Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Kako da obrišete svoj Facebook nalog i pokrenete novi

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
neno

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Muški
Poruka : 25820

Učlanjen : 09.02.2014

Raspoloženje : ~~~


PočaljiNaslov: Kako da obrišete svoj Facebook nalog i pokrenete novi   Uto 3 Maj - 9:33

Shvatili ste da je vreme za novi Facebook nalog. Stari je postao opterećen nekim nepotrebnim fotografijama sa pijanih žurki ili nekim nepotrebnim ljudima (opet sa pijanih žurki). Kako da obrišete taj nalog i otvorite novi, čist i prazan?

[You must be registered and logged in to see this image.]

Vaš FB nalog je vezan za vašu e-mail adresu i/ili telefonski broj, a ne za vaše ime, jer zasigurno postoje stotine i hiljade ljudi sa baš takvim imenom kao što je vaše. Upravo zbog toga, pažljivo razmislite koju e-mail adresu i telefonski broj ćete koristiti u budućnosti, na novom nalogu. Oni ne mogu biti isti kao na starom, jer će FB samo reaktivirati vaš stari nalog umesto da napravi novi, prazan.

Naravno, pre nego što obrišete stari nalog, pogledajte da li ćete sačuvati neke slike/video zapise/beleške koje su sad samo tamo. Zatim idite na podešavanja i promenite ulazne podatke u neke koje ne želite (stavite neku drugu e-mail adresu a ne onu koju želite da koristite na novom nalogu). Promenite I user name, a možete i lozinku (menjanje lozinke će sprečiti vaš telefon da se sam loguje). Savet – napišite to negde sa strane dok ne završite proces brisanja.

Podešavanja u “Account security” mogu da sadrže i registrovane uređaje. Uklonite ih sve.

Tek onda možete otići na [You must be registered and logged in to see this link.] i pritisnuti plavo dugme.

Poenta je da će Facebook učiniti sve da reaktivira vaš stari nalog, na osnovu prethodnih podataka na tom nalogu. Zato se oni ne smeju ponavljati na novom.

Naše je da ponovimo: Kada obrišete svoj nalog izgubićete sve prijatelje s Facebooka, fotke, poruke, komentare, favorite, igrice i druge podatke. Izgubićete pristup grupama. Nadamo se da ste sačuvali sve što želite posle da vratite. Ne bi bilo loše ni da prijateljima koji su vam bitni kažete da ćete napraviti novi nalog, da ne pomisle da se neko predstavlja kao vi.

Ako sve ovo uradite, trebalo bi da je sada sve spremno za novi nalog sa željenim mailom i korisničkim imenom. Predlažemo da sačekate da prođe bar dve nedelje do mesec dana od brisanja starog, kako bi FB obrisao sve vaše “stare” informacije.

Druga, manje poštena opcija je da kreirate novi nalog i onda reportujete stari, kao da je on neko ko se lažno predstavlja. Facebook će starom nalogu tražiti dokaz da je to baš on, I kad ga on ne pošalje – biće ugašen a vi ćete nastaviti da uživate u novom nalogu. Ali, ovaj ne želimo da preporučimo, jer krši gomilu FB uslova i pravila koje smo svojevremeno prihvatili, a i nećemo moći da koristimo stari mail.








[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
 
Kako da obrišete svoj Facebook nalog i pokrenete novi
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Dodajte 5000 prijatelja na vas FB nalog xD
» Izračunajte svoj podznak...
» Facebook - savremeno igralište
» Besplatan Facebook za mt:s
» Kako dekodirati svoj mobilni telefon
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Aktuelnosti :: I-Tech-