Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Djecija Evrovizija

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 17, 18, 19
AutorPoruka
kreja

Master
Master

kreja

Ženski
Poruka : 5770

Lokacija : prva lijevo

Učlanjen : 18.12.2021

Raspoloženje : super


Djecija Evrovizija - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Djecija Evrovizija   Djecija Evrovizija - Page 19 Sat610Sre 19 Apr - 18:22

Djecija Evrovizija - Page 19 800px-Dino_Jelusick%2C_2019

Dino Jelusić (Požega, 4. lipnja 1992.),[1] hrvatski rock pjevač.

Pobjednik je prve pjesme Eurovizije za djecu. Pobijedio je u danskom Kopenhagenu, s pjesmom "Ti si moja prva ljubav". Živi u Zagrebu.

Nakon sedmogodišnje stanke, 2011. godine izdao je prvi solo album pod nazivom Living my own life inspiriran rock izvođačima poput Europe, Bon Jovija i Whitesnakea. 2019.godine je pobijedio u showu HRT-a "Zvijezde pjevaju" gdje mu je partnerica bila Tara Thaller. Od 2021. je član sastava Whitesnake.

Diskografija
Solo
2003.: No. 1 (Hrvatska verzija)
2004.: No. 1 (Engleska verzija)
2011.: Living my own life
2014.: Prošao sam sve
Dino & The Mad Dogs =
2016.: Mad Dog EP
The Ralph
2016.: Enter Escape
Animal Drive
2017.: Bite!
Sinkronizacija
"Pokémon: Mewtwo uzvraća udarac – Evolucija" kao uvodna pjesma (2020.)
"Priča o igračkama 3" kao Endi (2010.)
"Horton" kao Ja-Jo (2008.)
"Osmjehni se i kreni! i čađa s dva Plamenika" kao Ninno (2007.)
"Obitelj Robinson" kao Vilbur (2007.)
"Zov divljine" kao Ryan (2006.)
"Auti" (2006.)
"Kuća monstrum" kao Dado (2006.)
"Vremenske svjetiljke tajanstvenog otoka" kao Frizzy (2006.)
"Avanture Sharkboya i Lavagirl" kao Sharkboy
Nazad na vrh Ići dole
 
Djecija Evrovizija
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Evrovizija
Strana 19 od 19Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Muzički stilovi i pravci-