|
|
Autor | Poruka |
---|
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 1:48 | |
| Umrla piroćancu majka i on ode da stavi oglas u novine. - A kolkiko će to da košta? - Najjefitnije je 10 dinara. - Taj ću. I sjedne on i napise text čitulje: "Umrela majka, mnogo zao". Pogleda ona službenica tekst i reče mu: - Pa, zaboga, za 10 dinara možete napisati 10 riječi, a vi ste napisali samo 4. Obraduje se on kad je to čuo i uzme da prepravi text. Sutradan u novinama stoji među ostalim čituljama i ova: UMRELA MAJKA, MNOGO ŽAO. PRODAJEM BICIKL. |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 1:51 | |
| Posle sedam dana moljakanja, mali Piroćanac dobio pare da kupi jednu bombonu. Stavilo dete bombonu u usta i ne vadi je deset dana. Jedanaestog dana majka reče ocu: • Neka bre, skine celofanče da se zaraduje dete [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 2:26 | |
| Stari piroćanac na samrti, pored njega sedi sin i pošto je na izdisaju upali mu sveću, izgore jedna sveća, upali on drugu, izgore i druga i pre no što će da upali treću kaže sin ocu: - Tatko, skoncentriši se bre... |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 2:27 | |
| Piroćanac na samrti ... Cela porodica se okupila oko njega, koji nemoćno leži u krevetu... - Sine, jel si tu?-progovara piroćanac - Jesam tata. - Ćero, jel si tu? - Jesam oče. - Ženo, jel si tu? - Jesam, dragi. - PA KOME ONDA GORI SVETLO U WC-U ??? |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 2:28 | |
| Piroćancu bilo dosadno i nije znao šta da radi, pa je odlučio da se pravi da je mrtav da vidi koliko ga voli porodica. I oni ga stavili u sanduk, i sve ga lepo spremili, a imao je 3 ćerke, zet od prve ćerke kaže: 'Hajde da mu kupimo trenerice da si ne trošimo pare za odelo', ostali se slože. Kaže drugi zet: 'Hajde da mu kupimo patike, će se slaže uz trenerice da si ne trošimo pare'. Ostali se slože. Kaže treći zet: 'Hajde da mu kupimo kačket, će se slaže i uz patike i uz trenerice, pa će si tako i uštedimo... I tako sve tri ćerke se složile i otišle da mu kupe te stvari. Došle i obukle ga. I sad počele da plaču sve tri u glas: 'Lele tate kude si pošaja"... A on ustaje i kaže: 'Na olimpijadu, majke vi ga'...!!! |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 2:29 | |
| Vraća se Piroćanac iz inostranstva i na carini u ruci ima samo kavez sa papagajem. Šta imate za carinu? - pita carinik. Ništa, samo papagaja. I to se carini. Papagaj? Kako? Deset dinara živ, pet dinara zaklan. Gleda Piroćanac carinika, pa papagaja, pa carinika, kad će na to papagaj: Jovo, Jovo, nemoj da se zajebavaš za pet dinara. |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 2:30 | |
| Doneo Pirocanac kurton kod vulkanizera. Majstor se buni: - Ma ne mogu bre vise da ti lepim ovaj kurton, ima vec pet zakrpa. - Nisam ga ja doneo da ga krpis, nego da ga centriras. Stalno zanosi na dole. |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 2:31 | |
| Nasla se tri druga, Sapcanin, Nislija i Pirocanac, da slave Novu godinu zajedno negde i dogovaraju se sta ce ko da uradi : Ja cu da donesem peceno jagnje - rece Sapcanin. -Ja cu si ponesem vino - rece Nislija. Razmišlja Pirocanac pa odvrati : Ja cu si povedem brata! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 8 Jul - 2:32 | |
| Oženio pirocanac Crnogorku i doveo u kucu. Medutim nakon prve bracne noci... Ujutru pirocanac izlazi sav unezveren, rašcupan i rece: Tato, mamo, pomagajte d' obalimo skota. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Čet 14 Jul - 23:50 | |
| Popeo se Pirocanac na krov da zameni crep,oklizne se i u letu se uhvati za oluk.Videvsi da ce oluk popustiti i da ce pasti,dovikne zeni: -Kuvaj rucak za sebe i decu,ja cu da rucam u bolnici. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pet 15 Jul - 1:17 | |
| Odveo Pirocanac devojku u restoran i upita je: "Hoces li da jedemo susi?" A devojka mu odgovori: "Ja cu da jedem s usta, a ti kako hoces!" |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sre 26 Okt - 14:12 | |
| Kuka piroćanac na kej pored Nišavu. - Leleeeee, lelkeeee upadet mi burek u reku!!! Naiđe jedan prolaznik pa kao da teši piroćanca pita: - Pa dobro bre, pusti. A sa šta je? A piročanac će: - Sas mojega Milančetaaaa!! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sre 26 Okt - 14:19 | |
| Kako sahranjuju piroćanca? - Ukopaju ga do pola da ne davaju pare za nadgrobni spomenik. [You must be registered and logged in to see this image.]Kako je nastala Sićevačka Klisura? - Izgubio piroćanac petoparče pa kopao tunele da ga nađe! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Caffe girl Elita
Poruka : 1820
Učlanjen : 27.05.2012
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pon 10 Sep - 11:17 | |
| Kako se zove pirocanska obavestajna sluzba? -CI-CIA. |
|
| |
Caffe girl Elita
Poruka : 1820
Učlanjen : 27.05.2012
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Pon 10 Sep - 11:20 | |
| Pirocanca vec duze vreme pekla savest pa otisao kod popa na ispoved. -Sta je sine? -Ja sam za vreme rata u podrumu skrivao Jevreje. -Pa to je dobro delo. -Ali sam im to naplacivao. -Pa znas kako je,to kosta,troskovi su veliki. -Ali im JOS NISAM REKAO DA JE RAT GOTOV |
|
| |
Ivkic
Poruka : 16424
Godina : 41
Učlanjen : 05.09.2012
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sub 15 Sep - 11:20 | |
| Šta kaže piroćanac kada ne može da se pokaki? - Izađi, izedem te. |
|
| |
Ivkic
| Dolazi čovek u crkvu i kaže: -Oče, grešio sam, ukrao sam od Piroćanca! A ovaj će mu: -Sine, to nije greh, to je Božje čudo! |
|
| |
Ivkic
| Kaže komšija Piroćancu: - Sin vam je nagazio na ekser! Piroćanac: - Lele, je l’ pocep’o patiku?! |
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sub 15 Sep - 11:21 | |
| Prodaje Piroćanac papriku sa sinom. Za vreme ručka svi prave roštilj i meso miriše, samo Piroćanac peče papriku. Sin mu kaže: -Vidi, tato, svi peku meso, a mi papriku. - Ko im je kriv kad nisu sadili papriku! |
|
| |
Ivkic
| Kako se zove Piroćanac na hrvatskom? Štednjak. |
|
| |
Ivkic
| Najkraći vic o Piroćancima: - Komš’o… - Nemam. |
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sub 15 Sep - 11:22 | |
| Pada piroćanac sa skele i kaže ženi: -Ženo nemoj da praviš večeru ću ručam u bolnici! |
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sub 15 Sep - 11:22 | |
| Razgovara čovek sa svojim komšijom, Piroćancem: - Je li bre, komšija, zašto ti ona kokoška skakuće na jednu nogu? - Ih, mani, juče sam imao punu kuću gostiju. |
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sub 15 Sep - 11:23 | |
| Zašto piroćanac stavlja dve špijunke na vrata Gore gleda ko je. A dole šta ima u rukama. |
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima Sub 15 Sep - 11:24 | |
| Pitao Piroćanac sina: - Sine, ako završiš fakultet, koji auto da ti kupim? - Stojadina. I završio mu sin fakultet a ćale mu kupi peglicu. - Ali ćale, ja sam tražio stojadina. - Će se razgazi. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o Piroćancima | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:08 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...