|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Sep - 13:46 | |
| Koja je jedina prilika u kojoj se muškarci sjete večere uz svijeće? Kad nestane struje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Sep - 13:47 | |
| 'Tata! Tata! Izbio nam požar u kući!' 'Izađi brzo van i ne deri se toliko! Probudit ćeš mamu!' |
|
| |
Gost Gost
| Što radi zlatna ribica u čaši mineralne vode? Uživa u hidromasaži. |
|
| |
Gost Gost
| Pričaju Mujo i Haso: 'Poslao sam Fatu u trgovinu da mi kupi pivo i udario je auto.' 'I što ćeš sad?' 'A, imam još neke rakije koju sam dobio prošli tjedan.' |
|
| |
Gost Gost
| Kuka Mujo Hasi: 'Joj, moram ti priznati da me je strah!' 'Čega?' 'Nisam platio struju – sijeku! Nisam platio vodu – dođu, pa sijeku! Nisam platio telefon – sijeku! Ne znam što ću... Nisam ovaj mjesec platio alimentaciju!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Sep - 13:48 | |
| Zaustavio policajac plavušu i pita je za vozačku dozvolu. Plavuša odgovara: 'Što je sad? Jučer ste mi je uzeli, a danas tražite da vam je pokažem |
|
| |
Gost Gost
| Probudi se mali Perica pred zoru i traži od mame da mu ispriča bajku, a ona mu kaže: 'Bez brige, Perice, sad će tata doći doma, pa će nam oboma pričati bajke.' |
|
| |
Gost Gost
| Priča plavuša prijateljici: 'Još razumijem kako roda donosi dijete, ali ne ide mi u glavu kako pauk može odnijeti auto!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Sep - 13:49 | |
| Prijatelji s društvenih mreža su kao kemijske olovke. Ima ih 150, a samo nekoliko piše. |
|
| |
Gost Gost
| Sudare se biciklist i autobus. Biciklist ulazi u autobus i pita: 'Ima li povrijeđenih?' |
|
| |
Gost Gost
| Vračara Fati proriče sudbinu: 'Vidim u kartama da će vam muž uskoro umrijeti.' Fata: 'To znam i ja, ali me zanima hoće li biti istrage.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Sep - 13:50 | |
| Nakon odgovaranja pita učenik profesora: 'Za koliko sam odgovorio, profesore?' 'Za deset. Pišem jedan, pamtim nula!' |
|
| |
Gost Gost
| Sudac pita optuženog: 'Zašto ste razbili izlog i ukrali nakit?' 'Pa, na njemu je pisalo ISKORISTITE PRILIKU!' |
|
| |
Gost Gost
| Kaže jedan poduzetnik drugome: 'Smijao bih se na svoj račun, ali mi je blokiran.' |
|
| |
Gost Gost
| Sretnu se dva pijanca i prvi kaže: 'Oprostite, mogu li proći između vas dvojice?' 'Svakako, ali samo jedan po jedan.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Sep - 13:51 | |
| Mujo utrči u ljekarnu, a unutra ogroman red: 'Molim vas, pustite me preko reda, hitno mi je, djevojka mi tamo leži!' Svi se razmaknu i puste Muju koji kaže za pultom: 'Brzo jedno kutiju kondoma, požurite!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Sep - 13:51 | |
| Dolazi čovjek na burzu rada i pita ima li posla za njega, a gospođa na šalteru mu odgovara: 'Nego što – plaća je 5.000 eura mjesečno, dva mjeseca godišnjeg, službeni auto, a radno vrijeme je od 11 do 15 sati.' 'Vi to mene zezate!?!' 'A tko je prvi počeo?' |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 2 Okt - 0:40 | |
| Kako Zemunac objašnjava frizeru kakvu frizuru želi? - Znači, sa strane i pozadi mi jebi kevu, a ovde gore me ispoštuj, brate... |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 6 Okt - 20:48 | |
| Kako se u Crnoj Gori kaže: "Izvolite moj CV!"? - "Posla me striko Božo!" |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 16 Okt - 22:07 | |
| Baba i deda vode ljubav... - Ajde deda,guraj!! - Pa guuram,ima li ga tamo ? - Nema !! - Pa nema ga ni 'vamo !! |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 17 Okt - 10:04 | |
| Sede tako deda i unuk i unuk pita: - Koliko ti ono imaš godina deda? - 93 sinko! - Wow, koja je tvoja tajna? - Pa vidi ovako, jednom kada sam bio mlad imamo sam homoseksualno iskustvo sa jednim prijateljem. - Fuj! Ne pitam te to nego tajnu za dug život! - A to? Pa puno voća i povrća i drmnem jednu rakiju ujutru. |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 17 Okt - 10:04 | |
| Gleda gatara jednom mladiću u dlan. - Hm, ti već dugo nemaš devojku! Mladić iznenađeno gleda pa upita: - Tačno! Otkud to znaš? - Pa izlizale ti se linije na dlanu. |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 17 Okt - 10:05 | |
| Izgoreo lik u požaru i došo kod doktora. I pita ga doktor: "Jesi ti izgoreo u pozaru?' Odgovara lik: "Jesam" Kaže doktor: "Pa ti imas vise prijeloma nego opeklina!" Odgovara lik: "Da, gasili me lopatama" |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 17 Okt - 10:06 | |
| Viče privatnik na svog radnika: - Šta ti je, ti kao da si na drogama? - oboje znamo da me ne plaćaš dovoljno da bih mogao da se drogiram. |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 17 Okt - 10:06 | |
| Neki dan me zvala komšinica da joj malo pročistim odžak. - jooooj kakav je to nesporazum bio. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:08 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...