Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Sub 20 Okt - 20:24

Slatka ljubavna osveta

[You must be registered and logged in to see this image.]  

Ženska osveta ima za cilj da trgne muškarca iz uobičajene opuštenosti i sigurnosti koju ima u nju – uvek prisutnu

Pri pomisli na prevaru u ljubavi, žene poseduju ogroman arsenal ubojitih, (ne)izrečenih pretnji: „Videće on svoje“, „Osvetiću mu se kad-tad“, “Platiće on meni za ovo“ i sl. „Oružje“ bira prema svom statusu, pa „osvetnički arsenal“ zavisi od toga da li je udata, slobodna, u tajnoj vezi, ignorisana (u većini slučajeva), da li se oseća zanemarenom, sumnja ili je saznala da on ima neku drugu. Muškarci koji su skloni osvetoljubivom ponašanju uglavnom ne prete, nego zločin izvrše, ponekad ga i najave. A žene, u stanju nemoći i svesne u većini slučajeva da zločin neće počiniti (osim ako su bile fizički u dužem periodu maltretirane, ili im partner maltretira decu), odušak sebi daju kroz planiranje osvete. I neće se smiriti dok se pravda ne „izvrši“. Nema žene koja će poniženje istrpeti, a da se, kad-tad, neće osvetiti.

Osveta može biti i perfidna, neprepoznatljiva, ali „poruku“ će partner ipak shvatiti. Ljubavna osveta, koju, uglavnom, primenjuju žene, samo je jedan od pokušaja da privuče partnerovu pažnju, ili da kod njega izazove osećanje griže savesti ili kajanja. Krajnji je cilj, zapravo, da se on ponovo za nju zainteresuje.

Da li će joj biti lakše ako se osveti onome koga, ipak, voli? Kod većine su osećanja konfuzna, od ljubavi, povređenosti, ljutnje, razočaranja, a jedino joj je jasno da želi, nekako, da ga kazni.Tipično ženska reakcija će preduzeti korake, što je često – mala, slatka osveta. Ne da bi bio kažnjen, nego da bi bio „opomenut“.

ODRAZ NEMOĆI

Osveta je reč koja se često upotrebljava u ljubavi, ali je u suštini odraz nemoći, pa, na neki način, ostaje kao uteha da će se kad-tad upotrebiti i uglavnom je pribežište očajnika. Osvetoljubivost je potreba neke osobe da čini loše stvari onima koji su joj se zamerili, a predstavlja naše osećanje nemoći da prihvatimo realnost, jer mislimo da ćemo, osvetivši se nekome, ublažiti svoj bol. Da li je osveta hladna, slatka, instant ili planirana i nije toliko važno, jer gotovo da nema žene koja, bar jednom, nije potegla za tim „oružjem“.

- Treba, ipak, razlikovati kaznu od osvete – kaže psihoterapeut dr Zoran Milivojević, jer je kazna usmerena da neko promeni ponašanje i povezana je sa ljutnjom. S druge strane, osveta je povezana sa mržnjom, a mržnja ide iz ideje da je druga osoba zla. Treba, naravno, uzeti u obzir žensko poimanje zla, jer za nju je zao onaj muškarac koji je ignoriše.

-Želja za osvetom kod žena se pojačava kada im je komunikacija sa partnerom uskraćena. One tada najčešće greše, jer pokušavaju da objasne muškarcu koliko pate, a oni ne vole da imaju osećaj krivice, niti žele da slušaju koliko je nju sve to pogodilo. Ženska osveta može da bude vrlo perfidna i neprepoznatljiva, tako što će ona, na primer, početi češće da izlazi sa prijateljicama ili ostaviti partnera u sumnji s kim izlazi, pa zato svako iskakanje iz uobičajene šeme može da bude vid bezazlene, male osvete. U njenoj glavi je plan da trgne muškarca iz njegove nezainteresovanosti i uobičajene opuštenosti i sigurnosti koju ima u nju – uvek prisutnu, njemu na raspolaganju, prilagodljivu. Većina žena oseća se nemoćnim da drži kontrolu u svom ljubavnom životu, a cilj im je da „isprovociraju“ svoje partnere da se pitaju gde li je otišla i da li je iskrena, naročito ako je ona uočljivo vesela, raspoložena, vragolasta.

Pripadnici „jačeg pola“ usmeravaju osvetu ka svom suparniku koristeći otvoreno nasilje i zastrašivanje, dok se žena najčešće sveti muškarcu koji ju je povredio, jer se posle raskida oseća napuštenom od onog od kog je očekivala zaštitu. Tada ona, iz nemoći i strahovanja kako će se dalje bez njega snaći, mržnju i osvetu usmerava ka partneru, a ređe ka suparnici. Njena nesigurnost je, u većini slučajeva, posledica tradicionalnog odnosa polova i načina vaspitanja po kom je muškarcima sve dozvoljeno, pa tako i da ostave partnerku i odu s drugom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

U slučaju da žena napusti muškarca, on će se “ustremiti” na onog ko mu je preoteo “plen”, jer su muškarci rođeni borci i osvajači koji opasnost vide, prvenstveno u svom rivalu. Ako se, na primer, zauzet muškarac zaljubi u drugu ženu, verovatno će, u početku, tu vezu skrivati od očiju javnosti, pošto nije ni imao nameru da povredi stalnu partnerku. Kada za njegovu tajnu vezu sazna i partnerka, on uglavnom ne reaguje na njene pokušaje da razgovaraju o tome šta se desilo, negira vezu i minimizira svoju emotivnu umešanost u nju. Tada se rađa prva želja za osvetom, ne samo zato što ju je prevario, nego što potcenjuje njenu inteligenciju. Kada bi muškarci znali koliko je taktički bolje da odglume pokajanje i svu krivicu svale na “tu neku koja im ne da mira”, bili bi lišeni mnogih neprilika.

U slučaju stvarnog dokaza o preljubi, kada je žena povređena, ostavljena ili prevarena, njena prva reakcija biće neverica, odbijanje da prihvati istinu, zatim suočavanje sa istinom, pa pokušaj da povrati naklonost partnera. Tek kada shvati da je došao konačan kraj vezi, onda će početi da razmišlja o kakvoj takvoj vrsti osvete, kako bi ublažila svoj bol zbog gubitka. Naravno, scenario nije uvek isti. Sve zavisi od ponašanja one druge strane. Mudri muškarci pokušavaju da maksimalno “iskupe svoj greh” ponašajući se prijateljski i džentlmenski. Ako, naprotiv, pokušavaju da svale krivicu na ženu, jer im nije pružala dovoljno pažnje, loše im se piše.

Ipak, to je samo jedan od najdrastičnijih razloga za žensku osvetu, dok većina žena koristi sitne ljubavne osvete u svakodnevnoj komunikaciji sa partnerom.

Mudra žena se sveti na mudar način, tako da to uopšte ne izgleda kao osveta, jer svaki vid klasične osvete kojim žena hoće da da do znanja muškarcu koliko je povređena do njega ne dopire. A ono što dopire do njega (kao alarm za uzbunu) je kada je žena uvek nasmejana, doterana i raspoložena, ili kada se u nekom društvu i u prisustvu svog muškarca neprestano divi drugom muškarcu i blago koketuje s njim.

Na osvetu navodi ugrožen ego, ranjena duša i najčešće – preljuba. Ako žena počne da se sveti partneru zato što se zaljubio u drugu, ipak će na kraju najviše štete naneti sebi, naročito ako namerava da povrati njegovu naklonost. Osveta nije isto što i razvod (mada mnoge žene koriste temu o razvodu kao pretnju – u prevodu “osvetiću ti se, ostaviću te”) i nije isto što i raskid, zato što je osveta različitim metodama i različite jačine, maltene, deo svakodnevnog ljubavnog odnosa.

Najslađa ljubavna osveta je kada žena postigne profesionalni uspeh i ostvari sreću pored nekog drugog – lepšeg, uspešnijeg i bogatijeg, a da onaj bivši za to sazna. Još jedan vid slatke osvete je totalno ignorisanje onoga ko ju je povredio, ma kako se ona zaista osećala. Ipak, najslađe nisu hladne, već mudre, tzv. edukativne osvete, kada žena, zapravo, uspe da natera bivšeg partnera da se postidi sam pred sobom, zbog onoga što je učinio, jer on tada postaje bolji, ali – za neku drugu. Ipak, ovu koja je inicirala promenu u njegovoj ličnosti nikada neće zaboraviti, a to je velika satisfakcija.

I na kraju može li se uopšte uticati na nekog da obuzda svoju želju za osvetom u ljubavi?

- Može, tvrdi dr Zoran Milivojević, ali potrebno je da ta osoba promeni logiku, način na koji razmišlja o događaju i o drugoj osobi.

Ipak, neka vrsta osvete je neophodna, kako bi žena povratila samopoštovanje, jer krivica traži kaznu.

KAKO VRATITI „MILO ZA DRAGO“

Muškarci nisu toliko osvetoljubivi, pre bi se moglo reći da su impulsivni i da reaguju u određenom momentu, instinktivno braneći svoj „plen“, dok žena čeka da dođe trenutak kada će partneru koji ju je povredio vratiti „milo za drago“.

- Osvetoljubive osobe često smatraju da su žrtve i da, jednostavno, moraju da „izravnaju račune“ kako bi mogle da poštuju same sebe – ističe dr Zoran Milivojević, psihoterapeut. Kad god oseti nedostatak pažnje, jer pomisli da je muškarcu sve važnije osim nje, bilo da se radi o hobiju, automobilu, utakmici, televiziji ili prijateljima, žena će smišljati neke male „šok terapije“, ne bi li ga trgla iz takvog njegovog ponašanja. Jedna od prividno bezazlenih osveta je kada žena hvali nekog drugog muškarca, što je, u suštini, i najsuptilniji vid ženske ljubavne osvete.NEDOSTATAK LJUBAVI I PAŽNJE

Nesvesni oblik osvete, kako nad sobom tako i nad partnerom i porodicom, je kada bežeći u stanje slabosti, depresije ili fizičke bolesti, dajemo okolini i emotivnom partneru na znanje da nemamo dovoljno ljubavi i pažnje. Najteži oblik osvete nad samim sobom, tj. samoubistvo, kod mladih predstavlja kažnjavanje partnera stvaranjem osećaja griže savesti i istovremeno kažnjavanja samog sebe zbog osećaja promašaja i inferiornosti. U zrelom dobu žene to čine više kao pokušaj da se prekine sa agonijom, mučnim životom ili beznađem.

- Ostavljeni ili prevareni ljudi, često misle da su iskorišćeni i odbačeni, da su oni gubitnici, a da je bivši partner pobednik. Da bi ispravili tu nepravdu oni kreću u akciju koja će i bivšeg partnera naterati da pati. Smatraju da je pravedno da i druga strana gubi, a ne samo oni. Neki su spremni da u toj strasti čak idu do ubistva i samoubistva, tvrdi dr Zoran Milivojević.

novosti.rs


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Kayser Soze

  

Kayser Soze

Muški
Poruka : 13287

Lokacija : Tamo gde Dunav ljubi nebo

Učlanjen : 01.10.2012

Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Sub 20 Okt - 20:31

Nisam siguran da li ovde može da se izvrši podela na muško/žensko ponašanje u datoj situaciji. Možda može, ali pre svega treba imati u vidu da se ovde radi o muškim i ženskim osobama koje imaju potrebu da se svete, obzirom da sam ubedjen da ima i onih koji to ne rade.
Lično spadam u ovu drugu grupu, prosto niti znam da se svetim, niti nalazim i jedan racionalan razlog za osvetu zbog koga bih se ja osećao manje povredjenim i srećnijim.
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Sub 20 Okt - 20:46

Razmišljam slično ..od osvete se ne bih osećala manje povredjenom ili bolje ..tako da ne spadam u grupu osvetnica ..
Ako bi ikada doživela slično mislim da bih jednostavno otišla bez pozdrava .. [You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
dusajuca

  

dusajuca

Ženski
Poruka : 8125

Lokacija : Banat

Učlanjen : 09.08.2012


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Sub 20 Okt - 21:32

znajuci svoj temperament,ja mislim da bih kaznjavala..i da bih jako bila blizu ovoj opciji ignorisanja i ostvarivanja srece sa drugim happy
Nazad na vrh Ići dole
Black Wizard

Master
Master

Black Wizard

Muški
Poruka : 34638

Godina : 49

Lokacija : Kud me vetar nanese ...

Učlanjen : 30.03.2011

Raspoloženje : seXy


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pet 2 Nov - 12:21

To bi joj bio zadnji čin samnom. Mrzim osvetu i osvetnike, ne mogu da smislim ljude koji misle da će osvetom rešiti sve svoje probleme. I gadi mi se pomisao da bih ikada mogao ikome da se zbog nečega osvetim. Ne vidim cilj koji tome vodi ... Ne vidim razlog zašto bih. [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Doroti

Elita
Elita

Doroti

Ženski
Poruka : 2175

Učlanjen : 05.10.2012


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Sub 3 Nov - 2:23

Ne svetim se.
Ne umem... i ne zelim da gubim vreme,energiju i dostojanstvo.
Nazad na vrh Ići dole
Dinka

  

Dinka

Ženski
Poruka : 29514

Godina : 39

Učlanjen : 26.09.2011


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Ned 9 Dec - 13:50

Ne pada mi na pamet da se svetim.
Dostojanstvo je tada etički imperativ.
Idemo dalje "obogaćeni" novim iskustvom happy
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Kako (bi)ste se osvetile muškarcu koji vas je prevario?   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Ned 13 Apr - 23:42


[You must be registered and logged in to see this image.]

Mislim da bih ga nazvala sa pričom kako želim da se vidimo sva puna želje da mu oprostim i ne bih se pojavila na sastanku. (Ana, 29)

Da mu se osvetim? Uh. Pa to bi bilo tako slatko! Recimo, pustila bih koju lošu priču o njegovom “dragom”! (Jasna, 24)

Našla bih novog pet puta boljeg i natrljala mu na nos zajedničke srećne, “volimo se” slike. (Jelena, 30)

Rekla bih da ga ništa ne bi tako povredilo nego činjenica da je još uvek mamino dete pušteno negde po njegovom kraju. (Marija, 40)

Na nekom zajedničkom događaju pojavila bih se bukvalno u najboljem izdanju ikada, po mogućstvu sa triput boljim frajerom, a onda bih se pravila vesela i nezainteresovana. Ili bih mu prosto ključevima izgrebala kola. (Marina, 24)

Smuvala bih njegovog najboljeg druga! (Maja, 21)

Otići ću u klub koji obožava, flertovaću sa konobarom u cilju da mu u tekilu sipa mnogo soli. (Ana, 25)

Osvetila bih mu se tako što bih živela srećno do kraja života! (Anđelka 30)

Potražila bih njegovu bivšu i zajedno bismo nesto smislile! (Sanja 22)

Pokušala bih sa tračevima, ako ne upale, onda bih sa otkrivanjem neke tajne. (Maja, 22)


Wannabe.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Ned 13 Apr - 23:42

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nije loša ideja .. happy 

 happy 


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Ned 13 Apr - 23:46

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Ned 13 Apr - 23:50

ODRAZ NEMOĆI

[You must be registered and logged in to see this image.]

Osveta je reč koja se često upotrebljava u ljubavi, ali je u suštini odraz nemoći, pa, na neki način, ostaje kao uteha da će se kad-tad upotrebiti i uglavnom je pribežište očajnika. Osvetoljubivost je potreba neke osobe da čini loše stvari onima koji su joj se zamerili, a predstavlja naše osećanje nemoći da prihvatimo realnost, jer mislimo da ćemo, osvetivši se nekome, ublažiti svoj bol. Da li je osveta hladna, slatka, instant ili planirana i nije toliko važno, jer gotovo da nema žene koja, bar jednom, nije potegla za tim „oružjem“.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Ned 13 Apr - 23:55

KAKO VRATITI „MILO ZA DRAGO“

[You must be registered and logged in to see this image.]

Muškarci nisu toliko osvetoljubivi, pre bi se moglo reći da su impulsivni i da reaguju u određenom momentu, instinktivno braneći svoj „plen“, dok žena čeka da dođe trenutak kada će partneru koji ju je povredio vratiti „milo za drago“.

- Osvetoljubive osobe često smatraju da su žrtve i da, jednostavno, moraju da „izravnaju račune“ kako bi mogle da poštuju same sebe - ističe dr Zoran Milivojević, psihoterapeut. Kad god oseti nedostatak pažnje, jer pomisli da je muškarcu sve važnije osim nje, bilo da se radi o hobiju, automobilu, utakmici, televiziji ili prijateljima, žena će smišljati neke male „šok terapije“, ne bi li ga trgla iz takvog njegovog ponašanja. Jedna od prividno bezazlenih osveta je kada žena hvali nekog drugog muškarca, što je, u suštini, i najsuptilniji vid ženske ljubavne osvete.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
S-L_007

Master
Master

S-L_007

Muški
Poruka : 14275

Učlanjen : 05.09.2013


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:03

Mazile se sa mnom na cam i onda pokazale decku snimak  happy  happy 

Najcesce pronadju nekog bzvz i cine te ljubomornim dok i dalje zude da se njen dragi pokaje i pokaze da je zeli vise od te druge sa kojom je prevario  Laughing
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:05

Kome se svetiti ..njemu ili njoj .. happy 

[You must be registered and logged in to see this image.]

 happy 


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130824

Učlanjen : 07.04.2011


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:07

Uzeo bi oštre škare , otvorio njen ormar s garderobom i bacio se na prekrajanje.

Par sati.  happy

Recimo, ove modele bi preferirao.  happy

[You must be registered and logged in to see this image.]


 happy happy happy 


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
S-L_007

Master
Master

S-L_007

Muški
Poruka : 14275

Učlanjen : 05.09.2013


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:10

Njoj  happy  navela me  shy
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:11

[You must be registered and logged in to see this image.]

 happy 


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
S-L_007

Master
Master

S-L_007

Muški
Poruka : 14275

Učlanjen : 05.09.2013


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:17

Laughing neka bogata lujka  happy
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130824

Učlanjen : 07.04.2011


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:18

wild filly ::
KAKO VRATITI „MILO ZA DRAGO“

[You must be registered and logged in to see this image.]

Muškarci nisu toliko osvetoljubivi, pre bi se moglo reći da su impulsivni i da reaguju u određenom momentu, instinktivno braneći svoj „plen“, dok žena čeka da dođe trenutak kada će partneru koji ju je povredio vratiti „milo za drago“.


Koja je ovo laž nad lažima.  happy happy happy 

Žene koje ja znam kopaju oči.  happy 


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:20

[You must be registered and logged in to see this image.]

 Da svi znaju ..a i bilbord je od tvojih para..happy 


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
S-L_007

Master
Master

S-L_007

Muški
Poruka : 14275

Učlanjen : 05.09.2013


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:26

Od mojih ?  confused   Trebala je da stavi sliku kako se seksa sa svalerom , ovako niko ne veruje  happy  happy
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130824

Učlanjen : 07.04.2011


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:26

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130824

Učlanjen : 07.04.2011


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:27

Prevareni Ian Cuthbert priznao je da sudu da je po predgrađu Edinburgha lijepio plakate svoje supruge u donjem vešu i provokativnoj pozi.

"Udana 16. marta 2013., postala preljubnica u roku od nekoliko dana. Zaključajte svoje muževe", pisalo je na plakatima koje Ian polijepio prošlog septembra, šest mjeseci nakon što su se vjenčali.

Mirror prenosi da je Iaonov advokat na suđenju rekao da je njegov klijent u trenutku lijepljenja plakata bio u "ekstremnom stanju" jer je saznao da njegova supruga ima ljubavnika.

Alison su o plakatima obavijestili prijatelji, nakon čega su pozvali policiju. Ona tvrdi da je bial šokirana, te da je suprug sve izmislio jer mu je rekla da ga ostavlja.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:29

Osveta je gubljenje vremena..dopada mi se ova rečenica iz teksta.. happy 

Osvetila bih mu se tako što bih živela srećno do kraja života!  happy [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130824

Učlanjen : 07.04.2011


Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610Pon 14 Apr - 0:31

wild filly ::
[You must be registered and logged in to see this image.]

 happy Ta igla treba ići par centimetara dolje.
I malo desno.  happy


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content
Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Empty
PočaljiNaslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario   Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sat610

Nazad na vrh Ići dole
 
Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Slatka
» Posni kolači
» Prevario je kompjuter MERCEDESA uz pomoć obične limenke!
» Osveta nevernom mužu - neprocenjivo!
» Pitanja za žene
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Ljubav,Sex,Romantika :: Muško ženski kutak-