Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Magija i kako dobiti rezultat iz nje

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Talaba

Član
Član

Talaba

Muški
Poruka : 49

Godina : 51

Učlanjen : 19.09.2020


Magija i kako dobiti rezultat iz nje Empty
PočaljiNaslov: Magija i kako dobiti rezultat iz nje   Magija i kako dobiti rezultat iz nje Sat610Uto 15 Feb - 14:59

Magija i kako dobiti rezultat iz nje.

 "You find out who you are when you don't have anything."
  “Circumstances don’t make the man, they only reveal him to himself.”
  "It doesn't matter what I was, but what I became." Darth Malgus

„Ono što možete doživeti kroz magiju je ograničeno samo vašom maštom.“
„Kako doživljavate magičan rezultat je ograničeno samo raspoloživim sredstvima manifestacije.“

I dame i gospodjo magijaši kako ide praktikovanje magije? Možda ste našli neku knjigu sa bajalicama i pokušali da je upotrebite i videli da to ne radi kako bi rekao jedan moj omiljeni magijski pisac u knjizi High Magick:

„It’s more the case that spell books don’t work if you lack the proper understanding of how magick works and you haven’t committed yourself to some crucial foundational practices. Unless you can direct raw power into spells, those books are worthless.“ 

It takes a personal connection to the forces of the universe to make magick work. No matter how perfectly you execute a spell technically, if you do not have an energetic connection on some level, little will happen. Most spells are designed to help you with that energetic connection, but they are not foolproof. Unfortunately people think spell books are keys that allow you to have “power” without doing any of the spiritual preparation to truly make effective life changes." 

Sada je pitanje da li znate šta je „raw power“ (struja) i kako je propustiti kroz vašu Magiju??? Ne znate nema ni uspeha. Ili čitate moje tekstove o magiji i počnete da praktikujete recimo Planetarnu Magiju i kažete ili napišete komentar negde, kako ste praktikovali jedno mesec dana rituale i zaključili da je to šranje, da to ništa ne valja. "Ja sam počeo od kraja od finalnog proizvoda kako je onaj nazovi učitelj „mag“ rekao i ništa. Sve to što je pričao je bilo sranje ništa mu (tačnije MI) to ne radi. Sva ta njegova mađija je đubre ništa on ne zna! ŠRANJEEEEEE!"

Ja pročitam i kažem da ste 100% u pravu i da je to zaista sranje kako ste URADILI. Zato što niste posedovali Ključeve Visoke Magije, znali biste da iako se počinje od kraja, proizvod se pravi od početka. Pa biste tako prvo koristili planetarne rituale da dozovete njene siline da vas magnetizuju i da Vi sami dođete u sklad, harmoničan odnos sa njenim silinama. Pa tek kada osetite na fizičkom nivou da ste primili njihov „blagoslov“ tek tada možete preći na onaj kraj što ste prvo uradili i dobili potreban efekat.

Ako posedujete Univerzalni Ključ možete otvoriti više različitih vrata sa istim sistemom brave. Tako u Srednjem Stubu prvo prizivate siline Gevuraha ili kod Planetarne Magije Mars pa kada se magnetizujete i USKLADITE sa njima onda je praktično možete upotrebiti da razvijete hrabrost, odlučnost, čvrstinu svesti, uništite strah i aksioznost i ono što je u domenu Marsa i Gevuraha jer im je silina zajednička.

Ja sam tako potrošio celu zimu na Gevurah. Sada upotreba silina Gevuraha ide aoutomatski spontano i bez ikakvog napora samo stavim u mašinu koji finalni proizvod želim da dobijem to jest razvijem (hrabrost, odlučnost, čvrstinu svesti, uništite strah i aksioznost, depresiju…..).

Isto tako sada mi je lakše da u Planetarnom Sistemu lakše dozovem siline Marsa nego onaj bez ikakve pripreme koji je tek počeo sa vežbom. Sada sam počeo sa Tifaretom i radim kao i svaki početnik koji je tek počeo da radi na sklapanju automobila. Ne može da se meri sa radnikom koji ga sklapa već deset godina primera radi. Potrebno je vreme i praksa.

Ako ste gledali onaj film Egipatski Bogovi videli ste kako se Horus penje na onu visoku planinu gde se nalazi onaj Sunčani Prsten da bi se obratio bogu Ra. Zar ga Ra ne bi čuo i da je dole u njegovoj onoj rupi u kojoj je bio? Čuo bi ga ali bi slabo mario. Morao je da se digne iz te rupe i učini napor volje i želje i snage (penjanje na planinu) da bi se Ra-u obratio kroz Sunčani Prsten (metoda magije) i Ra prihvatio njegovu molbu. To je simbolizam, veoma dubok ako možete da ga vidite i da ga nadjete u svemu ne samo u ovom filmu. Ako nađete Ključ Visoke Magije i primenite ga u vašoj magiji dobićete i traženi efekat. Što je veći napor veći je i efekat. Metodi Magije samo služe da pojačaju taj efekat. Čista fizika na magijski način. :grin: Jednostavno zar ne? Kao kada se ide nogu pred nogu.

Magija vam je kao rešavanje onih Koana u Zen budizmu. Vi možete da date "kolače" monahu da vam da odgovor na određeni Koan; ALI nije važan odgovor već je važno stanje svesti koje je iznedrilo odgovor na određeni Koan. A to ne možete kupiti niti kolačima niti suvim zlatom. Morate da uložite svoj sopstveni napor da nađete Ključ kojim možete uspešno otvoriti vrata Magije. Ne može drugačije.

Svrha Magije je da nađete i oslobodite "magiju" koja je u vama a ne da je tražite iz nekoga spoljašnjeg izvora. To dolazi tek posle.

"Knjige bajalica su sjajne, ja ih posedujem puno, ali to seže samo dotle. Možete da je uzmete i napravite čaroliju za nešto, ali bez snage i svesti da je vešto primenite, vaša čarolija ima samo male šanse da postignete željeni rezultat. Čak i ako vaša čarolija deluje, da li znate kako da upravljate rezultatom i nadovežete se na njega? Uspeh u čarobnjaštvu ima više od pukog izvođenja rituala koji ste pronašli u knjizi."

Puštanje Stroja u Rad


Sve ovo moje pisanije o magiji je bejbi magija. Sve je ovo Svetla Magija i jedina cena koju je potrebno platiti je vaše vreme, želja i napor koji treba uložiti da biste od nje dobili rezultat. Magija vam daje mogućnost da ta cena ne bude previsoka za ono što želite.

Jednom kada počnete da doživljavate magiju, nikada više nećete videti život na isti način.

Pošto vidim da teoriju držite u malom prstu vreme je da predjemo malo na praksu. Kako se to znanje praktično upotrebljava da biste poboljšali vaš kvalitet života ako to želite.

Cilj ovog pisanija je da vam pruži priliku da iskusite magiju koja se nalazi u vama. Ovi rituali i prakse su samo smernice - mesto za početak. Ne možete da radite magiju da biste uticali na nekog drugog a da ne promenite sebe prvo.

Da biste upotrebili rituale potrebno je prvo da se malo energetizirat i magnetizujete određenim silinama. Sedite i opustite se kao džak žita kada stavite na zemlju. Znači centar vaše gravitacije iz glave spustite na oko 7 cm ispod pupka i počnite da tonete u zemlju kao da je živi pesak i zatim počnite da praktikujete ritmičko disanje. Ovo je tradicionalna varijante. Princip je ovako 4 otkucaja srca udišete vazduh 4 otkucaja zadržite vazduh, 4 otkucaja izdišete i 4 odkucaja ponovo zadržite bez vazdušno stanje. Naravno vreme otkucaja može biti više ili manje možete čak vremenom da otkrjete i druge kombinacije koje vam odgovaraju. Lično udah i zadržavanje vazduha je jedan takt izdah i zadržavanje bez vazduha je drugi takta to je moja vrsta ritmičkog disanja.

Dok radite udisaj zamislite da sa svakim udahom upijate energiju Univerzuma u vas dok izdisanjem je vraćate nazad. Zamislite da ste šuplji. Varijacija vježbe je da sa svakim udisajem je da se punite energijom Univerzuma i da je sabijate dok vam je izdisaj prazan. Pazite vi sabijate energiju, NE VRŠITE KOMPRESIJU VAZDUHA. Morate osećati pritisak energije u vama kao sabijenu vodenu paru i da zračite kao radijator toplotom u okolini. Recimo ova tehnika se može primenuti u Hermetičkom Vudu pre nego što trljate ruke i kažete: „Evo moga poklona za vas…“ da bi ste pojačali „snagu“ loa Hudu-a.

Kada je pritisak narastao dovoljno radite obrnuto sa svakim izdahom vi polako ispuštate iz vas energiju sve dok se ne varatite u ravnotežu. Kada uznapredujete može te je otpustiti jednim izdahom. Primena ove tehnike je da kada sabijete tu sada bio-energiju pošaljete ovu energiju u bolno mjesto i vidite kako se „povreda“ oporavlja i obnavlja. Osetite to.

Istu tehniku modifikovanu možete primeniti na objekat prsten ili ključ i pretvorite ih u amajliju ako poznajete teoriju koja je opisana u prethodnim postovima.

Sledeća tehnika je energetizovanje pomoću Sunca i Meseca. To su dva nebeska tela koja direktno i indirektno utiču na život. Vježba se može raditi čak iako se Mjesec i Sunce ne vide znači u potpunom mraku. Važno je i raditi kada se ta dva tjela vide. Svakodnevno najbolje ujutro kada Sunce tek izlazi…

Stanite okrenuti Suncu naravno žmurite ali svojim unutrašnjim okom gledate Sunce i osećate njegovu vrelinu i energiju koju zrači na vas. Opustite se ko onaj džak pšenice ali stojeći.

Udahnite kao i u prošloj vježbi ali ovoga puta ispunjavate se sunčanom energijom. Zadržite dah i osetite kako zračite svom tom sunčanom zlatnom energijom celim telom kao Sunce. Dok izdišete osetite kako zlatna energija penje i izlazi pod pritiskom iz vaših grudi i lica napolje. Zamislite da sunčeva energija odlazi donekle snažno, kao da je vaše telo džinovska vazdušna bešika ili par mehova.

Zadržite prazna pluća dok brojite do četiri. Zamislite da energija koju ste izbacili iz svog tela sada zrači kroz auru koja vas okružuje. Obratite pažnju na osećaj da ste okruženi ovom sunčevom energijom. I tako u krug. Kada završite pljesnite rukama kao mali ritual da ste se vratili u normalno stanje svesti i idite za vašim biznisom. Sva ona priča o Planetarnoj Magiji je korisan kod rada sa Suncem i Mesecom valja proučiti koje siline vladju tim planetama i to ugraditi u vježbu.

Sledeći na putu je vaše Više Biće. Možete koristiti Solomonovu Molitvu datu u prethodnom postu koja vam može pomoći da se duhovno uznesete a možete i bez nje. Zamislite u sebi jaku belu svetlost koja svetluca i pulsira i dopire sa nekog mesta duboko u vama - iz vaše psihe – i preplavljuje svaki vaš deo kako fizičkog tako i mentalnog tjela i zrači sa zele površine vašeg tjela. Šireći se oko vas tako da ste u svim pravcima okruženi jajastim oblikom blistave i žive beline. Taj sjaj se zove vaše Više Biće i to će vam trebati u nastavku.

Sedite, relaksirajte se kao džak žita dišite ritmički i vizualizujte neki cilj u skladu sa principima psihičke magije i haos magije i tu sliku stavite u beli krug sa crnim obodom, centar kruga koji je beo kao platno za crtanje ništa posebno. Znači beo krug mora da obuhvata ono što želite.

Sada se napunite vašim Višim Bićem. Dobivenu svetlost je sada potrebno da prebacite u vizualizovan predmet u centru beloga kruga ili situaciju ili šta već ste stavili. Znači zamislite kako iz grudi svetlost prelazi na predmet i kako se vi udaljujete malo od njega stvarate razdaljinu i vi se praznite a predmet se puni i postaje sve sjajniji i sjajniji ali sjaj njegove svetlosti NE IZLAZI van oboda kruga. Recite:

Svetlošću svoga višeg bića ja punim sliku koja treba da se realizuje za mene u materijalnom svetu.

Zadržite sliku ispunjenu svetlošću jošte neko vreme za vreme ritmičkog disanja pa pustite da polako izbledi. Tehniku punjenja radite samo jedared dnevno. Ponavljajte svaki dan dok vam se želja ne ispuni. Kada se ispuni zahvalite svom Višem Biću.

Tehnika Zvezde


Ovo je druga tehnika u kome svetlost Višeg Bića nije potrebna. Sve radite kao i prethodno vizualizujete svoj cilj u skladu sa Ključevima Više Mađije. Uzmite crtež sa zvezdom gledajte u srce na vrhu kraka zvezde i razmišljajte o vašoj želji. Okrenite da Vaga bude na vrhu zvezde i recite ali ne ko mlakonja već u skladu sa principima Psihičke Magije opisanim u prethodnim postovima:

Blagosloveni zakoni univerzuma.

Korišćenjem zakona univerzuma postićićete da ne budete „žrtva šansi.“
Okrenite sada zvezdu da rog izobilja bude na vrhu recite:

Blagosloveno je njegovo beskonačno izobilje.

Zaokrenite da ptica u letu bude na vrhu. Ptica leti prema vama. Nikada ne postavljajte vremenska ograničenja za projekat i nikada ne specifirajte materijalni izvor snabdevanja, ali želite da tokovi idu razumnom brzinom.

Blagoslovena bila brzina kojom će sve biti iskovano.

Ne želite da niko bude oštećen ispunjenju vaše želje. Okrenite krak sa Suncem na vrhu i recite:

Blagosloveno je ukupno dobro u kome će sve biti postignuto. Sunce podjednako obasjava i pravedne i nepravedne.

Zavrtite krug još jedared da se Sunce nadje na vrhu i recite:

Blagoslovljena je moja želja za tim i sada je ispunjena.

Sve što treba da radite je da izvodite Tehniku Zvezde mirno i svakoga dana u isto vreme ili približno i da ćutite o vašem radu. Tajnost je bitna.

Materijalni svet je najteži svet za delovanje zbog inercije stvari. Da biste izazvali trajnu promenu u Svetu Materijalne Kreacije morate ojačati svoj astralni svet duhovno, da stvorite pritisak koji će podstaktnuti delovanje u materijalnom svetu. Ćutati znači zadržati integritet ne samo operacije već i svog samopoštovanja.

Morate krenuti od nečega da biste koristili ovaj metod. Pomnožite bilo koji broj nečim dobićete nešto. Pomnožite neki broj nulom i dobitćete ništa.


Magija i kako dobiti rezultat iz nje 2022-02-04-20-03-35-Practical-Guide-to-Creative-Visualization-Manifest-Your-Desires-by-Osborne-Phill
Nazad na vrh Ići dole
Talaba

Član
Član

Talaba

Muški
Poruka : 49

Godina : 51

Učlanjen : 19.09.2020


Magija i kako dobiti rezultat iz nje Empty
PočaljiNaslov: Re: Magija i kako dobiti rezultat iz nje   Magija i kako dobiti rezultat iz nje Sat610Sub 19 Feb - 14:26

I kako napreduje vježbanje mađije dame i gospodjo mađijaši?  Magija i kako dobiti rezultat iz nje 1f60e  Ja najviše volem kad mađija ne-radi. Međutim kada mađija počne da radi i za krupne i velike skupe stvari ja se tek ondak uplašim i zabrinem. Ondak je važnija mudrost nego sama madjija.  Magija i kako dobiti rezultat iz nje 1f60f  Magija i kako dobiti rezultat iz nje 1f607 

I dame i gospodjo magijaši kažete pustili ste Stroj u Rad i radi on sada veoma ljepo jedini je problem što ne izbacuje nikakve proizvode.  happy So sad.  sad cool Ne radi mi ništa ova njegova madjija ništa to ne valja zar ne?  happy I dalje ide pcovanje sve po spisku kao obično. Da se da sebi oduška.  cool  Barem ja tako radim prije nego što sjednem i kažem sebi: "Šta sam uradio pravilno!"  Magija i kako dobiti rezultat iz nje 1f60e 

Ne izbacuje proizvod zato što ne znate da primjenite Aksiom koji kaže: "Exploiting failures of others is the Way of the Sith."  Magija i kako dobiti rezultat iz nje 1f60d  Volim tu terminologiju i koristim je mnogo u praksi jer ima toliko mnogo praktične primene. Svi koji prate tenis sećaju se US Opena gde je igrao Djoker Nole protivu Medvedjejeva? Kakve to veze ima sa ovim? Na prvo oko zaista nikakve ako se ne uzme u obzir koji je Đokin bio ritual za ostvarenje njegove želje koja je bila Zlatni Sljem. Šta je Djoka rekao novinarima: "Samo vidim sebe sa peharom u ruci." Medjutim njegov ritual za ostvarivanje želja mu je doneo neuspeh jer ga je Medvedov Zagrljaj zdrobio koščice njegove i ćorak.  sad Medvedjejev je odneo pehar i Djoka popio neuspeh iako je na oko poštovao sve zakone Više Madjije i radio po principu da treba da se vizualizuje finalni proizvod i on je to uradio i pao pored toga.  sad3   sad Njegova madjija je popila neuspeh.  sad happy  Zašto?  Cool  Svi ljudi rade magiju u svom životu barem ovu Psihičku Mađiju bilo pozitivno bilo negativno pa se desi ne malo puta da bace crnu magiju na samoga sebe. Kako? Lako!

Mali intermeco dok razmišljate o Djoki i njegovom neuspehu. Ja ću skratiti priču. Dodje jedan čoek ispred nekoga drveta umoran i zaspi kada se probudi pomisli da je gladan i da bi jeo i gle hrana mu se stvori. Onda on pomisli na piće i piće mu se donese. Pošto nema nikoga on pomisli da to mora da su duhovi i da će doći da ga muče i gle dođoše duhovi i muče ga . Čoek tada pomisli duhovi će ga ubit i gle duhovi ga ubili. Umro je a da nije bio svestan da se nalazi ispred Drveta Želja koji ispunjava SVE želje ne pitajući koje su i kakve. Takva je i madjija.

Sada da se vratimo na Djoku Noleta zašto je omanuo odgovor je u spojleru za one koji ne mogu da nadju tačan odgovor.


Zašto je Nole Pao:
Nazad na vrh Ići dole
 
Magija i kako dobiti rezultat iz nje
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Magija
» Magija svijeća
» Ko će sve dobiti KitKat?
»  Jevrejska magija
» Egipatska magija
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Nauka :: Astronomija :: Misterije-