Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Bad company

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 131063

Učlanjen : 07.04.2011


PočaljiNaslov: Bad company   Ned 18 Sep - 11:55

Bad company







Bad Company je britanski rock bend osnovan 1973. godine. Clanovi benda su bili Paul Rodgers i Simon Kirke (Free), Mick Ralphs (Mott The Hoople) i Boz Burrell (King Crimson). Bend je dobio ime po western filmu iz 1972. "Bad Company" u kojem su glavne uloge tumacili Barry Brown i Jeff Bridges. Postali su jedna od "supergrupa" u ranim sedamdesetim. Njihov prvi singl "Can't Get Enough", koji je Ralphs napisao za Mott The Hoople pre no sto je napustio iste, usao je u Top 20 u Britaniji i u Top 10 u SAD-u 1974. Sledece godine dobro su se kotirali sa numerom "Good Lovin' Gone Bad" i sa malo sporijom "Feel Like Makin' Love".
Posto su izdalu album "Rough Diamonds" 1982. bend se rasformirao, medjutim, okupili su se ponovo 1986. sa novim vokalom, Brian Howe-om i novim basistom Steve Price-om. U devedesetim, dosta muzicara prodefilovalo je kroz bend, dok je jedini originalni clan ostao Simon Kirke. U 2003. bend je izgledao ovako: vokal Robert Hart, bas gitara Rick Wills, vodeca gitara Mick Ralphs i bubnjevi Simon Kirke.

Diskografija:

Bad Company (1974)
Straight Shooter (1975)
Run With the Pack (1976)
Burnin' Sky (1977)
Desolation Angels (1979)
Rough Diamonds (1982)
10 from 6 (1985) (compilation)
Fame and Fortune (1986)
Dangerous Age (1988)
Holy Water (1990)
Here Comes Trouble (1992)
What You Hear Is What You Get: The Best of Bad Company (1993) (live)
Company of Strangers (1995)
Stories Told & Untold (1996)
The Original Bad Company Anthology (1999) (compilation cd)


izvor: wikipedia

















love
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 131063

Učlanjen : 07.04.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Ned 18 Sep - 21:13









love
Nazad na vrh Ići dole
Little Wing

Elita
Elita

avatar

Ženski
Poruka : 1017

Učlanjen : 10.07.2011

Raspoloženje : Silno želim da mi bude dosadno!


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Ned 18 Sep - 21:25



Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 85817

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Pon 21 Nov - 13:24
















Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 131063

Učlanjen : 07.04.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Čet 24 Nov - 1:37









love
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 131063

Učlanjen : 07.04.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Sre 30 Nov - 10:42









love
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 131063

Učlanjen : 07.04.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Ned 1 Apr - 17:19









love
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 131063

Učlanjen : 07.04.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Ned 18 Nov - 23:25









love
Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 221636

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Uto 11 Jun - 19:45

Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 221636

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Uto 11 Jun - 19:50

Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 221636

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Uto 11 Jun - 19:55

Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Bad company   Sre 5 Avg - 20:05









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Bad company   

Nazad na vrh Ići dole
 
Bad company
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Biografije Muzičkih Izvodjača-