| Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ph. Act Elita

Poruka : 1467
Učlanjen : 09.04.2012
Raspoloženje : Kombinovano
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Feb - 20:23 | |
| Realno je to pitanje nepotrebno.
Ako je samo sex nepotrebno je, ako je prava ljubav opet je nepotrebno. |
|
 | |
Lilith Super Član

Poruka : 814
Učlanjen : 12.07.2017
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Feb - 20:26 | |
| Ma pita to svaki (čast izuzecima), neki bojažljivo, a neki kao da na to imaju puno pravo. |
|
 | |
EROTIC MAN Master

Poruka : 27678
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 0:54 | |
| |
|
 | |
Tanguy Master

Poruka : 32891
Učlanjen : 10.09.2012
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 0:59 | |
| Da znam brojati više od prstiju na jednoj ruci i meni bi bilo bitno. Ovako nebitno. |
|
 | |
EROTIC MAN Master

Poruka : 27678
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 1:18 | |
| |
|
 | |
Tanguy Master

Poruka : 32891
Učlanjen : 10.09.2012
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 1:34 | |
| Ako ti kaže nijedan, laže. Ako kaže više od 100, onda je sudopera. Prema tom nebitno. Za svaki stroj kobno je stajanje u mjestu. |
|
 | |
Unforgettable Master

Poruka : 7688
Godina : 31
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pon 11 Feb - 1:59 | |
| Da sam musko koje voli, pa, bilo bi mi vazno.
Kao zeni mi je svakako vazno. |
|
 | |
malena72 Član

Poruka : 331
Učlanjen : 08.02.2019
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 13 Feb - 22:12 | |
| Ako je u pitanju ljubav, ona prava, bezuslovna, nije vazno. Svi smo razliciti, mislim da je to neka individualna stvar. |
|
 | |
Markoni Master

Poruka : 8237
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 13 Feb - 22:35 | |
| To ti je kao Auto,ako ima veliku predjenu kilometrazu znaci da je dosta pohabana i rastelovana a Motor je na izdisaju.Sto se psihicke strane tice ko zna sta sve moze da se ocekuje ako ih je imala gomilu njih moze je zadesiti nesto od nekog psihickog ludila do raznih frustacija koje bi retko koji muskarac mogao da podnese.  |
|
 | |
Lilith Super Član

Poruka : 814
Učlanjen : 12.07.2017
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 14 Feb - 0:46 | |
| A kako bi bilo da muškarca uporedimo sa autom?  |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala?  | |
| |
|
 | |
|