Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Pamela Anderson

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96952

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Pamela Anderson   Sre 7 Dec - 22:47

Pamela Anderson



Jedan od najvećih seks simbola s kraja prošlog i početka ovog veka, Pamela Anderson ovu titulu duguje popularnoj seriji na svetu – ”Čuvari plaže” (Baywatch).

Rodila se 1.7. 1967. u 4 sata i 8 minuta i time postala prvo dijete rođeno na stogodišnjicu Kanade (Canadian Centennial) . Zahvaljujući tome, roditelji Carol i Barry Anderson dobili su nešto novaca, darova i podosta fotografiranja za novine. Slijedeća slučajnost s kojom se ponovno pojavila u javnosti bio je kada je kamera snimila lijepu djevojčicu kako sluša knjižničarku u lokalnoj knjižnici dok čita priču. Ta fotografija je postala plakat za promociju knjižnica. Kao tinejđerica je svirala saksofon i bavila se sportom, a zbog svoje gipkosti dobila je nadimak "djevojka od gume".

Rođena je u radničkoj porodici, a po završetku srednje škole radila je kao instruktor fitnessa, sve do jedne utakmice kanadskog fudbala koja je označila prekretnicu u njenom životu. Godine 1989. na utakmici američkog nogometa, snimatelj je u stanci tražio zanimljivo lice i otkrivši sitnu plavušu prenio sliku na veliki ekran. Kada ju je publika ugledala, počele su glasne ovacije, a Pamela je na sebi imala majicu s logotipom poznate pivovare Labatt. Nakon toga je dobila ponudu iz pivovare i uskoro se pojavila na promotivnim posterima za jednu njihovu marku piva, a njezin je lik ukrasio mnogobrojne barove u Kanadi. Fotograf koji ju je snimao za tu reklamu, nagovorio ju je da svoje fotografije pošalje Playboyu i uskoro su je pozvali na snimanje. Svoju prvu naslovnicu dobila je u listopadu 1989. i do sada je bila na najviše naslovnica u povijesti Playboya za koji se do danas slikala čak 14 puta.



U Los Anđeles se preselila 1980. godine, a prvu glavnu filmsku ulogu dobila je u filmu ”Barb Wire” koji je, međutim, doživeo komercijalni i kritički fijasko. U seriji V.I.P. koju je snimila 1998. godine bila je i producent i glumica.

Za svog prvog muža udala se 1995. godine, a taj brak svi između ostalog pamte po krađi intimne video-kasete mladenaca sa medenog meseca. Sa Lijem zgodna plavuša ima dva sina, Dilana i Brendona, a nakon njihovog razvoda 1998. godine Tomi je uhapšen zbog zlostavljanja.

Nakon toga, 2002. godine venčala se sa Robertom Ričijem, a nakon kraha uplovila je u još jednu bračnu luku sa Rikom Salomonom 2007. godine.
Pored tri propala braka, Pamela je bila u vezi i sa Kidom Rokom, muzičarem Bretom Mihaelom iz benda Poison, surferom Džimijem Pedžetom, itd…

Pored svoje modne linije ”The Pamela Collection”, glumica je snimila i svoj reality show, ”Pam, devojka na slobodi”.



Filmografija

The Taking of Beverly Hills (1991.)
Baywatch: River of No Return (1992.) (TV)
Snapdragon (1993.)
Raw Justice (1994.) aka Good Cop, Bad Cop
Come Die with Me: A Mickey Spillane's Mike Hammer Mystery (1994.) (TV)
Baywatch: Forbidden Paradise (1995.) (TV)
Naked Souls (1995.)
Barb Wire (1996.)
Baywatch: Hawaiian Wedding (2003.) (TV)
Scooby-Doo (2002.)
Mrtak film 3 (2003.)
Stacked (2004.-2006.)

TV serije i emisije

Bračne vode (dvije epizode; 1990. i 1991.)
Home Improvement (1991.-1993.)
Spasilačka služba (1992.-1997.)
Dadilja (1997.)
V.I.P. (1998.-2002.)
Stripperella (2003.-2004.) (glas)
Stacked (2005-2006.)


wikipedija








Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96952

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Pamela Anderson   Čet 8 Dec - 8:04

Baywatch











Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96952

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Pamela Anderson   Čet 8 Dec - 8:13

Barb Wire












Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Pamela Anderson   

Nazad na vrh Ići dole
 
Pamela Anderson
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Pamela Anderson
» Sophie Anderson
» Bob Marley
» Pamela pokazala grudi i napustila Ples na ledu
» Najpoznatiji svjetski prevaranti
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Film :: Biografije Glumaca i Glumica-