Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Ying Yang Twins

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Ying Yang Twins   Uto 6 Sep - 16:43

Ying Yang Twins


Ying Yang Twins je američki crunk rap duo koji se sastoji od Kaine (rođen Eric Jackson 16. decembra, 1978) i D-Roc (rođen De'Angelo Holmes na 23 februara 1979). Grupa je debitirala 2000 godine, a u mainstream popularnost je ušla 2003 godine uz saradnju s Lil Jon-om i svojim singlom "Get Low".
2004 i 2005, Ying Yang Twins postaje više popularan sa party singlovima kao što su 'Salt Shaker', 'What's Happnin', 'Shake', i 'Badd'.
Ying Yang Twins debituje 2000 godine s singlom "Whistle While You Twurk", koji se poštao na pop radio stanicama i dospjela je na # 16 na US R & B / Hip-Hop chart--au. A njihov debi album Thug Walkin', izlazi kasnije te godine.

Odmah nakon njihovog otkrivanja, kolega hip-hop umjetnik Lil Jon, A&R Bryan Leach, počinje razgovore s predstavnicima Michael DJ Smurf "Crooms o potpisivanju Ying Yang Twins za TVT Records. Dugotrajni pregovori su uslovili da posao ne bude završen na vreme tako da se njihov sljedeći album, Alley: The Return of the Ying Yang Twins, pojavljuje 2002 godine. Iste godine, grupa se pojavila na albumu Kings of Crunk po Lil Jon na singlu 'Get Low', a pjesma je bila veliki klub i radio hit.
Njihov prvi album za TVT, Me & My Brother, je postigao platinumski tiraž 12. aprila 2005 i donio još tri hita "Whats Happpin", 'Naggin''i popularni singl sa Lil Jon-om Salt Shaker . Iste je godine dvojac pojavio na albumu Britney Spears In the Zone, pjevajući pjesmu "I Got That (Boom Boom)' i njenom televiziskom specijalu pod istim imenom.

2004, TVT objavljuje My brother &Me, album sastavljen uglavnom od remixa na kojemu se nalaze bonus DVD videi grupe.
Novi album U.S.A. (United State Of Atlanta) pojavila se u ljeto 2005 kao i singlovi "Wait (Whisper Song) ',' Badd 'i' Shake. kao i U.S.A.(Still United) , zbirka outtakes-a, remixa i saradnje sličan My Brother&Me, koji slijedi u decembru 2005.

U 2005, D-Roc i njegova mlađa braća, Mr.Weeny, i Da Birthday Boy, formiraju grupu Da Muzicianz i izdaju svoj prvi singl, "Camera Phone". Njihov istoimeni album objavljen je 28. februara 2006.



Njihov peti album Chemically Imbalanced je izdan novembra 2006. Za ovaj album Twins surađuju s producentima Wyclef Jean-om i Keith Duplessis-om uz Mr.Collipark, koji je producirao većinu pjesama sa njihovog prethodnog albuma. Prva dva singla su Hall & Oates-semplovanje pesme 'Dangerous' , s Wyclef Jean-om i 'Jigglin''. 2008, Twins objavljuje mixtape The Official Work i promo singl pod nazivom Drop.

2009, Twins izdaju svoj najnoviji album sa Deep Records, Ying Yang Forever, a počinju turneju pod nazivom 'Ying Yang Forever Tour'.
Njihova pjesma "Halftime (Stand Up and Get Crunk)" je sada standard na mnogim NFL nogometnim stadionima, a smatra se da je neslužbena himna New Orleans Saints-a tokom Super Bowl-a.

3. novembra 2009, Ying Yang Twins izdali su svoj album najvećih hitova preko The Orchard i Booty Recordsa. Album sadrži deset najboljih hitova "What's Happinin", "Shake", "Salt Shaker", i "Wait (Whisper Song)", plus tri nove pjesme.


Diskografija:

Studijski Albumi:

* Thug Walkin' (2000)
* Alley: The Return of the Ying Yang Twins (2002)
* Me & My Brother (2003)
* U.S.A. (United State of Atlanta) (2005)
* Chemically Imbalanced (2006)
* Ying Yang Forever (2009)

Remix albumi:

* My Brother & Me (2004)
* U.S.A. Still United (2005)

Kompilacijski albumi:

* Legendary Status: Ying Yang Twins Greatest Hits (2009)
* Gumbo Vol. 1 (2010)
* Gumbo Vol. 2 (2010)

Singlovi:

"Salt Shaker"
"Wait (The Whisper Song)"
"Dangerous"

Mixtapes:

* The Official Work (2008)


Awards and nomination:

* Hip-Hop Nation Awards

(2000) Best Rap Song with Group "Whistle While You Twerk" - Won
(2000) Best New Artist - Nominated
(2002) Best Rap Song with Group "Say I Yi Yi" - Won
(2003) Best Rap Song with Group "Get Low" ft. Lil Jon & The Eastside Boyz - Nominated
(2005) Best Rap Song with Group "Wait (The Whisper Song)" - Nominated




Izvor:wikipedija








Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Uto 6 Sep - 16:44











Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 85817

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Uto 13 Sep - 10:36


















Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 85817

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sre 16 Nov - 23:19
















Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Pon 12 Mar - 22:18









Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Pon 12 Mar - 22:19









Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Pon 12 Mar - 22:20









Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Pon 12 Mar - 22:23









Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sre 9 Maj - 21:21









Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sre 9 Maj - 21:22









Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 96950

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sre 9 Maj - 21:24









Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 85817

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sre 9 Maj - 21:53
















Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

avatar

Ženski
Poruka : 85817

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sre 9 Maj - 21:55
















Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 221091

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sub 13 Apr - 13:42

Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 221091

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sub 13 Apr - 13:47

Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 221091

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   Sub 13 Apr - 13:53

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Ying Yang Twins   

Nazad na vrh Ići dole
 
Ying Yang Twins
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Biografije Muzičkih Izvodjača-