Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama. |
|
| Autor | Poruka |
---|
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Logika Sre 4 Maj - 19:34 | |
| Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom.
Student: Vi me kaznjavate, razumete li uopste vi nesto o tome?
Profesor: Naravno, inace ne bih bio profesor.
Student: OK, pitacu vas nesto. Ako znate tacan odgovor, dobijam peticu i odlazim. Ako ne znate odgovor, dacete mi desetku.
Profesor (nakon kraceg razmisljanja): OK, prihvatam!
Student: Sta je legalno (zakonito) a nije logicno, sta je logicno a nije legalno, a sta nije ni logicno ni legalno?
Profesor je dugo razmisljao, ali nije nasao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor.
Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i ozenjeni ste jednom 23-godisnjakinjom; to je legalno, ali nije logicno. Vasa zena ima 24-godisnjaka za ljubavnika, sto je logicno, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vase zene, iako je trebao pasti na ispitu, sto nije ni logicno, ni legalno.
Zakljucak: Sveukupno, covek moze reci, legalno je da mi sedimo i radimo, ali nije logicno. Logicno je da pri tome saljemo viceve e-mailom, ali nije legalno. I nije ni logicno ni legalno, da smo za to jos i placeni ! |
| | | wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Logika Sub 21 Maj - 18:26 | |
| Jel logično da ovako izgleda gospodar prstenova Jeste logično jeste i legalno [You must be registered and logged in to see this image.] |
| | | wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Logika Sub 10 Avg - 2:13 | |
| Ima logike..reklame za prašak Показатељ померене реалности маркетиншког света, где се деци дозвољава да у максималној мери иживе свој нагон за прљањем. Нормална, неиживљена мајка би попиздела на своје дете и одмах почела да спутава његову личност, али не и мајка с рекламе за прашак. То је једна стабилна, смирена и позитивна особа која не мора ни да се труди да све држи под контролом - јер ту је прашак да то учини за њу. Захваљујући томе, у овом свету нема људи који пате од опсесивно-компулзивног прања руку; да не помињемо да дете добија похвале за све што уради, па израста у особу здравог самопоуздања. Укратко, Фројд би био одушевљен. -Мама, идем до септичке јаме да видим како је унутра! -Ако, сине!... Мамин истраживач! -(поносно) Мама, види, види, опет сам усрао гаће! -Јој, како оно лепо каки! Нико не каки као мамина душа! -Мама, свалио сам торту на мајицу и једем са ње! Види ме! -Браво, сине! |
| | | Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Logika Sub 10 Avg - 15:14 | |
| Lijeva noga kaže desnoj:"Među nama je svršeno". |
| | | Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Logika Pet 13 Sep - 21:39 | |
| Dosao Boris Tadic u posetu Britanskoj kraljici i u razgovoru je upita kako joj je uspelo da tako dugo i uspesno vlada i da bude toliko omiljena medju Britancima. 'Pa to je doista jednostavno.'- rece kraljica. 'Okruzena sam inteligentnim savetnicima.' Boris se zamisli: 'A kako znate da je savetnik inteligentan?' ' Ah, pa postavim mu neku zagonetku i ako uspe da odgovori, onda je OK.'- rece kraljica i pozove batlera: 'Pozovite mi Georga Browna, molim vas.' Nakon par minuta pojavi se Sir George Brown. 'Izvolite, Vase Visocanstvo...' 'Odgovorite mi George: Vasi roditelji imaju dete. Ono nije vas brat ni vasa sestra. Ko je to?' 'To sam ja, Vase Visocanstvo.'- odgovori George. 'Izvrsno, George! Hvala Vam.' 'Eto, vidite Gospodine Tadicu. To radim jednom mesecno sa svima. To je tajna mog uspeha.' Boris se zamisljen vrati u Beograd, pozove Mladjana Dinkica i upita ga: 'Reci mi moj Mladjo: Tvoji roditelji imaju dete ali ono nije tvoj brat ni tvoja sestra. Ko je to?' Mudri Mladja se zamisli i posle par minuta rece : 'Mozes li mi dati malo vremena da razmislim?' 'O da, svakako!' Mladja se povuce u kancelariju , nazove Dacica i upita ga.' Tvoji roditelji imaju dete, ali ono nije tvoj brat ni tvoja sestra. Ko je to?' 'Pa to sam ja!'- kaze Ivica posle polucasovnog konsultovanja Motorolom. Mladja odmah ode kod Borisa i rece mu:'To je Dacic, prijatelju!' 'Ne Mladjo. To je George Brown!' |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Logika | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 1 od 1 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
Ko je trenutno na forumuImamo 371 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 0 Skrivenih i 370 Gosta :: 3 Provajderi Emelie Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38 Dvorana slavnih
Naj Avatar Haossa !
Kreja
Poslanici naj aktivniji nedelje |
|
Danas u 0:48 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie
» Šta slušate dok kuckate na Haossu?