Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Demi Moore

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Demi Moore   Demi Moore Sat610Pon 9 Maj - 13:52

Demi Moore

Demi Moore Demi_Moore_0171
Demi Mur (eng. Demi Moore) je američka filmska glumica, koja je rođena 11. novembra 1962. godine u Roswell, (Novi Meksiko, SAD). Devedesetih godina glumeći u filmovima kao što su: Duh, Indecent Proposal i Striptiz postaje jedna od najpoznatijh glumica u Holivudu.

Biografija

Rođena je kao Demetria Gene Guynes u Pitsburgu (Pensilvanija), 11. novembra 1962. godine. Kao dete je imala težak i nestabilan život. Njen biološki otac Čarls Harmon je napustio njenu majku Virdžiniju dok je bila trudna svega dva meseca, kao rezultat toga uzela je prezime svoga očuha Danny Guynes. U toku detinstva često se selila iz jednog mesta u drugo, da bi napokon 1976. godine dospela u Los Anđeles (Kalifornija). Na nagovor
svoje tadašnje pijateljice Nastasije Kinski (Nastassja Kinski) počinje da se bavi glumom. Kasnije se sreće sa Fredijem Murom i udaje se za njega 1979. godine. Šest godina kasnije se rastaje sa njim, a prezime Mur zadržava, koje i danas nosi. Početkom osamdesteih se slikala naga, ali te fotografije nisu objavljene sve dok nije postala poznata.

Njena filmska karijera počinje sa filmom Parazit, 1982. godine, a kasnije su
usledili filmovi kao što su: Sedmi znak (1988), Duh (1990), A Few Good Men (1992), Indecent Proposal (1993) , Disclosure (1994), Striptiz (1996) i mnogi drugi.

Privatni život

Bila je udata za glumca Brusa Vilisa, sa kojim ima tri kćerke (Rumer, Scout i Tallulah). Pojavila se naga 1991. godine u časopisu Vanity Fair, dok je bila trudna sa kćerkom Scout, a kasnije se ponovo slikala za Vanity Fair, noseći obojeno odelo. Njezin trenutni suprug je glumas Ešton Kučer.

Filmografija

Parazit (Parasite) (1982)
Young Doctors in Love (1982)
Blame It on Rio (1984)
No Small Affair (1984)
St. Elmo's Fire (1985)
About Last Night... (1986)
One Crazy Summer (1986)
Wisdom (1986)
Sedmi znak (The Seventh Sign) (1988)
We're No Angels (1989)
Duh (Ghost) (1990)
Nothing But Trouble (1991)
Mortal Thoughts (1991)
The Butcher's Wife (1991)
A Few Good Men (1992)
Indecent Proposal (1993)
A Century of Cinema (1994) (dokumentarac)
Disclosure (1994)
Your Studio and You (1995)
The Scarlet Letter (1995)
Now and Then (1995)
The Juror (1996)
The Hunchback of Notre Dame (1996) (glas)
Striptiz (Striptease) (1996)
Beavis and Butt-Head Do America (1996) (glas)
G.I. Jane (1997)
Deconstructing Harry (1997)
I Think I Cannes (1997) (pojavljivanje)
Passion of Mind (2000)
Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
Half Light (2005)
Bobby (2006)

Poznati glumci sa kojim je sarađivala
Majkl Kejn (Blame It on Rio)
Tom Kruz (A Few Good Men)
Džek Nikolson (A Few Good Men)
Robert Redford (Indecent Proposal)
Majkl Daglas (Disclosure)
Alek Boldvin (The Juror)


Demi Moore Demi-moore
Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97440

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Sre 7 Sep - 23:49











Demi Moore Haoss10
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:27



Demi Moore Demi-Moore-demi-moore-303888_1920_1555




Poslednji izmenio malalila dana Ned 2 Jun - 13:47, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:28

Demi Moore Moore







Poslednji izmenio malalila dana Ned 2 Jun - 13:47, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:32



FILM "DUH " - 1990.


Demi Moore GhostA






Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:34







Pogledajte, prelep video, muzika je odlicna,
dobro uklopljeno happy
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:46




FILM " STRIPTIZ " - 1996.



Demi Moore Striptease_movie_poster








Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:46



Demi Moore Demi-moore-profile


Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:49



Demi Moore Celebrity-pozadine-za-desktop-0167-Demi-Moore

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52047

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610Ned 2 Jun - 13:51



Demi Moore Demimoore2V


Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




Demi Moore Empty
PočaljiNaslov: Re: Demi Moore   Demi Moore Sat610

Nazad na vrh Ići dole
 
Demi Moore
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Film :: Biografije Glumaca i Glumica-