Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 16 Dec - 10:33
Kad se ljubimo/Ne budali
Najbolje je kad se ljubimo, Kad se ljubimo, kad se ljubimo Kad na tvoje usne svoje stavim Pa kazes , ne budali I da se malo primirim
Najbolje je kad se se gledamo, Kad se se gledamo, kad se se gledamo, Kad ti ispod stola nogu stavim Pa kazes , ne budali I da se malo primirim
Najbolje je kad se jurimo Kad se jurimo, kada se jurimo Bezi od tih sto nam srecu brane Tracare natenane A ja ni za to ne marim
Najbolje je kad se skrivamo Kad se skrivamo, kad se skrivamo Kaad ti krisom predjem preko casti Ta sta ce narod kasti A ja ni za to ne marim
Svi oni zure da nas jure, I svi nude da nam sude Ma to su ti sto piju caj u pet Mi smo gori, ma najgori A oni su kao bolji Ma to je neki jako posten svet
Najbolje je kad se jurimo Kad se jurimo, kada se jurimo Bezi od tih sto nam srecu brane Tracare natenane
The Frajle
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski
malalila
MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 23 Dec - 19:58
Da sam ja netko
Da sam ja netko pozvao bih sve djecake dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure.
Radili bi divne stvari, prekratki bi bili dani voleli bi svoje skole djaci da sam ja netko ... Svim majkama bih izbrisao bore, ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko. Ne bi, ne bi ljudi zivot proklinjali sve bi ruze zeni poklanjali kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko. ... Svim majkama bih izbrisao bore ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko.
Ne bi ne bi ljudi zivot proklinjali sve bi ruze zeni poklanjali kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko
Indexi
My Name Is Nobody
Elita
Poruka : 4095
Učlanjen : 31.03.2011
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 23 Dec - 21:39
Mama Rock - Reci mi U sobi još uvek sveće gore donose kiše duhove zle obale mračne nanose sećanja borim se neću al trebam te
I ne priznajem da još volim te U sebi ludujem ipak smejem se
Senke na zidu tiho govore oznojena tela davno nekada grad već spava čujem zvona kao da pitaju gde si mi sada
A ja ne priznajem da još tražim te u sebi ludujem ipak smejem se
Bežim,krijem se od tvog pogleda bežim, u noć koja ubija
Reci mi da znam zašto sam sve izgubio reci mi da znam što sam te noćas sanjao
Reci mi da znam zašto sam sve izgubio reci mi da znam što sam te noćas
Solo
Bežim,krijem se od tvog pogleda bežim, u noć koja ubija
Reci mi reci da znam zašto sam sve izgubio što sam te noćas sanjao.....
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 24 Dec - 13:11
Time - Pjesma no.3
Kroz bijele magle sna Ja cujem njezin zov I putem sjena krenem U susret k njoj I onda mrzim san Jer njezin zov nestaje cim svane dan
Ni tihi zubor voda nije slican zovu tvom Ni tihi sumor sumom U svijetu mom Ni krosnje sjecanja Ne nijsu njezin cvijet Ni njenih ptica zov
Ta pjesma zelim da je moja Da sam njene harmonije rob I cijelom svijetu pjevacu je ja Nek ljudsko srce bude njen vecni grob
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 11 Feb - 14:20
"Nicim izazvan"
Bo bo bom
I niko nije kriv, al' je neko zaje
Nikad nije bilo pitanje da li te zelim ili ne da vrat ti mirisem u svitanje i snivam s tobom razne sne
U tvojoj glavi osobe srusile su mostove more su htele da posole zivog coveka da ozive
Ti si luda, a ja lud sam za tobom i nema cuda da nas drzi zajedno i niko nije kriv, al' je neko zaje bo-bo-bo-bo-bo-bo-bom
Ti nisi prva, a ni poslednja kako bih mozda voleo svojim principima si dosledna to nas je, bejbe, zgazilo U ljubavi ljubavi nema zakona tvoja su glupa pravila nasu razbila bio sam otvorena knjiga a ti si stigla samo do korica nije te bilo briga kako se prica zavrsava
Ti si luda, a ja lud sam za tobom i nema cuda da nas drzi zajedno i niko nije kriv, al' je neko zaje bo-bo-bo-bo-bo-bo-bom
katarina
MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 27 Feb - 19:04
Jedino moje
I sve je islo kao po loju dok sam te imao kao moju to nije mogla biti bilo koja sve dok si bila moja
Bolje ne mogu da postoje od ove samo jedine moje bili smo samo nas dvoje o moje nekada, jedino moje
Ko indijanac stavljam ratnicke boje da te osvojim, jedino moje ljudi matore, boraju se, goje a ti jos lepa, jedino moje
Kad bi bio potop, a ja da sam Noje i tebe bih poveo, jedino moje bilo je zena da nema broja al' samo ti si bila moja
Grci zbog ljubavi unistili Troju ja bi sve srusio za ovu moju losi krojaci sudbinu kroje zasiven za tebe, jedino moje
Niko me nije izbacio iz stroja jedino ti, ljubavi moja mnogo je suza, krvi i znoja proliveno zbog tebe, jedina moja
Ja nemam mira, nemam ni spokoja kad sam bez tebe, jedina moja ja sam ranjen, rane se gnoje gde si jedino, nesrecno moje
I oko rana muve se roje a tebe nema, jedino moje mozda je djavo dos'o po svoje zbogom najlepse, jedino moje
Ja sam ranjen, rane se gnoje gde si jedino, nesrecno moje mozda je djavo dos'o po svoje zbogom najlepse, jedino moje
Riblja čorba
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
katarina
MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 27 Feb - 19:05
Bilo je žena
Mogao sam na dno okeana da ronim pentram po liticama strmim kad se u tvoje narucje sklonim sve sam mogao da pregrmim
Djavola sam mogao za rep da vucem na ognju pakla da se przim sa kim god hoces da se potucem i sve torture da izdrzim
I kao na filmu usporenom nizem uspomenu za uspomenom
Bilo je zena, mnogo, raznoraznih ti na prvom mestu pa sest mesta praznih to bih i slepac mogao da primeti da ti ni jedna nije ni prineti
U tvome hladnom, sebicnom srcu bio sam kratko u gostima od kad sam izbacen, osecam zebnju i strah u kostima
Prazninu recima ne umem da izrazim u mom kalendaru ti i crveno slovo iskljucio sam telefon, prestao da izlazim od tebe do danas nista novo
Riblja čorba
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 23 Mar - 10:47
Budjenje ranog proleca
Pesma bi trebalo da bude nesto kao mars orkestar stimuje i nema sanse da svira fals na tihi sapat bubnjeva ulaze violoncela cuje se zica i kako skripe gudala
Ulaze zatim najlepsi zenski glasovi podrsku daju ujedinjeni basovi i udar letnih gromova i kanonada topova kao Cajkovski 1812
Ulaze zatim odlucno muski glasovi svi veterani, zaboravljeni asovi sa srcem mladog sokola i pesmom mesto cokula mirise zemlja koja je reku rodila
Budjenje ranog proleca i blagi bol u grudima a pesma takva da moze da se otpeva
Bajaga
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 24 Mar - 8:33
STIZU ME SJECANJA
Ne gori vise svjetlo tamo gdje sam te davno cekao od svega tinja tuga samo sve sam ti rekao
I ne pitaj me kako mi je kad vidis dobro kako je svakome jednom lose krene meni ne prestaje
Stizu me sjecanja na sva davna proljeca i na nase poljubce tamo, pokraj Miljacke
Stizu me godine kada covjek zastane i kad proslost pogleda nekim drugim ocima
Kad slomis granu tuzne vrbe u zemlju kad je posadis izraste neko novo drvo staro zaboravis
Al' moja prica i nije moja nista ja nisam birao i moj je korjen gorio tamo a ja sam svirao
Crvena Jabuka
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 1 Apr - 10:49
Ne brini
Dugo sam bio cuvar ja snova i gradova dugo te nisam ljubio vrhom usana
Za tebe cuvam gradove za oci daleke za tebe cuvam dodire sve je za tebe
I ne brini kad te nocu cuvam ja tada spavaj s' osmehom na usnama
Dugo sam bio cuvar ja snova i gradova za tebe cuvam dodire sve je za tebe
U skripcu
Zoran Vulović Vule
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 1 Apr - 11:08
Tajna vjestina
Postoji tajna vjestina biti jedno za drugo i kad potamni zlatnina i cutim da je gotovo
Ja plovim, miran i cuvam to sto imam tu varku, da sam za te ipak, drukciji od svih, bivsih
Jos ti se radujem a nemam zasto biti ponosan na nas jos ti se radujem
I svoje tajne tebi govorim na glas k'o da sve je s' nama isto kao prije, a nije
Postoji tajna vjestina srcu se pokoriti i to su price za djecu u koje ne zelim sumnjati
I plovim, miran bas kao da jos te imam i lazem, da sve je dobro i da bolje ne moze, a moze
Ja znam da moze ti znas da moze i lazem, da sam za te ipak drukciji od svih, bivsih
Sto ja radim tu, sto radim
Gibonni
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 12 Maj - 9:26
Terca na tisinu
Silente
Ne puštaj ni glasa ja ću na to složit tercu prosit dok ne pristaneš ja ću pozvati ljude ti se pobrini o vinu prvi svat da nema pjesme samo terca na tišinu
Ti vladaj zrakom ja ću vladati zemljom nađemo se negdje u sredini nađemo se gdje se nađu tvoje noći i moje zore nađemo se kako kažu nije nebo, a nije ni more
Ne puštaj ni glasa ja ću na to složit tercu prosit dok ne pristaneš ja ću pozvati ljude ti se pobrini o vinu prvi svat da nema pjesme samo terca na tišinu
Ja svjetlim kao mlad u meni istok počiva priznajem kriv sam za nered u tvojim očima u tvojim ruskim piscima tražiš meni dostojna ma sve ti čitam u pjegama pjegama kao zvijezdama
Ti spavaj nebom ja ću divljati svijetom nađemo se negdje u sredini nađemo se gdje se nađu tvoji oblaci i moje gore nađemo se već si mašu tvoje pjege i moje bore
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 27 Maj - 8:11
DAJ, NE PITAJ
Ovih sam dana mada nisam htela slucajno na ulici tebe srela
A ti kao i ja krades Bogu dane znam, imas neku a zezas se sa strane
A ja, ne znas da sam sama u svom svetu tisine lazem te da imam nekog nekog ko o meni brine
Daj, ne pitaj bez tebe dani su mi glupavi i prazni daj, ne pitaj jer zivim bez tebe ovaj zivot kao po kazni
Viktorija
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 16 Jul - 12:13
Sama ostajem
Sasvim svejedno kamo idemo iz trulog lišća nudi mi proljeće kao u snu, u snu..
I priča mi priče o nekoj novoj mladosti red tuge, red sjete, red radosti zaboravlja.. sad stranci smo u suzama
Nemirni pogledi..čežnju odaju
U krug vrti me radim krive korake podsjeća me što događa se kada ljubav nestane
Probaj, probaj uz mene položiti sebe od ljubavi iste dvaput ne mogu umrijeti
Ne daj, ne daj da ne budem ti blizu potrošili smo suze, potopili prošlost
Ponovo odlazi.. sama ostajem
U krug vrti me naviru sjećanja podsjeća me što događa se kada ljubav nestane
U krug vrti me radim krive korake podsjeća me što događa se kada ljubav nestane
Ponovo odlazi.. sama ostajem
Luce
Ivkic
Poruka : 16424
Godina : 41
Učlanjen : 05.09.2012
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 31 Jul - 1:41
Oliver Stoiljkovic i Andrej - Ne mogu da ostanem nem
Ne mogu da ostanem nem, u mom zivotu samo tuga i reke suza.
Grese da svejedno je dal' je iskreno, stvarno, volela me. Grese da svejedno je jer vec mnogo sam puta prokleo sve sto je razdvajalo nas hej, zar nisam vidio kraj.
Grese da lako mi je to sto nije kraj mene, ne boli me. Grese jer ja umirem, moje noci su sive, one su krive za sve sto je razdvajalo nas, hej, zar nisam vidio kraj.
Ne mogu da ostanem nem, u mom zivotu samo tuga i reke suza Ne mogu da ostanem nem isto k'o pre jos boli me.
Grese da lako mi je to sto nije kraj mene, ne boli me. Grese jer ja umirem, moje noci su sive, one su krive za sve sto je razdvajalo nas, hej, zar nisam vidio kraj.
Ne mogu da ostanem nem, u mom zivotu samo tuga i reke suza Ne mogu da ostanem nem isto k'o pre jos boli me.
Ivkic
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 31 Jul - 1:43
Sasa Matic - Nadji Novu Ljubav
Nudis mi zvezde, nudis mi snove al' ja zivim svoju bol nudis mi sve sto ljubav se zove a znas da necu biti tvoj
Sta li si kod mene zavolela cemu li to nisi odolela sudbina je moja od tvoje srece daleko
Zlato moje nadji novu ljubav, novo nebo i niko nece znati sta je s nama bilo
Zasto ti srce pati a ja cu da pijem ja cu da zivim ovaj zivot svoj kako moram
Nadji novu ljubav, novo nebo i niko nece znati sta je s nama bilo
Zasto ti srce pati a ja cu da pijem ja cu da zivim kao pas bez nje ne da mi Bog drugacije
Goni me vetar, nosi daleko bolje da ti ne pricam koja me tuga od tebe tera al' nista i ne osecam
Ivkic
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 31 Jul - 1:44
Rango - Ima 10 Dana
Bila si kao slatko vino otrovno, a tako fino bila si moja slatka kazna slatke usne, dusa prazna za sve sto cinila si mi platices, duso, samo ti
Ima deset dana kako spavas sama s jastukom na licu, moja Dragana hiljadu ce proci, ja ti necu doci tvojoj gresnoj dusi nema pomoci
Bio sam slep, a sad mi zao sto sam s tobom nisko pao a ti si vesto grehe krila drugog htela, sa mnom bila od blata pravices me, draga al' s tobom vise nikada
Ivkic
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 31 Jul - 1:46
Oliver Mandic - Osloni se na mene
Kad dodju teski dani i napuste te svi napisi dve-tri reci, znacu gde si ti pomoci cu ti tad ko prijatelj i brat znaj, i u dobru i u zlu bicu tu
Kad budu s tobom grubi i nanesu ti bol ti nemoj da se plasis, ja oseticu to i najbolje sto znam, ucinicu tome kraj znaj, i u dobru i u zlu bicu tu
Osloni se na mene sad ti, veruj mi sve dajem ti svoju rec znaj, i u dobru i u zlu ja bicu tu da te tesim i nasmesim
A kada nadjes mir kraj nekog drugog ti povuci cu se tad i srecan bicu ja podelicu s tobom sve i cuvacu tvoj mir ali stati necu ja na tvoj put znaj, i u dobru i u zlu bicu tu
Bicu tu, veruj mi, veruj sve veruj mi, osloni se na mene ti bicu tu, veruj mi, veruj sve i u dobru i zlu ja bicu tu, veruj mi
Veruj mi, osloni se na mene ti bicu tu, veruj mi, veruj sve i u dobru i zlu ja bicu tu, veruj mi veruj mi, osloni se na mene ti
Ivkic
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 31 Jul - 1:48
Aco Pejovic - Oko mene sve
Oko mene sve ceo zivot je laz dodji voli me ti to jedina znas
Oko mene sve sad me vuce na dno dodji spasi me ti mi dugujes to
Mamuran dodjem kuci pa spustim roletne zivim k'o vampir ne dam suncu da me sretne
Jos jedna noc u laznom raju iza mene i skupo vino i ne tako skupe zene
Bacicu cigarete ponavljam u sebi pa novu palim da zaboravio ne bih
Ako me secanje na tebe ne dotuce ja bicu sutra bolji covek nego juce
Evo ima godina kako mi te nema tebi kao dan il' dva meni kao vek
Ko te nocu pokriva ne bila mu verna moja bolest bila si sad mi budi lek
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 18 Avg - 18:10
Balada o prolaznosti
Kad lutali smo svijetom kao raspršeno sjeme, govorili smo sebi - to je za neko vrijeme.
I ne znajuć’ da smo na izgubljenom brodu mi vikali smo: "Kopno!" dok gledali smo vodu.
Kad ljubili smo kratko u tuzi kišne noći, govorili smo za se da ljubav tek će doći.
Postavljali smo stvari, ali opet ne za dugo. Za sva smo mjesta rekli - odredit ćemo drugo.
Kad rađala se sreća i čekala je slava, pomišljali smo opet - to nije ona prava.
Kad prijatelja nema, a dani idu sporo, govorili smo za se da vraćaju se skoro.
Gdje najviše smo dali dobivali smo manje, ali mislili smo - to je tek privremeno stanje.
Kad gubili smo život, govorili smo: "Neka" i vjerovali čvrsto da pravi tek nas čeka.
Putovali smo dalje kad davno već smo stigli. Tek počeli smo nešto, a drugo već smo bili.
I ostali smo tako kraj odlazeće vode, nerazjašnjeni sasvim i pomalo van mode.
U započetoj priči u ljubavi bez traga, jer svakoj smo se kući približili do praga.
U privremenom redu nekorištenih stvari ni osjetili nismo da sami smo, i stari.
Dok vjerovali još smo da svaki put se mijenja, mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja.
Arsen Dedic
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 16 Okt - 14:38
Sunce
Sunce je prestalo da sija Ne sijam vise ni ja Nestalo baterija
Prazna je kuca moja U njoj niceg vise nema Pusta je materija
Prazna je kuca moga U njoj niceg vise nema Osim srca tvoga
Neka si me ostavila Neka su ti dodiri grubi Nesto si zaboravila Ljubav je u onom ko ljubi
Sunce Tako mi je hladno A vatra samoce ne grije Ko je jednom pristao da voli Taj prestati nece Ni kad ga zaboli
Neka si me ostavila Neka su ti dodiri grubi Nesto si zaboravila Ljubav je u onom ko ljubi
U sto te vise mrzim To te vise volim Sklopi ovi i idi Ulje na vatru mi dolij
Tekst pjesme Dino Merlin
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 16 Okt - 14:46
Kazi, zasto me ostavi
Kazi, zasto me ostavi srce ispuni tugom kazi, zasto zaboravi ljubav svu nasu ti
Drugom kada si otisla osmjeh krio je boli ipak tiho si plakala kad se rastasmo mi
Svi moji dani tuzni su bez ta dva oka blaga vrati se, skrati patnju tu sve ti oprastam, draga
Kazi, zasto me ostavi srusi sve divne snove kazi, zasto zaboravi ljubav svu nasu ti
Vrati se, skrati patnju tu sve ti oprastam, draga
Kazi, zasto me ostavi srusi sve divne snove kazi, zasto zaboravi ljubav svu nasu ti
Stihove napisao Dragomir Ristic
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 16 Okt - 14:57
Samo jednom se ljubi
Samo jednom se ljubi Sve je ostalo varka često udes nam grubi Šale zbijati zna
Zato mislimo načas Da je to ljubav žarka Al taj žar prođe začas Kao blijeda slika sna
Tad nam se ljubav U misli vraća I svatko shvaća Njen pravi žar
Samo jednom se ljubi I tad srce izgara Kad se taj plam izgubi Tad i prestaje sav čar
Kad nam se ljubav U misli vraća I svatko shvaća Njen pravi žar
Samo jednom se ljubi I tad srce izgara Kad se taj plam izgubi Tad i prestaje sav žar
Tad i prestaje sav žar
Ivo Robic
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 25 Dec - 21:26
Rekla je
Gledaj ispred sebe, ne slusaj glas sem moga tu sam pored tebe pazim da po cvrstom hodas
Sitnija su svetla sveta u kom do sad trajes buducnost je svetla poslusaj moj glas, rekla je
Rekla je
Ja sam se lomio i gradio u istom trenu u meni je zamah leptirovih krila pravio oluje
Ja sam ziveo u izmaglici neprospavanih noci ja sam plesao u tisini ja sam plesao u tisini
Nocim izazvan
malalila
MODERATOR
Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 6 Feb - 8:18
Orfej
Bolje da pricamo o vremenu ima li tamo kod tebe snega? Ne možemo da ostanemo prijatelji kad sam te voleo više od svega.
Ma kakvi crni prijatelji, u samrtnom ropcu ljubav se koprca, za tebe je važilo, za mene nije, daleko od ociju, daleko od srca.
Lako se preboli prva ljubav, ima vremena da se ispravi greška, ne možemo da ostanemo prijatelji, poslednja ljubav je suviše teška.
Uzmi komade slomljenog srca na zid okaci trofej, bogata zbirka, u njoj je sada i zanemeli Orfej.
Danas u 0:58 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie
» Šta slušate dok kuckate na Haossu?
Juče u 22:35 od Emelie
» Šta trenutno slušate?
Juče u 22:27 od Emelie
» Pozdrav Haossu