| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost

| Naslov: Re: Poezija Čet 26 Sep - 13:08 | |
| danas si, mama, zaboravila da me spakuješ i ja sam čitavog dana plakala zgužvana, sama, zbunjena bez granica
|
|  | | Gost Gost

| Naslov: Re: Poezija Čet 26 Sep - 13:08 | |
| spakuj me u kutiju
mama pažljivo me spakuj i stavi u kutiju u duboku kutiju sa jednakim pravim uglovima
pažljivo me spakuj i pazi na ravne opeglane ivice čudne izvrnute ivice
ograničen svet zapadni svet
ose, linije, uglovi, tačke... kutije kutije kutije
ograničen svet moj svet
miris istoka ne prolazi kroz bele stranice, glatke površine, ravne zidove... uzalud se šepure cvetovi na suncu uzalud šire svoje božanske latice lepoto, lepoto, lepoto! usamljena, neviđena nepostojeća |
|  | | Gost Gost

| Naslov: Re: Poezija Čet 26 Sep - 13:09 | |
| igra
kad me ljubiš tako jezikom ti razbijam zube
ne prestajem da se igram to je za mene igra igram se igra ne prestaje
pod prstima se povlači vruće meso prsti ostavljaju duboke modre tragove sve do kostiju
obgrlim te celog i stežem jako sve dok se toliko ne stanjiš da isklizneš iz mojih džinovskih ruku
onda te namotam u maleno klube i otkotrljam u dno sobe
ne prestajem da se igram igram se igra ne prestaje |
|  | | Gost Gost

| Naslov: Re: Poezija Čet 26 Sep - 13:09 | |
| Glasovi sa svih strana Ukrštaju se U meni Mrežu nemira prave Izgubljeni glasovi Razbijaju Moj Mir |
|  | | Gost Gost

| Naslov: Re: Poezija Čet 26 Sep - 13:10 | |
| Dugo sam trčala po gustoj magli i osećala nepoznati zadah Koji se ulivao u moje nozdrve
Sada spavam u tuđem telu I vrelim jezikom dodirujem suze
Dugo sam sanjala sklopljenih prstiju A sada to više nisam ja Već ona koja sedi I tišini oblizuje telo |
|  | | Malena40 VIP

Poruka : 55850
Učlanjen : 22.01.2017
 | Naslov: Re: Poezija Čet 21 Nov - 21:07 | |
| Kad umrem želim tvoje ruke na svojim očima: želim svetlo i žito tvojih ljubljenih ruku, da me još jednom dirne njihova svežina, da osetim nežnost što izmeni moju sudbinu.
Hoću da živiš dok te uspavan čekam, hoću da tvoje uši i dalje slušaju vetar, da udišeš miris mora koje smo zajedno voleli i da nastaviš ići peskom kojim smo hodali.
Hoću da ono što volim nastavi da živi, a tebe sam ljubio i pevao iznad svega, zato cvetaj i dalje rascvetana,
da bi dosegla sve što ti moja ljubav naređuje da bi sena moja prošetala tvojim vlasima, da bismo tako upoznali razlog mome pevanju.  ....My heart beats only for you.... |
|  | | Malena40 VIP

Poruka : 55850
Učlanjen : 22.01.2017
 | Naslov: Re: Poezija Čet 21 Nov - 21:08 | |
| HajdemoLjubavi moja, zima se u svoj štab povlači, zemlja ponovo njenim darovima zlatnim zrači i rukom milujemo daleku zemlju neku kao da kladimo kosu geografije.
Pođimo! Danas! Napred, točkovi, lađe, zvona, avioni okaljeni beskrajnom svakodnevnicom prema svadbenim mirisima ostrvlja, po meridijanskim polenima uživanja!
Hajdemo, ustani, stavi dijademu i kreni, spuštaj se, trči, pocikuj s vetrom i sa mnom, hajdemo na vozove za Arabiju ili Tokopilju,
selićemo se samo prema dalekom polenu, po selima odenutim u dronjke i gardenije kojima upravljaju siroti vladari bosonogi.  ....My heart beats only for you.... |
|  | | Salome Master

Poruka : 5745
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
 | Naslov: Re: Poezija Uto 31 Mar - 12:03 | |
| Ljubav Nema Bolje Dane
Ljubav nema bolje dane, sve je sad i nikad više, sve što iza toga dođe dođe samo da nju zbriše.
Ljubav nema bolje dane, nema sutra nema juče, to je škola za ludake koji malo teže uče.
Ljubav nema bolje dane, sama kreće, sama stane, sama pali, sama gasi,
nas uništi sebe spasi, nemoj da joj brojiš mane ljubav nema bolje dane. Duško Trifunović |
|  | | Salome Master

| Naslov: Re: Poezija Uto 31 Mar - 12:03 | |
| Ljubav Nema Bolje Dane
Ljubav nema bolje dane, sve je sad i nikad više, sve što iza toga dođe dođe samo da nju zbriše.
Ljubav nema bolje dane, nema sutra nema juče, to je škola za ludake koji malo teže uče.
Ljubav nema bolje dane, sama kreće, sama stane, sama pali, sama gasi,
nas uništi sebe spasi, nemoj da joj brojiš mane ljubav nema bolje dane. Duško Trifunović |
|  | | Salome Master

| Naslov: Re: Poezija Čet 28 Maj - 21:28 | |
| Zamisli
Zamisli nebo ja biću tamo, i oblak beli ko jastuk naš, pomisli na mene i nasmej se samo, tvoje sam dugme malo koje svake noci otkopčaš.
Zamisli vetar svuda oko nas, i njegov šapat u srcu tvom, seti se dodira, moje ruke, moj tihi glas, srce što drhti pod tvojom opsadom.
Zamisli snove i nas u njima, i zvezde sto nam sa neba kliču, uzmi ćebe pleteno mojim dodirima, i spavaj dok našu besedi priču.
Zamisli još jednom srećna jutra, zaglja moj i toplu kafu u ruci, moj poslednji dah za tebe, zamisli da sve potraje zauvek, da ostanem tvoje večito sutra.
Ivan Jovic |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Poezija  | |
| |
|  | | |
Strana 6 od 6 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 93 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 93 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 771 dana Uto 19 Nov - 6:33
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
lana
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|