Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Nikola Kojo

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96952

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Nikola Kojo   Čet 6 Okt - 14:59

Nikola Kojo





Nikola Kojo je rođen 5. septembra 1967. godine u Beogradu. Na filmu se pojavio prvi put sa 11 godina u ulozi dečaka Ivana u filmu "Rad na određeno vreme". Zatim su sledile uloge u filmovima "Igmanski marš" i u TV seriji "Sivi dom". Takođe je glumio u jednom od naših najgledanijih filmskih serijala "Lude godine", u ovom serijalu filmova pojavio se u filmovima: Šta se zgodi kad se ljubav rodi, Žikina dinastija, Druga Žikina dinastija.



Uloga koja ga je posebno proslavila, je uloga Nikole u filmu Srđana dragojevića "Mi nismo anđeli", i ona ga je lansirala u svet poznatih. Iako mu je sve to donelo veliku popularnost i veliku medijsku pažnju, nastavio je da sa sve većim uspehom gradi ozbiljnije i izazovnije uloge, poslednjih godina uglavnom na filmu, jer se iz pozorišta, gde ga je naša publika jednako rado gledala, povukao na neodređeno vreme.



Filmografija: Rad na određeno vreme, Moj tata na određeno vreme, Igmanski marš, Lude godine, Zaboravljeni, Hajde da se volimo 3, Tesna koža 4, Mi nismo anđeli, Dva sata kvalitetnog programa, Do koske, Lepa sela lepo gore, Balkanska pravila, Kupi mi Eliota, Rane, Mi nismo anđeli 2, Nebeska udica, Nož, Belo odelo, Točkovi, Mehanizam, Bumerang, Život je čudo, Balkanska braća, Ivkova slava, Četvrti čovek, Šišanje, Crni Gruja i kamen mudrosti.


wikipedija








Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96952

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Čet 6 Okt - 15:00

"Mi nismo Andjeli"

Celi film..pogledajte... Wink









Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 85817

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Čet 6 Okt - 15:43

''Crni Gruja i kamen mudrosti''
















Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 85817

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Čet 6 Okt - 15:45

''Lepa sela lepo gore''
















Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 131063

Učlanjen : 07.04.2011


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Čet 17 Jul - 10:27

Filmografija



1980.-те године
1980.Рад на одређено времеИван
1982.Мој тата на одређено времеИван
1983.Игмански маршЂак
1983.Оштрица бријача
1984.Шта се згоди кад се љубав родиМихајло Миша Павловић
1985.Жикина династијаМихајло Миша Павловић
1986.Друга Жикина династијаМихајло Миша Павловић
1986.Сиви домВелизар
1988.Четрдесет осма — Завера и издаја
1988.Шта радиш вечерасНеша
1990.-те године
1990.ЗаборављениМарко
1990.Почетни ударацМарко
1990.Хајде да се волимо 3Жељко
1990.Љубав је хлеб са девет кора
1990-1991.Бољи живот 2Штеф Баленовић
1991.Холивуд или пропаст
1991.Тесна кожа 4Момир
1992.Полицајац са Петловог брда (филм)Риђи
1992.Ми нисмо анђелиНикола
1992.Загреб - Београд преко Сарајеваморнар
1993.Полицајац са Петловог брда (ТВ серија из 1993)Риђи
1994.Два сата квалитетног програмаВерсаће
1994.Биће бољеСале
1994.Полицајац са Петловог брда (ТВ серија из 1994)Риђи
1996.До коскеМуса
1996.Лепа села лепо гореВеља
1996-1997.Горе долеЖарко Дамјановић
1997.Балканска правилаМинистар Суљо
1998.Купи ми ЕлиотаБоки
1998.РанеБибер
1999.Небеска удицаЗуба
1999.НожХамдија/Милан Вилењак
1999.Бело оделоАлкохоличар
1999.ТочковиКоренко
2000.-те године
2000.Сенке успоменаМилош
2000.МеханизамМак
2001.БумерангПавле
2001.БлизанциПредраг и Ненад
2003.Црни ГрујаЦрни Ђорђе
2004.Порно телетабис
2004.Слободан падШеф
2004.Живот је чудоФилиповић
2004.Црни Груја 2Црни Ђорђе
2005.Бал-Кан-КанОсман Ризванбеговић
2005.Ми нисмо анђели 2Никола
2005.Балканска браћаПакито
2005.Ивкова славаЦигански музикант
2005.КонтактЈанко
2006.Живот је чудоФилиповић
2007.Црни Груја и камен мудростиЦрни Ђорђе
2007.Премијер (ТВ серија)директор БИА-е
2007.Четврти човекмајор/Лазар Станковић
2007.Позориште у кућиЧврга
2007-2008.Село гори, а баба се чешљапуковник Крга
2007-2008.Вратиће се родеБатрић
2009.Друг Црни у НОБ-уДруг Тетак
2010.-те године
2009-2010.Оно као љубавСрђан
2010.ШишањеИнспектор Милутин
2009-2010.Мој рођак са селаТоша
2010.На слово, на словоПаја
2011.Здухач значи авантураРедитељ
2011.ПарадаЛимун
2011.Стање шокаЈово Станковић
2012.Смрт човека на БалкануКомпозитор
2012.Фолк (ТВ серија)Јагњило
2013.Надреалисти
2013.Друг Црни у НОБ-уДруг Тетак
2013.Криза средњих годинаАлеш
(Wikipedija)








love
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Pon 1 Jun - 10:53










Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti.
Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. 
M.Antić
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Pon 1 Jun - 10:53













Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti.
Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. 
M.Antić
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Pon 1 Jun - 10:54










Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti.
Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. 
M.Antić
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Pon 1 Jun - 10:55










Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti.
Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. 
M.Antić
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Pon 1 Jun - 10:57










Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti.
Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. 
M.Antić
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   Pon 1 Jun - 10:58









Ako sad nisi ti, nikad to nećeš ni biti.
Nije sve u svoje vreme, već sve u tvoje vreme. 
M.Antić
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Nikola Kojo   

Nazad na vrh Ići dole
 
Nikola Kojo
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Nikola Kojo
» Branka Katić
» Nikola Jovanovic
» Nikola Djurdjevic
» Nikola Kopernik
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Film :: Biografije Glumaca i Glumica-