Odvratan seks, kajanje, suze prolivene..
Veliki broj današnjih neudatih žena debeo novčanik smatra jednim od uslova za ulazak u vezu sa muškarcem
U današnje vreme sve više slobodnih žena prilikom odabira partnera obraća pažnju i na njegovo materijalno stanje.
Naravno, lepo je kad si okružen divnim stvarima i luksuzom, ali, postoji li granica preko koje ne treba ići?
Kad se izgovori sudnonosno Da, a prvenstveno se obraćate njegovom novčaniku, teže je izaći iz svega toga, jer se čovek već navikne na lagodan život. A kakav je ostatak života?
Osam žena javno je priznalo da je ušlo u brak zbog novca, a njihove izjave nikoga neće ostaviti ravnodušnim, jer su iskreno rekle kako im je u ovakvoj zajednici:
-Udala sam se zbog novca, i da, verujem da novac kupuje sreću.
-Udala sam se za svog supruga zbog novca. On me privlači, ali nema prave ljubavi s moje strane.
-Ne verujem u pravu ljubav. Udala sam se zbog novca….
-Udala sam se zbog novca. Bez kajanja.
-Od malena sam sanjala o udaji zbog novca. Upoznala sam bogatog muškarca i moj san se ostvario. Volim njegov novac, ali mi nedostaje prava ljubav.
-Nije me sramota da priznam da sam se udala zbog novca i sigurnosti, a ne ljubavi. Naposletku, ljubav nije ta koja će osigurati mojoj deci da ne umru od gladi.
-Još uvek potajno volim bivšeg i to me boli. On je jedini muškarac kojeg sam iskreno volela, ali nije imao novca. Sramota me je to da priznam suprugu, jer sam se udala za njega samo zbog novca.
-Prvi put sam se udala iz ljubavi, sada se udajem zbog novca. Teško je glumiti da novac nije bitan.
-Glumim da sam srećna s mužem kako bi moji sinovi bili finansijski zbrinuti.
-Udala sam se zbog njegovog bogatstva. Seks je grozan, a i ne volim svog muža. Sve što mi treba od njega je novac.
-Ne mogu da mu priznam da sam se udala samo zbog novca, jer bi me verovatno ostavio bez svega. Gadi mi se kad ga vidim, ali više ne mogu bez luksuza.
-Novac je njegov jedini kvalitet i zato sam se udala za svog muža. Kad mi je najteže, isplačem se u kupatilu, pa okićena skupim nakitom i u skupoj garderobi, nastavim dalje.
Stil / magazin.net.hr
Danas u 1:13 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie
» Šta slušate dok kuckate na Haossu?
Juče u 22:35 od Emelie
» Šta trenutno slušate?
Juče u 22:27 od Emelie