| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
EROTIC MAN Master

Poruka : 18902
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
 | Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 3 Sep - 11:28 | |
| |
|
 | |
EROTIC MAN Master

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 5 Sep - 13:57 | |
| |
|
 | |
Malena40 Urednik

Poruka : 26402
Godina : 41
Učlanjen : 22.01.2017
 | |
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 18 Sep - 17:07 | |
| Tvoja- Marina Cvetajeva Ja sam stranica tvome peru: Bela stranica - sve primam vedro, ja sam riznica tvome blagu - veruj, kad uzrastem, uzvratiću štedro.
Ti si mi zrak, ki me kišom kvasiš: ja sam crna zemlja oko sela. Ti si moj Gospod, gospodin, a ja sam tvoja crnica - i hartija bela. |
|
 | |
EROTIC MAN Master

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 6 Okt - 14:37 | |
| nema tebe, nema ni stihova presušila reka |
|
 | |
Malena40 Urednik

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 7 Okt - 10:51 | |
| |
|
 | |
andjeo Član

Poruka : 287
Učlanjen : 09.10.2017
 | Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 16 Okt - 17:15 | |
| ------------------ Čeznem da ti kažem najvernije reči koje ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla posumnjati u njih....................... |
|
 | |
Malena40 Urednik

| |
 | |
andjeo Član

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 20 Okt - 0:47 | |
| I dozvolila si da se rodim u tvom snu, Među plavim oblacima u svom tom šarenilu, Kao cvet na jastuku poklon, tebi ostavljen, dok spavaš...
I nisi dala noći da me kradu, pohotnom uzdahu da me razvlači, po pustim ulicama, crvenilu na njihovim usnama da me ljube, obljube, u šipražju od sećanja ...
Ostavila si me da te čekam po danu, Zarobljen među tvojim trpavicama, Zaglavljen između dva ugla oka, u tvojim zenicama, dok ponoć ne dođe...
I dozvolila si da se rodim u tvom snu, Da odrastam u lepoti, da živim bajku, Kao dete ljubavi, ušuškano u tvom naručju, Između očiju, srca i duše...
Živim ja.. |
|
 | |
Malena40 Urednik

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 20 Okt - 11:39 | |
| fališ mi kao nikad do sada... ... ne mogu sakriti svoje lice... svoju želju... ne mogu sakriti čežnju da osjetim tvoj dah na mojem licu tvoje usne... Ne mogu čekati dan kad ćeš mi pogledati oči i vidjeti sebe u njima... vidjeti ljubav koju osjećam prema tebi... Ostajem bez daha jer fali mi ... fali mi zrak... fali mi dodir... fali mi zagrljaj.... fali mi netko tko će obrisati suze sa mog lica fali mi sve... A to sve... ... to sve si ti... |
|
 | |
andjeo Član

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 20 Okt - 13:00 | |
| Iz šarenog mnoštva iskr'o si se krišom, slučajem pometen, i u tmurne dane oplakane kišom uneo sjaj snova dugama prepleten. Zaigraju misli pa se čini lako dve duše se spoje, u treptaju rose čini se da svako može da poleti baš kao nas dvoje. Prepuštam se sneno zovu iz daljine lude noći ove; znam, imam te samo kroz šapat tišine, ali nedam nikom da mi gasi snove. |
|
 | |
Malena40 Urednik

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 21 Okt - 16:11 | |
| Sve mi je danas lijepo. P o s v e ć e n o. Svijet se blista K'o san pred očima.
Ja ne hodim, Ja uz tebe lebdim. Više pameti Cvijet od mene ima. |
|
 | |
Markoni Master

Poruka : 8096
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
 | Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 21 Okt - 16:40 | |
| Poljubi me,to ne boli Jedan Ludak bas te voli |
|
 | |
Markoni Master

Poruka : 8096
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
 | Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 21 Okt - 16:48 | |
| Nebo je plavo,cvrkucu ptice Neke meni drage sitnice Secanje meni na tebe bude Teraju misli da polude |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 10 Nov - 11:36 | |
| Jaroslav Sajfert Pesma o smecu
Sta ostade od lepih trenutaka? Blesak oka, kap mirisa, Uzdasi na reveru, dah na staklu, Trunka suze I tuga pod noktom.
A onda, verujte mi, skoro nista. Dlan dima cigarette, Poneki hitri osmeh I nekoliko reci Uskovitlanih u kutu Kao smece terano vetrom… I jos da ne zaboravim, Tri snezne pahuljice… |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 10 Nov - 11:36 | |
| Uzmite šaku svežeg pepela ili bilo čega što je prošlo i videćete da je to još uvek vatra ili da to može biti. (B.Miljkovic) |
|
 | |
Malena40 Urednik

| |
 | |
Hvatac Super Član

Poruka : 544
Godina : 33
Učlanjen : 18.11.2017
Raspoloženje : Uvek dobro
 | Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 19 Nov - 19:35 | |
| Ti si česta slika moje žalosne ljubavi Ti si moja samoća u kojoj smo prisutni oboje Ti si moja Sinagoga ograđena žicom Ti si moja naročito u ovo doba pogotovu sada
Pero Zubac |
|
 | |
Malena40 Urednik

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 20 Nov - 11:05 | |
| Hocu uz mene da se svijes, korake moje da uhvatis, pa sa mnom bol i smeh da pijes i da ne zelis da se vratis. |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 6 Dec - 11:14 | |
| "Ako me pitaš gde su te šume, reći ću ti: u pepelu... Ja želim samo jedno: da veruješ u taj pepeo. A to ćeš zaista moći ako shvatiš da vreme treba pobedjivati, što svešću, što pesmom, što zaboravom, ali nikada nadom, niti onim što je već ostvareno. Dakle, vatrom koja je vrlo slična praznini, a ne senkom."
"Vatra vatru ne gori"
Branko Miljković |
|
 | |
Malena40 Urednik

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 10 Dec - 19:12 | |
| |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 13 Dec - 11:27 | |
| Zbog tebe, u rascvetanim vrtovima čeznem za mirisima proleća.
Pablo Neruda |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 13 Dec - 11:27 | |
| JULSKI PRSTENOVI
Ljubav ima svoje vrijeme ostalo je traganje za njom!
Rešad Hadrović |
|
 | |
Malena40 Urednik

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 16 Dec - 12:40 | |
| I tried so hard to make you see But I couldn't find the words Now the tears, they fall like rain I'm alone again without you |
|
 | |
EROTIC MAN Master

| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 17 Dec - 20:35 | |
| uključio sam maštu ulazim u tvoju baštu i prepustim ceo svet za tvoj jedan cvet.  |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom  | |
| |
|
 | |
|