Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Haos Magija

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Talaba

Član
Član

Talaba

Muški
Poruka : 49

Godina : 52

Učlanjen : 19.09.2020


Haos Magija Empty
PočaljiNaslov: Haos Magija   Haos Magija Sat610Uto 15 Feb - 14:16

Haoss Forum zavredjuje Haos Mađiju od milošte nazvana Kaotična Magija. Haos Magija 1f60e  Haos Magija 1f60e  Kaos madija je najpraktičnija i pojednostavljena verzija puta ka promeni realnosti u skladu sa vašim željama i pravom voljom. Ne postoji ništa tako šlatko kao učinini mađiju i gledati kako ona radi. Haos magija nije izazivanje haosa magijom kako bi se iz njenog imena dalo zaključiti. Radi se o preuređivanju vaše stvarnosti, i usmeravajući život onako kako želite. Haos Magija 1f607  Haos Magija 1f60e 

Chaos Magick je okultna tehnologija koja stavlja naglasak na pojednostavljenje, fleksibilna uverenja, emocionalnu transmutaciju i rezultate. Ako ne radi, to nije magija. Ako ste naučili šta je struja i „raw power“ e to vam je potrebno za kaos madjiju – pustite da emocije vode vašu magiju.

Magija čini vaše namere mnogo stvarnijim. Ako imate nameru, to se može manifestovati. To je moć. Uverite se da ste spremni za ovoliko zabave i toliko moći. Može vam promeniti život.

Magija haosa nije samo izmišljanje stvari. Magija haosa može da se odnosi na uzimanje delova iz jednog sistema i delova iz drugog. Ali, u najboljem slučaju, ova magija se odnosi na lično istraživanje i duboku vezu sa realnošću same magije.

Za Kaos mađiju je važno pojednostavljenje. Ne trebaju vam krugovi, štapovi i ostala pomagala. Magija može da funkcioniše kada je suština sve što je ostalo.

Chaos Magick brine o gestovima, a ne o alatima. Sam štap nije važan. Pristup Haos magiji je da sva mađija radi. Ako koristite bajalice iz Harija Potera one mogu da rada. Naravno ako u to verujete da je to stvarnost barem za vas.

Problem je verovanje. Ako koristite sisteme magije u koje se veruje imaćete jače dejstvo od magije nego koristiti Harija Potera jer svi znaju da je bajka.

Magija je stvarna i tako morate da joj pristupite. „Do or do not. There is no try.“ Ako ne verujete u ovo onda zaboravite ovo. Madjija nije experimenat. Ako joj tako pristupite popit ćete poraz.  Haos Magija 1f633 

Odlučite sada da ćete se baviti magijom, kao delom svog života, jer funkcioniše. Uzmite to u svoj život kao stvarnost. Eksperimentisaćete i naći ćete šta vam najbolje odgovara, ali eksperimentisanje u Haos Magici znači isprobavanje novih stvari sa hrabrošću i očekivanjem, umesto da merite i testirate tačno kao naučnik. Dobićete prilično jasnu predstavu o tome šta najbolje radi za vas, bez fokusiranja na rasuđivanje.

Posle nekoliko nedelja možda ćete voleti magiju sigila, a možda i ne. Biće zaista jasno da li to radi za vas, ili da je to pomalo razočaranje. Nema potrebe da ga testirate i procenjujete. Samo ćeš znati.

Hajde da uradimo malo mađije. Ključ magije nije vera, dobra kolekcija bilja ili bilo šta slično. To je emocija. Postoji mnogo drugih alata koje možemo koristiti, kao što su posebne reči, arhetipske slike i različita stanja uma, ali motor magije je emocija (raw power).  Haos Magija 1f60e 

Sve one stvari o kojima čitate na poleđini knjiga o magiji. Novac, ljubav, uticaj, moć. Kada stavite emocije u svoju magiju, ona može učiniti sve ove stvari (ako znate kako).


Ovo važi čak i za tradicionalniju magiju. Ako pozoveš anđela i zatražiš pomoć, pogodi kako ga usmeravaš. Sa emocijama. Pogodi šta čini anđela da najbolje odgovori na tvoje potrebe. Emocija. Bilo da koristite tradicionalnu magiju da biste kontaktirali stvarne entitete u koje verujete ili samo prolazite kroz magične pokrete jer želite rezultat, emocije koje menjate tokom rituala stvaraju vaš rezultat.

Ovo je alhemija. Uzimate jedno osećanje i pretvarate ga u drugo. Stvarnost se tada modifikuje kako bi zadovoljila vaše emocije.


Započnimo sa Sigil Mađijom. Ovde ću se pozabaviti više teorijskim delom za koji mislim da je potrebniji od samoga crtanja imate dobru knjigu Practical Sigil Magic - Frater U. D. Koji objašnjava tehničko crtanje sigila ali ne sviđa mi se teorijsko objašnjenje. Ova teorija ovde iz Haos magije je bolja i praktičnija i za ostalu Psihičku Magiju i Hermetički Vudu kao i za praktičnu primenu u Srednjem Stubu jer pruža dublji uvid u prirodu želje i puta do njenoga ostvarenja da ne bude poslije ono: „Ovo je šranje. Ne radi ova madija ništa bre.“

Tradicionalna madija ima pristup problemu tako što napišete pozitivnu tvrdnju. Umesto „Neću da budem siromašan.“ Oni kažu:“Hoću da budem bogat.“ I to promenite u sadašnjem vremenu „Ja sam bogat.“ Problem sa ovim je što je ovo smješno jer nije ubedljivo. Vi znate da nijeste bogati i da je bajato pretvarati se da jeste. Zvuči lažno. Valja kombinovati ovo znanje sa onim koje sam dao u Psihičkoj Magiji da bi se dublje ovo shvatilo jer nijanse čine razliku izmedju uspeha i neuspeha.

Ovo je alternativa. Sve što uradite je da formulišete rezultat kao pitanje o nečemu što se jednom dogodilo. Ova tako suptilna promena transformiše magiju.

Ako želite da nađete novac za kupovinu novog klavira, napisali biste: „Kako sam došao da posedujem ovaj prelepi klavir?“

• To je pitanje na koje nikada ne pokušavate da odgovorite.
• To je pitanje koje pretpostavlja da je rezultat već postignut.
• To je pitanje koje potvrđuje osećaj čuđenja i uvažavanja koji osećate zbog ovog rezultata.

„Kako sam naučio da kontrolišem svoj bes?“
„Zašto sam tako opušten u društvenim situacijama?“
„Zašto je moj šef ovih dana tako ljubazan prema meni?“
„Kako je moja prodaja postala tako visoka ove godine?“


Univerzum će odgovoriti na pitanje tako što će promeniti stvarnost tako da odgovara emociji pitanja.

Nekako se pretvarate da ste u ovom trenutku postigli svoj cilj i razmišljate o čudu rezultata sa prijatnom zahvalnošću. Ne pokušavate da odgovorite na pitanje. Da li ste se ikada našli u nekom neverovatnom gradu, ili sa neverovatnom osobom, i pomislite: „Kako sam, dođavola, završio ovde?“ Osećaj je nešto poput: „Ovo je tako divno.Vau.’ To je dobro mesto za biti, osećati se divno i gledati unazad sa prijatnom nevericom. Ni za trenutak ne pokušavate da odgovorite na pitanje. Postavljate pitanje samo da biste izrazili radost. Stavite to u svoju magiju i vaša magija će raditi.

Pre nego što kreirate sigil, posao broj jedan je pronaći metu – rezultat koji želite, nešto što bi se zapravo moglo promeniti, a da to nije ludo neverovatno čudo. To bi trebalo da bude nešto što nije verovatno da se desi bez magije, ali to ne bi trebalo da bude nešto nečuveno teško.

Kada primenite magiju na oblast svog života koja bi se mogla promeniti, magija će učiniti taj mali pritisak za vas. Recimo da želite da kupite taj klavir. Budite kreativni i pogledajte sve načine na koje biste mogli da nabavite klavir i utvrdite koji se od njih osećaju dobro. Ono što verovatno ne želite je da vam magija pruži dodatni prekovremeni rad na poslu u pokušaju da vam da dodatni novac. To bi bilo loše. Verovatno takođe ne želite zajam ili povećanje kreditnog limita. To bi izgledalo lažno. Želite da platite za taj klavir i ponesete ga kući sa osećanjem da je zaista vaš. U redu, to je emocija na koju se morate fokusirati. Ne brinete ni malo o tome odakle će novac doći ili kako ćete ga dobiti. Ali razmislite o tome kako želite da se osećate kada to dobijete. Vi se brinete o zadovoljstvo što ste dobili klavir na način koji vam odgovara. Razmislite kako bi ste se osećali.

Nemojte postati rešavač problema. Ne upravljate magijom niti joj govorite gde da dobije novac. Razmišljate koji bi rezultat bio dobar. Videti da je isporučeno na vaša vrata, potpuno isplaćeno... to je dobar osećaj.

Vi kategorički ne pokušavate da rešite problem odakle novac dolazi. Vi samo opipavate rezultat da biste bili sigurni da ćete pronaći onaj koji vam odgovara. Nije važno kako će se to dođavola dogoditi. Samo dobijte rezultat koji se čini ispravnim. Ovo je tako, tako lako. Potrebno je oko pet sekundi.

Nemojte odmah preći na velike stvari. Razmislite o maloj stvari koju zaista želite da promenite; nešto što je moguće, ali nad čim nemate direktnu kontrolu. Izbegavajte novac za sada.

Drugi deo je fizičko kreiranje sigila iz date rečenice. Možete i zaboravite na pretvaranje slova u crtež. Slova vam uopšte ne trebaju. Umesto toga, izgovarate svoje pitanje naglas, dok pomerate olovku po komadu papira. Zatim tu škrabotinu pokušate da „umetnički“ doterate da izgleda kao sigil. Neko voli da ga zaokruži jer čini da se oseća univerzalnim, ali sadržajnim, kao i da izgleda malo magičnije od crteža.

Sigil je način sumiranja vaše magijske namere u vizuelnom obliku. Osetite pitanje. Kažite glasno. Nacrtajte nešto. Prečistite ga. Spremni ste za magiju. U stvari, već ste uradili neku magiju. Primetite da ste izveli emocionalnu alhemiju, i to bez napora. Imali ste problem (ili cilj koji ste želeli) prema kojem ste se osećali na jedan način, a onda kada ste sebi postavili pitanje o svom rezultatu u prošlom vremenu, emocija se promenila. Čin kreiranja sigila znači da magija već buja.


Jednom kada kreirate svoj sigil, tradicionalni pristup je da ga ispalite u ponor haosa, šta god to značilo. U praksi, vi gledate u sigil kada ste u veoma uzbuđenom stanju, ili u alternativnom stanju svesti. Ovo stanje se često naziva gnoza, a najčešći metod za postizanje gnoze je seks ili masturbacija. Bacite pogled na sigil tokom masturbacije, baš u tom trenutku orgazma. U tom trenutku ekstaze „ispijete“ sliku u svoj um, a onda odbacite sigil i zaboravite na njega. Barem tako stručnjaci kažu ali se ovo stanje može postići i drugim načinima Srednji Stub je jedan od njih.

Znači ako je želja materijalne prirode uđete na kraju vježbe SS u Malkut postignete izmenjeno stanje svesti i zapalite vaš Sigil. Ali takva je madjija zato sam kazao da je važno poznavanje Ključeva Više Magije da biste napravili modifikaciju vaše magije i dobili rezultat. Znači znati kako obezbediti Gnozu izmenjeno stanje svesti. Metoda koja će delovati za vas.

Ako trenutku gnoze dodate emociju, magija je daleko jača.

I ono što je veličanstveno znati je da će svaka emocija pomoći. Ne mora biti pozitivan, čista ili na bilo koji način povezan sa vašim ciljem. Emocija, u ovom slučaju, je isto kao dolivanje ulja na vatru. To je sirova moć. Ne morate da transmutirate emociju; samo osećaš.

Dozvolite sebi da se vratite u normalnost u sporoj, sanjivoj lenjoj izmaglici seksualnog naknadnog sjaja, baš kao što biste to uradili. Izbegavajte da gledate u sigil. Nakon trenutka gnoze, u redu je videti sliku – univerzum se neće srušiti ako to učinite – ali zaista ne želite da sada razmišljate o tome. Ostavite to po strani, jer je sada u vama. Možete baciti sigil.

Zaboravite na magiju najbolje što možete. Ne morate da silite sebe da to izbacite iz uma, ali magija je gotova, pa nastavite dalje. Evo jednog praktičnog primera Sigil madjije

Dokument Magija

Recite da želite da promenite nečije mišljenje. Nacrtate jednostavan sigil koji predstavlja promenu. Dok to zapisujete, razmišljate o tome kako se sada osećate i kako ćete se osećati kada promenite mišljenje druge osobe.

Čini se da vaš šef nije ubeđen u vaš zahtev za unapređenje. Crtate vijugavi znak dok vaše emocije prelaze od uznemirenosti i frustracije, do olakšanja i sreće što se vaš šef predomislio. Ne zaboravite da ga prvo „napunite“.

Stavi taj sigil ispred svog šefa. Metode uključuju:

1. Ostavljajući sigil na komadu papira na šefovom stolu. Vaš šef će ga pogledati i baciti. Ali pogledano je.

2. Koristeći Photoshop ili drugi softver za uređivanje slika, dodajete znak na logo, fotografiju ili drugu sliku. Sigil učinite tako sićušnim ili slabim da se ne može videti - ali je tu. Ovo mora biti slika koju možete poslati svom šefu bez izazivanja sumnje.

3. Nacrtajte sigil svetlom olovkom na papirnom dokumentu, a zatim ga obrišite. Ostaće trag od sigila, i to je dovoljno.

Ono što morate da ispravite je osećaj – osećaj koji imate kada nacrtate znak. Uradite to kako treba, i radi će. Postoji još jedan metod koji zahteva dobru maštu. Zamišljate da ste vi druga osoba. Ne žurite. Prihvatite izraze i govor tela vašeg šefa. Osetite negativna osećanja koju vaš šef ima u vezi sa vašim zahtevom. Počnite da crtate svoj sigil. Onda se predomislite. Zamislite da ste vaš šef i da se osećate dobro što ste vas zaposlili. Sada stavite taj sigil ispred svog šefa.


Možete i za bilo koju osobu ali je morate poznavati. 
Nazad na vrh Ići dole
 
Haos Magija
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Grčka mitologija
» Želje , čestitke i pozdravi
» Magija
» Haos fotke
» Moto svijet
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Nauka :: Astronomija :: Misterije-