|
| |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Gorki Čet 17 Maj - 10:00 | |
| JER JA NE UMEM
Odlaziš... a ponos mi ne dozvoljava, vežem ruke iza leđa, duplim čvorom od jauka, grizem usne da ti ne bi dozivale, molile, preklinjale, da još malo ostaneš... Zadržavam suze, dok ti ne izađeš, sa poslednjim vetrom, neme istine... Molim te mislima da odustaneš, preklinjem ljubavlju, da posustaneš... Ti prva, jer ja ne umem, ponos mi ne dozvoljava, da kleknem pred tebe... I molim... Mrzim ovo čudovište u sebi, Što ne ume da ti kaže, još jednom, naglas... Volim te... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Gorki Čet 17 Maj - 10:01 | |
| IMA NEŠTO
Ima nešto u njima, u tim šarenim leptirima, što obleću sa cveta na cvet, Nešto, nalik njenim očima, njihovom žurbom, nametnutim nemirom, tolikom lepotom, u zavejanim pogledima...
Ima nešto što sam znao sačuvati u svojim proređenim mislima, Nešto što sam znao izdvojiti među gomilom, rasutom niz ulicu, nekog običnog, a nevidljivog, i posebnog, u posvećenom snu...
Ima nešto u njenim očima, što sam zapamtio, plamen nade koji se rasplamsao, dok se sve gasilo, iz gomile pepela neko me je podigao, za ruku uzeo, i poveo...
Ima nešto, dok se ne probudiš, i magiju ugasiš, i izgubiš još jednu igru, sa prevelikim ulogom, Njenim očima...
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Gorki Sre 30 Maj - 12:46 | |
| Ne budi ljubav
Ne budi ljubav, ako si samo svratila, onako , usput, do nekih drugih gradova, ako ne misliš da su to tvoja vrata, tvoja poslednja stanica.
I ako si samo došla, da se izjadaš, saslušaću te, ali ne budi ljubav, ne pružaj lažnu nadu, onome ko čeka, Ne daj, još jednom porazu da se provuče, još jednom, ratnik da izgubi bitku.
Ne budi ljubav, ako nisi došla da voliš. Ne uzimaj deo snova, od uspavanog meseca, i ne dopusti, da ti ime zapamtim, i oči vidim... Idi, idi, dok ne bude kasno, da te ne zavolim.
Ne. Ne budi ljubav, pusti je da spava, ako ne želiš, i ti da sanjaš. |
| | | srna Elita
Poruka : 2583
Učlanjen : 18.10.2017
| Naslov: Re: Goran Gorki Ned 3 Jun - 20:55 | |
| MOJA MAZNA LJUBAVI Kako si topla i mila, dok prodirem pogledom, kroz tvoje oči, Dok naglo ulazim, rasturam ti misli, Vraćam ti sećanja, po tvojim mednim usnama, užarenim od pohotnih, dugih poljubaca, Razbijaš tišinu, tihim uzdasima, dok lice mi priljubljuješ , uz tvoj glatki vrat... I ljubim , grizem usnama, nežno ti prenosim, svoje uzburkane misli, uzdahom oko tvog uveta, Gutam te osmehom, niz vrat, niz grudi, dok pratim pravac, ove igre ljubavi, Obrazom glačam, tvoje vešto telo, Mirišem, mirise strasti, svakog delića , ove tvoje lepote, izvora mojih snova... A tvoje oči zatvorene, nozdrve jako raširene, i ugrizi po usnama, Zgužvana posteljina, u tvojim malenim rukama, I osmeh zadovoljstva, po celom telu drhtavom, Izazivaš lavinu , erupciju, mojih pokreta, Ruku , lica , tela, Mojih misli i zadovoljstva, posutih po tebi, kao pahulje mojih snova... Vraćam ti se sklupčan, pod tvojim maznim rukama, Smirujemo uzdahe, jedno drugom po licima, U toj nekoj čudnoj, i rosnoj tišini voljenja... ...gorki... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Gorki Pet 8 Jun - 8:22 | |
| IZAĐI
Lažem sebe praznim čašama, u dubini duše razvodnjena želja, Opelo i smrt u najgorim birtijama, ozlojađena daleka, daleka uspomena...
Narošeno lice razgarila noć, čežnja zaplovila morem vina, na bokalu odsaj poznatih očiju, Pogledi mojih slepih sudbina...
Izađi, izađi iz mojih očiju, suzama te nisam isterao, Plačom te molim da mi kažeš, kuda sad da te tražim, kad te u vinu nisam našao...
Izađi, izađi iz moje čaše, željom te nisam dotakao,, Usnama te molim da mi kažeš, kog sad da ljubim, kada tebe volim, A nisam te se navoleo...
I plačem, plačem kao dete, Lažem sebe uspomenom, Izađi, izađi iz mene, dok me ima, da te ljubim, prvom i poslednjiom željom, mojim zaboravljenim osmehom...
Izađi, i dođi, u meni se brzo umire, sa praznom čašom i ostarelom željom, Izađi, izađi, iz laži, da te nisam voleo...
...gorki...
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Gorki Pet 8 Jun - 8:22 | |
| |
| | | Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Goran Gorki Čet 26 Jul - 18:32 | |
| |
| | | Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Goran Gorki Uto 28 Avg - 12:19 | |
| TRAŽIO SAM TE
Kao neka, daleka zemlja, Iza mora, Iza gora, još neosvojena, nedodirnuta... Tražio sam te...
Samo vetrom milovana, morem umivana, suncem obasjana, Sa pticama , prvi let probala... Tražio sam te...
Neiskvarena vrlinama, neobuzeta željama, po oblacima hodala, sa mesecom u očima, Posebna... Tražio sam te...
I našao... moja voljena...
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Goran Gorki | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 2 od 2 | Idi na stranu : 1, 2 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
Ko je trenutno na forumuImamo 568 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 568 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38 Dvorana slavnih
Naj Avatar Haossa !
Kreja
Poslanici naj aktivniji nedelje |
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie