Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Vojin Ćetković

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Ivkic

  

avatar

Muški
Poruka : 16474

Godina : 34

Lokacija : Negde u Srbiji

Učlanjen : 05.09.2012


PočaljiNaslov: Vojin Ćetković   Sub 27 Okt - 18:18

Vojin Ćetković (Kruševac, 22. avgust 1971) je srpski glumac. FDU je završio u Beogradu u klasi profesora Vlade Jevtovića. Pozorišna publika širom zemlje imala je prilike da ga gleda u renomiranim predstavama kruševačkog pozoršišta „Zlatno runo" Borislava Pekića i „Prokleta Avlija" Ive Andrića, obe u režiji Nebojše Bradića. Pored ovih, igrao je u predstavama „Bure baruta", „Audijencija", "Ljubavno pismo", „Suze su O. K", „Emigranti“...


Proslavio se glumeći u TV seriji Porodično blago, a takođe i u filmu Zdravka Šotre Zona Zamfirova.

Na filmskom platnu smo mogli da ga gledamo kao Ljuba Nikšićanina u filmu „Nož", kao i u filmovima „Tango je tužna misao koja se pleše", „Bumerang“... U „Zoni Zamfirovoj" je ostvario prvu glavnu mušku ulogu.

U braku je sa glumicom Slobodom Mićalović.

Filmografija:

1990.-te

1993. Raj
1995. Simpatija i antipatija
1997. Tango je tužna misao koja se pleše
1998. Dosije 128
1998. Raskršće
1998. Stršljen
1998-2001. Porodično blago
1999. Nož

2000.-te

2000. A sad adio
2001. Bumerang
2001. Treći kanal od sunca
2001-2002. Porodično blago 2
2002. Zona Zamfirova
2004. Pljačka Trećeg rajha
2005. Vila Marija
2005. Zvezde ljubavi
2005. Ivkova slava
2007. Klopka Vlada
2007. Hadersfild
2007. Pozorište u kući (2007)
2008. Ranjeni orao
2008-2011. Moj rođak sa sela
2008. Kraljevina Srbija
2008. Čitulja za Eskobara
2007-2008. Vratiće se rode
2008. Ulica lipa
2008. Ranjeni orao (serija)
2009. Kao rani mraz
2009. Greh njene majke
2009. Sva ta ravnica

2010.-te

2010. Žena sa slomljenim nosem
2010. Montevideo, Bog te video!
2011-2012. Cvat lipe na Balkanu (TV serija)
2012. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Šešir profesora Koste Vujića
2012. Montevideo, Bog te video! (TV serija)
2012. Jagodići (TV serija)
2012. Montevideo, Bog te video!: priča druga
2013. Tržim pomilovanje ili velika tajna














Nazad na vrh Ići dole
 
Vojin Ćetković
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Vojin Bakić
» Zvižduk sa setom
» Pakao Golog otoka
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Film :: Biografije Glumaca i Glumica-