Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Da li volite da se vozite ili putujete zajedno? Pon 8 Okt - 23:33 | |
| Zajednički put je prijatno iskustvo koje pomaže parovima da se dodatno povežu. Više od 1.000 parova učestvovalo je u anketi koju je sproveo jedan sajt za upoznavanje u partnerstvu sa "Fordom". Među omiljenim temama za razgovor tokom vožnje su stvari iz okoline - pogled, krajolik, vremenski uslovi (56 odsto), dok o zajedničkoj budućnosti tokom vožnje razgovara 19 odsto ljudi. Među najneomiljenijim temama za razgovor su, naravno, kritike na račun vožnje. Oko 32 odsto ispitanih priznaje da "popuje" partneru tokom puta, na temu brzine, bila ona prevelika ili premala, obraćanja pažnje na saobraćaj i drugih. mondo Da li vi volite da se vozite nebitno kuda sa partnerom, ili je to prava prilika da se posvađate i raspravljate o bilo čemu? |
|
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li volite da se vozite ili putujete zajedno? Pon 8 Okt - 23:56 | |
| Ne svađam se dok vozim. Obara mi koncentraciju |
|
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Da li volite da se vozite ili putujete zajedno? Uto 9 Okt - 10:50 | |
| Volim kad idemo na duzi put,pgotovo ako ima deonica gde nije velika guzva i gde je put dobar,bar donekel..po gradu se suzdrzavam,ne volim da meni neko popuje pa i ja izbegavam,-kocim-instiktivno pa me cesto boli noga kad izadjem,pokusavam da uocim slobodno mesto za parking..jedino sto me nervira je kad trazimo nepoznatu ulicu ili broj u nekom naselju,nema sanse da pitamo..obavezno kruzimo |
|
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Da li volite da se vozite ili putujete zajedno? Pon 26 Nov - 21:41 | |
| Volim da vozim, kad sam sam vozim drugačije nego kad je neko sa mnom u kolima (10-20% brže kad sam sam), imam raznih iskustava od zvocanja, preko nekontrolisanih napada straha do mirnog i opuštenog sedenja, pričuckanja i slušanja muzike ... ovo leto sam imao baš zahvalne saputnike ... |
|
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Da li volite da se vozite ili putujete zajedno? Pon 26 Nov - 21:53 | |
| Pošto sam neaktivni vozač, vozila pre 8 godina i nikada više, primorana sam da budem suvozač i to se trudim - korektan. Da, volim da putujemo zajedno sami |
|
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Da li volite da se vozite ili putujete zajedno? Pon 26 Nov - 21:56 | |
| Volim da putujem, nisam vozac.Samo ne volim i ne podnosim brzu voznju i neko glupiranje na cesti.Volim kada vozac normalno vozi i da muzika u avto ne tresti toliko da samu sebe ne cujem.Volim sve smireno i kako treba. |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li volite da se vozite ili putujete zajedno? | |
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie