Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Kevin Kostner

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Pon 9 Maj - 11:42

Kevin Costner


Kevin Kostner

18 Januar 1955, Lynwood, California, USA




Kevin Kostner (Kevin Costner) rođen je 18. januara 1955. godine u Kaliforniji. U srednjoj školi se aktivno bavio bejzbolom i sanjao o tome da postane profesionalni bejzbol igrač. Tokom fakulteta radio je honorarno u jednoj marketinškoj agenciji, a po završetku studija manje se bavio marketingom, ali je često učestvovao na audicijama za uloge u pozorištima. Ubrzo je ušao u jednu privatnu pozorišnu grupu i usledile su prve uloge.

Njegov filmski debi bio je u filmu "The Big Chill". Problem je, međutim, bio u tome što je Kostner u ovom filmu dobio mnogo manje važnu ulogu nego što je bilo predviđeno. Naime, reditelj je isekao većinu scena sa Kostnerom, tako da je njegova uloga postala marginalna, zbog čega su mu su u Holivudu podsmevali; to ga, međutim, nije sprečilo da nastavi dalje.

Narednih godina odbijao je mnoge uloge, sve do 1987. godine, kada je igrao u filmu "Nedodirljivi". Ta uloga, kao i naredna, u filmu "No Way Out", Kostnera su podigle na tzv. A status u Holivudu. Devedesetih godina Kostner je imao uloge prvenstveno u komercijalno orijentisanim filmovima. Reč je, naravno, o filmovima "Robin Hud" i "Telohranitelj", sa Vitni Hjuston.

Ipak, Kostner je svog prvog Oskara dobio kao režiser filma "Ples sa vukovima". Ovaj film je zaradio preko 900 miliona dolara. Poslednjih desetak godina svoju karijeru je unapredio filmovima "Tin Cup", "Poruka u boci" i "Trinaest dana".

Kostner je 12 godina bio u braku sa koleginicom sa fakulteta i sa njom ima troje dece. Par se razveo 1994. godine, a Kostner ima još jedno dete iz veze sa jednom američkom TV voditeljkom.

Filmografija
Stacy's Knights (1982.)
Chasing Dreams (1982.)
Night Shift (1982.)
Frances (1982.)
Table for Five (1983.)
"Velika Jeza" (The Big Chill - 1983.)
Testament (1983.)
The Gunrunner (1984.)
Fandango (1985.)
Silverado (1985.)
American Flyers (1985.)
Sizzle Beach, U.S.A. (1986.)
Shadows Run Black (1986.)
"Nedodirljivi" (The Untouchables - 1987.)
"Bez izlaza" (No Way Out - 1987.)
Bull Durham (1988)
"Polja snova" (Field of Dreams - 1989.)
"Osveta" (Revenge - 1990.) (i izvršni producent)
"Ples s vukovima" (Dances with Wolves - 1990.) (i režiser i producent)
Madonna: Truth or Dare (1991.) (documentary)
"Robin Hud: Princ lopova" (Robin Hood: Prince of Thieves - 1991.) (i producent)
JFK (1991.)
Oliver Stone (1992.) (dokumentarni film)
Beyond 'JFK': The Question of Conspiracy (1992.) (dokumentarni film)
"Telohranitelj" (The Bodyguard - 1992.) (i producent)
Amazing Stories: Book One'' (1992).
"Savršeni svet" (A Perfect World - 1993.)
A Century of Cinema (1994.) (dokumentarni film)
Wyatt Earp (1994.) (i producent)
The War (1994)
"Vodeni svet" (Waterworld - 1995.) (i režiser i producent)
Tin Cup (1996.)
Sean Connery, an Intimate Portrait (1997.) (dokumentarni film)
"Poštar" (The Postman - 1997.) (i režiser i producent)
"Poruka u boci" (Message in a Bottle - 1999.) (i producent)
For Love of the Game (1999.)
Play It to the Bone (1999.)
Thirteen Days (2000.) (i producent)
3000 Miles to Graceland (2001.)
Dragonfly (2002.)
"Otvorena prostranstva" (Open Range - 2003.) (i režiser i producent)
The Upside of Anger (2005.)
Rumor Has It (2005.)
The Guardian (2006.)
The Tortilla Curtain (2006.) (i producent)

Izvor:wikipedia

Kevin Kostner Costner-sm Kevin Kostner Kc

Kevin Kostner Pic_3
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:31

Kevin Kostner 14e1d7358c32bb511783b8e8f9d31666










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:31











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:32

Kevin Kostner Ab7261340c99b002fdbe850f72acc0f0










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:32

Kevin Kostner 157283634f774f58d45d9463598a1ca3










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:33











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:34

Kevin Kostner 9881c0827773329542e4bc0cf1151c6d










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:34











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:35

Kevin Kostner 87e1482f75f4802eea39b69296500d22










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:36











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:37

Kevin Kostner 354c5c9888137231132058e740ba264d










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:38











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:44

Kevin Kostner F6d279cb1548ff291dc749e5290d12dd










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:45











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:51

Kevin Kostner 22b022f3d69413350604c5f09cad4695










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:51

Kevin Kostner 2d11ad6d3b4a2c2d04f9fb63bcf20d93










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:52











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:53

Kevin Kostner 057fa366136ed4620bf90201f0ca1ce8










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:54











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:56

Kevin Kostner Ea12a0e5444947dde096c26eceda6a58










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:57











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:58

Kevin Kostner D238f28e06d0135078a8b1aa8c03e00f










Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74922

Učlanjen : 06.06.2011


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 29 Apr - 18:59











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Kevin Kostner 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Čet 30 Apr - 16:59


Kevin Kostner Kevin_Costner_C%C3%A9sars_2013_3












"Treba otimati radost danima koji beze "
 Majakovski
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610Sre 10 Avg - 22:25

" Nesalomivi "

Kevin Kostner 220px-UntouchablesThe

Kevin Kostner The-Untouchables










"Treba otimati radost danima koji beze "
 Majakovski
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




Kevin Kostner Empty
PočaljiNaslov: Re: Kevin Kostner   Kevin Kostner Sat610

Nazad na vrh Ići dole
 
Kevin Kostner
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Film :: Biografije Glumaca i Glumica-