Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Numerologija ljubavi

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
neno

MODERATOR
MODERATOR

neno

Muški
Poruka : 35951

Učlanjen : 09.02.2014

Raspoloženje : ~~~


Numerologija ljubavi  Empty
PočaljiNaslov: Numerologija ljubavi    Numerologija ljubavi  Sat610Sre 17 Sep - 20:45

Numerologija ljubavi   
Naučite da prepoznate dobar broj   

Kao što se vaša ličnost nalazi u vašem zodijačkom znaku, tako se i vaš ljubavni karakter odslikava u vašem izražajnom broju. Pošto ga izračunate – ostalo je dječija igra - ispitajte sve moguće asocijacije sa drugim brojevima, zatim ih prenesite na na priloženu tabelu da biste otkrili ko vam najviše odgovara.   

Način izračunavanja:   

Sabirajte dan i mjesec svog rođenja (dok ne dobijete svedeni broj između 1 i 9).   
Primer rođena sam 22 februara,prema tome 22+2=24,2+4=6 moj broj je 6
Napomena: kombinacije važe u oba smjera (na primjer kombinacija 8 i 2 je ista kao i kombinacija 2 i 8.   

--------------------------------------------------------------------------------   

AKO STE 1   

Nezavisni ste, impulsivni i svojevoljni. Želite da stignete do uspjeha sami. Na sentimentalnom planu vas vodi strast, vi volite ili ne volite i postupate u skladu sa tim. Potrebno vam je da budete ponosni na svoga partnera (vi ga sami birate). Međutim, imate teškoća kad treba da činite neke ustupke, da žrtvujete nešto svoje slobode, pa više volite malo pokornijeg partnera. Budući da ste hrabriji i dinamičniji, vi ste pokretačka snaga cara.    

AKO STE 2   

Vi znate šta znači zavođenje, privlačnost, "vječna ljubav". Pošto ste nježni, sanjar i senzibilni, sposobni ste da se prilagodite drugima i da im činite ustupke. Zaista vam je teško da živite usamljeno i potrebno vam je da sa nekim podijelite žestinu svojih osjećanja. Otvoreni ste prema okolini i želite da s njom živite u skladu, pa slijedite samo jedan put: put kojim vas srce vodi.    

AKO STE 3   

Osvajate svojom umjetničkom i maštovitom prirodom, svojim živim, briljantnim duhom i smislom za humor, ali i svojstvenom potrebom za nezavisnošću. Iznad svega volite slobodu. Širokogrudi ste i strastveni u ljubavi, a bojite se samo jednog: sentimentalne monotonije koja bi ugušila vaš zanos. Za vas ljubav treba da bude sentimentalna igra. U suprotnom, vi joj se ne predajete. Jednostavno, treba vam pružiti slobodu i, iznad svega, pomalo vam se diviti.    

AKO STE 4   

Prolazne veze? Flertovi za jedan dan? Nije to za vas. Vi ste zaljubljivi, osjećajni i nježni (čak i kada to krijete iza uzdržane i rezervisane spoljašnjosti), pa vam je u ljubavi potrebna sigurnost, iskrenost, postojanost - Vas zavodi čestitost, prava osjećanja, a nikako kojekakvo ludiranje. Posesivni ste i vjerni (po pravilu), pa se klonite ljubavi na prvi pogled, strasti koja može planuti... pa se ugasiti.

AKO STE 5   

Ako ćemo pravo, za vas se ne bi moglo reći da ste od onih koji lebde u oblacima ljubavnih snova! Šta vi volite? Slobodu, pustolovinu, putovanja, prijateljstva i sve što je novo. Poletnog ste temperamenta, nestrpljivi ste i energični, pa se zavođenje kod vas dešava nenadano i spontano. Sve biste da okusite, da podijelite svoje radosti i, pošto svojim magnetizmom i urođenim šarmom privlačite druge, vi znate da je svaki minut (ljubavni) vrijedan da bude proživljen.

AKO STE 6   

Šestica je broj harmonije i ljubavi! Romantičarske ste i zaštitničke prirode, pa ste kadri mnogo dati da biste mirno živjeli svoju ljubav (u ovom slučaju, ljubav bi trebalo pisati velikim slovom). Očarava vas lepota i estetsko, a zavodite i privlačite svojom blagošću i izrazitom osjećajnošću. S druge strane, potrebno vam je da budete spokojni, zaštićeni, jer vas nepostojane veze lako izvode iz ravnoteže.    

AKO STE 7   

Sedmica, brojka tajne, čini i vaš duh tajnovitim; ne iskazujete lako svoja osjećanja. Samosvojnog ste temperamenta, nezavisni (usamljeni?) i za vas zavođenje najprije mora da bude intelektualno. U stvari, vi možete izgledati ravnodušni, ali u dubini bića, vi ste osjećajni i u vama osjećanja ključaju. Vi ne govorite lako: "Volim te!" ali to pokazujete na drugi način. Na vašem je partneru da otkrije vašu tajnu, pronikne u tu misteriju.    

AKO STE 8   

Osmica, brojka moći, daje vam snažnu volju, pa se vaša privlačnost osjeća u okolini. Za vas zavođenje nije "sitnica": kad volite, volite intenzivno (da li i autoritativno?). Po karakteru ste odani, otvoreni i potpuni, osjećanja su vam neposredna i sa vama   partner zna na čemu je. Kada ste vi u pitanju, strast i vjernost moraju da podrazumijevaju jedno drugo jer vi prezirete sve što je polovično.

AKO STE 9   

Devetka, posljednja brojka, je brojka idealizovanja. Širokog ste duha, trpeljivi ste i velikodušni. Nijeste "romantičar" u ljubavi, ali ste sentimentalni (vidite li razliku?). Imate potrebu da vam drugi potvrđuje ljubav koju osjeća. Vrlo ste intuitivni, psiholog, lako zavodite i ljudi imaju u vas povjerenja jer ih volite zbog onoga što jesu, a ne zbog onoga što čine. Po karakteru ste nekoristoljubivi, volite ljude i odani ste, za vas ljubav nije samo suživot nego i saradnja.    


--------------------------------------------------------------------------------   


KO SA KIM I KAKO?   

KOMBINACIJE 1   

1 i 1   

Opa! Ove dvije ličnosti nemaju običaj da čine ustupke. Svaka teži svojoj nezavisnosti, samostalnosti, i boriće se da je osvoji. Sva ta silna energija će poslužiti samo da se ustoliči autoritet jednoga ili drugoga. Ko će prvi popustiti?   

1 i 2   

Jedinica ima potrebu za osjećajnošću, diplomatijom i nježnošću dvojke. Dvojki je potrebna odlučnost, dinamičnost i zaštita jedinice. Ako jedinica ne smrvi dvojku, ako joj prizna kvalitete, oni će postići ljubavni sklad. U suprotnom, dvojka će snositi posljedice.   

1 i 3   

U ovoj kombinaciji jedinica trasira put i udahnjuje svoju volju trojci. Zauzvrat, trojka daje svoju otvorenost duha, kreativnost, veze ... Ovo je dinamičan i preduzimljiv par. Ako prijateljstvo ne nadvlada ljubav, osmehivaće im se sreća.   

1 i 4                  

Ova dva broja ne žive istim ritmom. Jedinica je aktivna, borbena, zagrijana za planove. Četvorka ne voli kada se nešto brzo događa i to je destabilizuje. Ova kombinacija je tada bolja za profesionalnu saradnju nego za ljubavne planove.                  

1 i 5                  

U njihovim grudima kada se sretnu odjekne prava eksplozija! Ljubav na prvi pogled - žestoka strast, luda ljubav. .. sve je moguće. Međutim, strast je ograničenog trajanja. Impulsivnost jedinice i potreba za nezavisnošću petice mogu da ovu vezu učine nepostojanom nakon nekog vremena.                  
                  
1 i 6                  

Svojevoljni karakter jedinice čini da se ona oduševi što će deliti život šestice, koja obožava da pruža drugome zadovoljstvo i dobro razume želje svog partnera. Sve će biti kao u bajci ako jedinica ne pretjera u korišćenju šestice.                  

1 i 7                  

Jedinica je predodređena za spoljni, a sedmica za unutrašnji život. Ovo je kombinacija komplementarnih tipova. Oni ne traže bezuslovno duboka osjećanja, već život udvoje i ravnomjernu podjelu odgovornosti. Možda tu ima više prijateljstva nego ljubavi, ali će veza biti trajna.                   

1 i 8   

Ove dvije duše su prekaljene. Teškoća je u tome što je teško odrediti ko tu dominira, i ko određuje pravac. Ukoliko partnerima nije stalo do spoljnih manifestacija nježnosti i ljubavi, sve će biti dobro. Ova kombinacija je, dakle, pogodnija za materijalnu   i profesionalnu stranu nego za sentimentalnu.

1 i 9   

Jedinici, realističnoj, samovoljnoj i povjerljivoj, biće potrebni idealizam i originalne ideje devetke. U ovoj vrlo komplementarnoj kombinaciji materijalno i duhovno, ljubav i prijateljstvo moći će da postoje zajedno.   

KOMBINACIJE 2   

2 i 2   

Dvojke su rođene da dijele ljubav i, na tom polju, savršeno se slažu. Biće im, međutim, teško da budu spokojne, da, pruže zaštitu, smanje i napetost i zebnje jedna drugoj. Jedinstvo je moguće (naročito na profesionalnom planu i u prijateljstvu), ali u ljubavi nedostaje dopunjavanje dobra ravnoteža između intimne sreće i otvorenosti prema spoljnjem svijetu.    

2 i 3   

U ovoj kombinaciji dvojka će pružiti trojki ljubav i mir, što je ovoj potrebno, a trojka će pokloniti dvojci svoj radoznali duh i polet.   

2 i 4   

Dvojka, kojoj je toliko potrebna ljubav, biće spokojna zahvaljujući dubokim, trajnim i pouzdanim osjećanjima četvorke. One se razumiju, cijene, žele. Samo, ko će učiniti prvi korak?   

2 i 5   

Nema nimalo sumnje da se ova dva broja privlače. Dvojka, međutim, neće nikada biti zaista mirna. U stvari, ona je više zavisna, a petica... nezavisna! Za one koji vole burne i zapetljane veze, ovo je dobra kombinacija.   

2 i 6   

Evo dva broja koja govore o ljubavi i harmoniji. Ona više ne mogu bez zajedničkog života, braka ... Ovo je postojana kombinacija, sačinjena od blagosti i nježnosti. Jedini uslov: ponekad otvoriti neki prozor prema spoljašnjem svijetu.   

2 i 7   

Najprije treba da znate da sedmica ne iskazuje lako svoja osjećanja, a dvojka to toliko želi... Što se tiče prijateljstva, ova dva broja se razumiju, ali im prijeti opasnost da zbog toga potisnu duboka osjećanja.   

2 i 8   

Osmica voli da sve uzima u svoje ruke, a dvojka da bude u nečijim rukama. Odlično! U ovoj kombinaciji nema kontraindikcija. U svim oblastima života osmica će djelovati, štititi, vladati, a dvojka će se baviti ostalim - ljubavlju.   

2 i 9   

Ovo je spoj dva emotivna tipa, dvije vrlo različite imaginacije. Dok je dvojka okrenuta prema unutrašnjem životu para, devetka je okrenuta spoljašnjem svijetu. Obije su krhke, nespokojne. Moguće je prijateljstvo između njih, ali je strastvena veza reda.   

KOMBINACIJE 3   

3 i 3   

Sličnosti se privlače. Ova dva broja se neće dosađivati u zajedničkom životu jer komuniciraju vrlo dobro i dijele svoj polet. To su dva drugara, prijatelja, ali na ljubavnom polju nedostaju neki činioci: dopunjavanje, postojanost koja bi štitila ovu vezu od vremena koje teče.    

3 i 4   

Ova dva broja nijesu slična. Utoliko bolje! Koliko je trojka spontana i poletna, toliko je četvorka stabilna i obazriva. Sve je, dakle, moguće. Ako četvorka ne obuzda malo poletnost trojke i ako trojka ne unese previše izvještačenog u svoja osjećanja, sve   će biti dobro. Prava mjera je vrlo osjetljiva. No, zar ljubav nije baš takva?

3 i 5   

Ova kombinacija ne rađa mrzovolju. I jedno i drugo žele da se zabavljaju, da pujutu, da iskuse nešto novo. Ovim neparnim brojevima je potrebno razvijanje para, stalno poboljšavanje veze. Oni dijele intelektualna, ljubavna i materijalna interesovanja.   

3 i 6   

Ova kombinacija znači da ste izvukli premiju! Plemenitost, sklad, ljubavno spokojstvo - sve je tu. Trojka i šestica imaju sve što je potrebno za potpunu ljubav. Bravo!   

3 i 7   

Ova veza na intelektualnom planu dobro funkcioniše. Na ljubavnom polju je, zato, mnogo teža situacija. Trojka teži da se iskaže, da se zabavlja, da otkriva, a sedmica je promišljena, povučena, tajnovita. Ako je životna radost trojke zarazna, sedmica će izići iz svoje ljušture. Inače, njihovi putevi će se razići.     

3 i 8   

Osmici je potrebna visina da bi upravljala situacijom, ali trojka ne podnosi prisilu. Na profesionalnom planu imaju šansu da uspiju zajedno, ali im u ljubavi nedostaje blagosti, nježnosti i prepuštanja.   

3 i 9   

Slaganje na intimnom planu, zajednički poduhvati, mogućnost zajedničkog otkrivanja bijelog svijeta: ova veza je sačinjena od davanja i pružanja, sjedinjenog srca i duše.   

KOMBINACIJE 4   

4 i 4   

Brojka četiri je postojanost. Dvije četvorke već čine nepokorenost. Teško da će ovaj par napredovati, da će se bogatiti novim željama i planovima ... Postoja nost se može pretvoriti u tvrdoglavost, vijernost i posesivnost.   

4 i 5   

Koliko su samo ova dva broja različita! Četvorka baš ne voli promjene, a petica ih obožava. Četvorka se upušta u nešto tek poslije zrelog razmišljanja, a petica prosto srlja! Ovom paru prijeti obostrano nerazumijevanje.   

4 i 6   

Veza ova dva broja ima sve preduslove za uspijeh. U stvari, oba govore o materijalnoj stabilnosti, osjećajnom spokojstvu i ljubavnom skladu. Dugo će biti srećni i imaće puno djece.   

4 i 7   

Četvorka nije otvorena, sedmica još manje. To ih čini sličnim. Ne očekujte u ovom paru ljubavnu eksploziju i vatrenu strast, već pre iskrenost, razumijevanje, izvjesno osjećajno spokojstvo.   

4 i 8   

Četvoka i osmica govore istim jezikom. Potrebna im je sigurnost na ljubavnom planu, ali i materijalni uspjeh. No, ko će biti vođa, a ko će sa punim povjerenjem prepustiti drugome da ga vodi? Zajednički život (profesionalni ili bračni) će se ostvariti kada   odrede zajednički cilj.

4 i 9   

Ova dva broja se često, privlače. Međutim, kada četvorka, radna i difciplinovana, sretne devetku, idealistu, sanjara i samo sebi svojstvenog tipa, sve je moguće. Dopunjuju se ili će se samo sresti u prolazu.   

KOMBINACIJE 5   

5 i 5   

Ova dva broja se odmah prepoznaju i procijene. Imaće priliku da podijele čulnu želju, sklonost ka putovanjima, promjenama i slobodi. Riječ "sloboda" je prava formula za ovu vezu. Da li, međutim, mogu ostati vjerni jedno drugom?   

5 i 6   

Šestica voli harmoniju, nježnost, trajnost i mirnoću. Petica voli svoju zavisnost. Ako šestica ne pati zbog ne postojanosti petice, a šestica zbog težnji petica da je "prišrafi", onda je to moguće. Nije lako, ali je moguće.   

5 i 7   

Petica je dinamična i otvorena, a sedmica više usamljenički i povučen tip. Pošto su, međutim, obije nezavisne i originalne, to ih privlači. Pogodna veza za duhovno, intelektualno i profesionalno slaganje. Putovanja, otkrivanja, pustolovine ...   

5 i 8   

Petica je opčinjena autoritetom i željom osmice za uspjehom. S druge strane, osmicu čudi živahnost i pustolovni duh petice. Privlačnost je obostrana i slažu se. Ipak, treba se plašiti trvenja. Ni jedno ni drugo ne trpe bilo kakvu zavisnost i ograničavanje.   

5 i 9   

Ova kombinacija je predodređena za snove, boemski život, putovanja, poduhvate... Ono što se činilo nemogućnim i nevjerovatnim to više nije. Naravno, ovaj par će doživljavati uspone i padove, preokrete i zastoje. Ko bi se, uz sve ovo, brinuo i o materijalnoj situaciji?   

KOMBINACIJE 6   

6 i 6   

Ljubav, porodica i dom - to je njihovo obilježje. Oduševljavaju se stvaralaštvom i umjetničkim poduhvatima. Da li je to, onda, savršenstvo? U potpunosti nije, jer će ponekad nastati problemi zbog neodlučnosti, emotivnosti ili nedostatka strogosti. Ljubav    između šestica, u zatvorenom krugu, može usrećiti, ali i ugušiti.

6 i 7   

Sjedinjavanje srca (šestice) i duha (sedmice) i dobro i zip. One će se razumjeti i činiće ustupke, samo će se osjećati obmanutim zato što ne mogu u potpunosti komunicirati. U stvari, šestici je često potreban neko drugi, a sedmici je ponekad potrebno da bude sama.

6 i 8   

Graditi materijalno prije svega - to je deviza osmice. Osjećanja prije svega - deviza je šestice. Dakle, baciće se na posao. Ako osmica malo zaboravi svoju potrebu za dominacijom i ako šestica ostane opčinjena moralnom snagom osmice, ova graditeljska igra će biti ljubav. U suprotnom, materijalno će nadvladati sentimentalno.
   
6 i 9   

Šestica mašta o idealnoj ljubavi. Devetka idealizuje ljubav. Ovo je bogata i složena kombinacija jer su i jednoj i drugoj potrebni dokazi. Ako su sposobni da ih dovoljno pruže, ako postoji obostrano povjerenje, doživjeće fizičku i duhovnu ljubav.   

KOMBINACIJE 7   

7 i 7   

Ovo je veza između dvije zatvorene i usamljeničke ličnosti. Na polju prijateljstva, duhovnosti i profesije cijene se i poštuju.   

7 i 8   

Kod sedmice se sve svodi na duhovni svijet, a kod osmice na materijalni. Na poslovnom planu ovo jedinstvo je dobro, dopunjuju se. Na sentimentalnom, budući da osmica voli da dominira nad partnerom, a da sedmica teško podnosi zavisnost, nije baš ružičasto.   

7 i 9   

Šta povezuje ova dva broja? Svijet ideja, duhovni život, potraga za jedinstvenim načinom života. Dijeliće intelektualne strasti, ali oprez: na polju ljubavi devetka je pravi idealista.   

KOMBINACIJE 8   

8 i 8   

Autoritet, moć, ambicija - osmice govore o istom. Vole da osvajaju, hoće da uspiju, ukratko: energije i hrabrosti im ne nedostaje. Ipak, postoji opasnost da se više okrenu poslovima nego ljubavi. Veza je moguća pod uslovom da se manu takmičenja među sobom.   

8 i 9   

U ovoj vezi osmica daje devetki svoju energiju i ambiciju, a zauzvrat, devetka nudi nove ideje i imaginaciju. Na profesionalnom planu ova veza je plodna, ali na emocionalnom im suviše smetaju različiti ciljevi. Da li se mogu svesti konkretno (osmica) i apstraktno (devetka)?

KOMBINACIJE 9   

9 i 9   

Devetke su na istim talasnim dužinama i sa malo riječi se slažu i na duhovnom, i na intelektualnom, i na običnom prijateljskom planu. Nježnost, čulnost i prepuštanje u ljubavi njih ne približava. Možda su već dalje od ljubavi?   

sa neta
Nazad na vrh Ići dole
 
Numerologija ljubavi
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Numerologija
» Beautiful Serbia
» O LJUBAVI
» Plejlista Ljubavi
» Filozofija ljubavi
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Ljubav,Sex,Romantika :: Muško ženski kutak-