|
Autor | Poruka |
---|
Silvija Elita
Poruka : 3721
Učlanjen : 09.08.2011
| Naslov: Srpsko-japanski recnik Čet 15 Nov - 22:19 | |
|
Moj otac je u kupatilu - Tatami Setushira Mislim da mu se dopadas - Chetekara Mislim da mu se jako dopadas - Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu - Begamore Tuchichute On voli sljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya Vreme je da krenem - Odokuchi Lepo sto ste svratili - Idikuchi Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet - Ribukara On se sali s vama - Ate Zayebawa On ne moze da ostavi cigarete - Nasugushi Kokopushi Nasi konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili - Yao Kudasada Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso - Yedemi Semusaka Prijatno - Malodishi On je jako dobar muz - Agatura Doyaya On se toga plasi - Nemamuda Nju ne interesuju muskarci - Owariba Nechekara Gatara - Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte - Ochegata On ne veruje u vradzbine - Nechegata Ocuh - Mamukara Maceha - Mometati Pushikaru Svekrva - Wadidushu Homoseksualac - Kituima Kitupushi Lezbejka - Imapitsu Ocheribu Super mi je s njim - Tura Miduboko On je spavao sa njom - Natako Yenakitu Seks - ***** Upitsu Zelim seks (M) - Nakitu Minayashi Zelim seks (Z) - Udjimi Upitsu Analni seks - Kitakara Teudupe Oralni seks - Aypopu Shimikitu
|
|
| |
Sava-84 Super Član
Poruka : 724
Učlanjen : 02.11.2012
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Pet 16 Nov - 14:33 | |
| |
|
| |
Silvija Elita
Poruka : 3721
Učlanjen : 09.08.2011
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Sre 5 Dec - 13:26 | |
| Hiperinflacija - Tošiba koludo
Lopov - Digomilako sako
Nevina devojka - Nikotako |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 10:15 | |
| Englesko - Srpski rečnikWhoareyou grass = Kositi travu Runaway Hair = Bezanijska Kosa Waiting All Right for Bread = Cekanje u redu za hleb Oh Yes Gypsy Fox = Ada Ciganlija Edge and Police Wagon = Ivica i Marica In is = U, je! Two Bad Milosh Dead = Dva losa ubise Milosa Onfuck = Najebati Forfuck = Zajebati Withfuck = Sjebati Fromfuck = Izjebati Offuck = Odjebati Yes Little Duck = Dapace Who Washes, Him Two = Ko umije njemu dvije Who Plums You = Ko te sljivi Who cuts your hair = Ko te sisa Don't lay devil = Ne lezi vraze Hey Wire Wire Wire, My Raincoat is Shaking = Hej, zica, zica, zica, drma mi se kabanica Where are you, sick = Dje si, bolan Boys from the end = Momci iz kraja Translate me to the second page of the street = Prevedite me na drugu stranu ulice I'm begging you translate me on the to a friend page of the inface = Molim vas prevedite me na drugu stranu ulice [You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji put izmenio Enigma dana Uto 4 Mar - 10:55, izmenio ukupno 2 puta |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 10:30 | |
| Dark of the job = Taman posla On the face of the place = Na licu mesta How yes no = Kako da ne Worked Melissa = Radio Mileva Worked table one = Radio 101 Meat Community = Mesna Zajednica They put him Foxes = Stavili su mu lisice Bean Yourself = Opasulji se Cabbaged book = Raskupusana knjiga I axed myself very much = Mnogo sam se sekirao Small Before = Malopre New Now = Novi Sad Castration City = Skoplje Forescratch City = Zagreb Wart City = Pristina Sarah Is An Ox City = Sarajevo Wolfcook City = Vukovar [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 10:32 | |
| Saturday City = Subotica Small Saturday City = Subotica To elephant to nowhy = Nasloniti se na nesto Have you pushed = Sigurno Where Bill = Debil On those grandma's = Natenane Table by table = 100% Little tommorow = Malo sutra Brides Money City = Mladenovac Small is wetting the wood = Mali mokri lug Nick was digging = Kopaonik Nopain wellfaces = Bezbol palica Rather = Njen pacov Service road = Sluzbeni put Forever = Prednja verzija Forest = Za istok I know my rights = Znam svoje desnjake A Little Tomorrow = Malo Sutra I am working with a full penny = Radim punom parom Big knife tomorrow = Kama Sutra [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 11:09 | |
| I am talking alone with the room = Priţam sam sa sobom Calculate on me = Racunaj na mene Yes Little Duck = Dapace Hey Wire Wire Wire, My Raincoat is Shaking = Hej, zica, zica, zica, drma mi se kabanica Where are you, sick = Dje si, bolan Boys from the end = Momci iz kraja Translate me to the second page of the street = Prevedite me na drugu stranu ulice Dark of the job = Taman posla On the face of the place = Na licu mesta How yes no = Kako da ne Worked Melissa = Radio Mileva Meat Community = Mesna Zajednica They put him Foxes = Stavili su mu lisice Bean Yourself = Opasulji se Cabbaged book = Raskupusana knjiga I axed myself very much = Mnogo sam se sekirao Small Before = Malopre Waiting All Right for Bread = Cekanje u redu za hleb Edge and Police Wagon = Ivica i Marica In is = U, je! Who Plums You = Ko te sljivi Two Bad Milosh Dead = Dva losa ubise Milosa Whodrinks = Kopije Just-steel = Bas-celik The In-fall of Little Mice = Upala misica Hello for Ready = Zdravo za gotovo Blind Hose = Slepo crevo Whochicken = Kopile [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 12:05 | |
| On-elephant = Naslon It doesn't dog = Ne pasuje [You must be registered and logged in to see this image.]I old about him = Ja se staram o njemu Red on railways = Crveno na pruge I am all on five = Sav sam napet Sea march = More mars Treasure to you = Blago tebi Are railway = Supruga He is a spitten father = On je pljunuti otac Fade, see, joke = Veni, vidi, vic(i) I have to fish the floor = Moram da ribam patos Holy shit = Sveta Stolica Lamb handkerchief = Jagnjeca maramica He took a paining = Uzeo je bolovanje Look at him receiving himself = Vidi ga kako se prima Everything that is lost can be thrown up = Sve što je izgubljeno može se povratiti [You must be registered and logged in to see this image.]Lightbulb throat = Sijalično grlo Priest singer = Pop-pevac On those mothers = Natenane The river blued the ground = Reka je poplavila zemlju Everything is up and up = Sve je gore i gore But I 'n' with = Alijansa [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 12:06 | |
| Don't lay devil = Ne lezi vraze [You must be registered and logged in to see this image.]No Cat = Nemacka No C = Nemac And That Fox = Italija |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 12:07 | |
| No Yes Stolen = Neda Ukraden Yes To Little Cannon = Dado Topić Hope Big Cannon = Nada Topčagić Little Rose Little Juice = Ruzica Sokic Happy Account = Radoje Kontic Freeman Gentlefuck = Slobodan Milosevic But I And Brother-In-Law Escape = Alija Izetbegovic Peace I on = Mirjana Peacewho = Mirko Kissopeace = Ljubomir Andout = Ivan Earlywho = Ranko Mroftalp Gnikrow = Aleksandar (od Working Platform = Radna skela) Gentleis = Miloje Mildis = Blagoje Apartmentwho (Flatwho) = Stanko Colorado = Bojan Apartmentandpeace = Stanimir Warandpeace = Ratimir Dearkiss = Dragoljub Who-what-on = Kostana [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Ned 16 Dec - 12:09 | |
| Mt. Nick-Was-Digging = Kopaonik Mt. Noise-Oils = Bukulja Mt. I-Chorus-and-on = Jahorina Mt. Damned-and-is = Prokletije Mt. He-was-Like-an-Ox = Biokovo Mt. Flat = Ravna Gora [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Uto 4 Mar - 10:47 | |
| Engleski jezikSrpsko-engleski rečnikMomci iz kraja - Boys from the end Taman posla - Dark of the job Mesna Zajednica - Meat community Stavili su mu lisice - They put him foxes Opasulji se - Bean yourself Raskupusana Knjiga - Cabbaged book Puno sam se sekirao - I axed myself very much Kama sutra - Big knife tomorrow Računaj na meme - Calculate on me Radio Mileva - Worked Melissa Čekanje u redu za hljeb - Waiting all right for bread Ko umije njemu dvije - Who washes, him two Ne lezi vraže - Don't lay devil Hej žica, žica, žica, drma mi se kabanica - Hey, wire, wire, wire, my raincoat is shaking Šta ima - What has Dva loša ubiše Miloša - Two bad Michel dead Kom obojci, kom opanci - To whom feet wrappers, to whom serbian peasant shoes Drage volje - Of dear will Ko te šljivi - Who plums you Ko te šiša - Who cuts your hair Zašto da ne - Why yes not Kako da ne - How yes not |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Uto 4 Mar - 10:50 | |
| Japanski jezikJapanski rečnikMoj otac je u kupatilu - Tatami Setushira Mislim da mu se dopadas - Chetekara Mislim da mu se jako dopadas - Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu - Begamore Tuchichute On voli sljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya Vreme je da krenem - Odokuchi Lepo sto ste svratili - Idikuchi Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet - Ribukara On se sali s vama - Ate Zayebawa On ne moze da ostavi cigarete - Nasugushi Kokopushi Nasi konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili - Yao Kudasada Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso - Yedemi Semusaka Prijatno - Malodishi On je jako dobar muz - Agatura Doyaya On se toga plasi - Nemamuda Nju ne interesuju muskarci - Owariba Nechekara Gatara - Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte - Ochegata On ne veruje u vradzbine - Nechegata Ocuh - Mamukara Maceha - Mometati Pushikaru Svekrva - Wadidushu Homoseksualac - Kituima Kitupushi Lezbejka - Imapitsu Ocheribu Super mi je s njim - Tura Miduboko On je spavao sa njom - Natako Yenakitu Seks - ***** Upitsu Zelim seks (M) - Nakitu Minayashi Zelim seks (Z) - Udjimi Upitsu Analni seks - Kitakara Teudupe Oralni seks - Aypopu Shimikitu |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Uto 4 Mar - 10:53 | |
| Udjimi Upitsu |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Uto 4 Mar - 10:57 | |
| Bosanski jezikSrpsko-bosanski rečnik:Ananas - Mašala šišarka Betmen - Hairli šišmiš Balerina - Zvrk hanuma Semafor - Šeitan lampa Smrtovnica - Rahmetli poster Groblje - Rahmetluk parking Grejpfrut - Mašala limun Super baka - Šeitan nana Policajac - Pendrek efendija Specijalac - Mašala pendrek efendija Ekspres Restoran - Ašcinica na vrat na nos Picerija - Mindžin Han Košarkaš - Basket balija Košarkasko igralište - Basket avlija Peder - Šupak meraklija Šiljalo - Plajvaz sunetlija Tenk - Belaj bager Revolver - Bubanj kubura Humanitarna pomoć - Hair sevap Picajzla - Ašik baja Kinder jaje - Ašik mudo Kišni čovek - Kijamet insan Veterinar - Hajvan hećim Pokretne stepenice - Samopičeći basamaci |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Uto 4 Mar - 11:01 | |
| Hrvatski jezikSrpsko-hrvatski rečnik:Bicikl - Međunožno guralo sa dva napuhala Motorcikl - Dvokotačno međunožno prdekalo sa dvostrukim guzoodmaralom Bilijar - Zelenočohano četveronožno štapitalo Kravata - Okolovratni dopupnik Kaiš - Okolotrbušni pantalodržac Šah - Mozgodrkajuće rukoticalo Sintsajzer - Milozvučno prostodirkalo Kočijaš - Visokosjedeći konju u guzicu gledajući gospodin Svinja - Četvoronožno blatobrčkalo Ovca - Četveronožno runjavo travopojedalo Čobanin - Nadzornik četveronožnih runjavih travopojedala Kaubojke - Westernice Usedelica - Mukotrpna kurcočekalica Telefon - Brzoglas Oluk - Okolokućno vodopišalo Direktor - Nalogodavni bezosjećajnik Generalni direktor - Stožerni nalogodavni bezosjećajnik Helikopter - Zrakomlat |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Uto 4 Mar - 11:02 | |
| Mađarski jezik
Srpsko-mađarski rečnik:
Ivo Lola Ribar - Ištvan Bećar Pecaroš Pas - Lajoš Policijska stanica - Pendrek varoš Pčela - Beremed Trut - Jebe ne bere med Silovanje - Jebeš ne pitaš |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Čet 6 Mar - 11:55 | |
| Makedonski jezik
Srpsko-makedonski rečnik:
Puška - Puškata Mitraljez - Puškatatatatatatatata Šok soba - Sobata na kukulele Porodilište - Sobata na kurčeva rabota Oluk - Okokućnoto popiškalo Grupni seks - Mamos i tatos s komšiluk na patos Kola hitne pomoći - Vozilo na tinu ninu Bestrzajni top - Topče ni da mrdne Peva momče na prozoru - Poje bate na pendžerot Abortus - Sabotažata na kurčeva rabota Bal Vampira - Žurkata na akrepi Jednooki Džek - Đoko bez oko |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Pon 23 Jun - 21:15 | |
| Kako se na španskom kaže švaler? - Karo De Stigo. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike Pet 17 Okt - 18:56 | |
| Tange na vise stranih jezika: Slovaci: Spagenka preko prdenka Srbi: Uzice preko guzice Makedonci: Kanapce preko supce Slovenci: Vrpca preko smrdca Crnogorci: Sirotca , ni za gace nema novca. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upoznajmo strane jezike | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:13 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...