Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Busta Rhymes

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97381

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Uto 6 Sep - 11:59

Busta Rhymes
Busta Rhymes Busta-rhymes

Trevor Tahiem Smith Jr., poznatiji kao Busta Rhymes (20. maj 1972. - Brooklyn, New York, SAD) je Američki reper, tekstopisac i glumac.
Njegova karijera počinje sa 16 godina, kad je nastupao kao član hip hop grupe Leaders of the New School, zajedno sa prijateljema Charliem Brown, Dinco D, i Cut Monitor Milo.

"LoNS" počinje rad 1989 godine i izdaje svoj prvi debi album A Future Without of Past 1991 godine. Početkom 1992 godine učestvuju na albumu Tribe Called Quest "Scenario". 1993 godine izdaju album T.I.M.E. (The Inner Minds Eye). Ubrzo nakon toga problemi u grupi narušavaju njihovu popularnost i grupa se razilazi na snimanju Emisije Yo! MTV Raps.
Busta se ističe 1996 godine sa dva solo hit singla "Woo Hah!! Got you All in Check" i "Fat Durrty Nigga " sa njegovog platinastog albuma The Coming. Njegov drugi album When Disaster Strikes je pušten 1997 godine u prodaju i tu se izdvojio hit singl "Put Your Hands Where My Eyes Culd See".

Busta Rhymes Bustarhymes1

1998 godine izdaje album Extinction level Event (Final Word Front). Singl, "Gimme Some More" koji je poslužio kao podloga poznatom kompozitoru Bernardu Herrmann-u, za rimejk filma Psycho, i on je dostigao mesto broj 6 na US top listi i mesto broj 11 u UK.
Nakon potpisivanja ugovora sa J Recordsom, on izdaje svoje najveće hitove. Nastavljajući biblijske teme sa svojih pređašnjih albuma, novi album naziva Genesis, i radi ga u saradnji sa Mary J Blidge, P Diddy, Kelis-om i drugima. Album je izdvojio hit singl sa Kelisom "What Is This" a njegov solo singl "Break Ya Neck" izdaje u novembru 2001 godine. Uprkos izdvajanju ova dva hita, album nije dostigao zapaženu prodaju.
2002 Busta izdaje šesti album "It Aint Safe No More", koji je izdvojio hit sa Mariah Carey i Flipmode Squadom "I know What You Want". Nakon ovog albuma, napušta J Records i potpisuje novi ugovor sa Dr.Dre s Aftermath Entertainment.

Njegov sedmi album "The Big Bang" je 2006, postao njegov najprodavaniji i najbolji album prodavši 209,000 kopija već prve nedelje i postigavši prvo mesto na The Billboardu Top 200. Top singlovi sa albuma su "Touch It", "I Love My Chick", sa Kelis i Will.I.Am, "New York Shit", sa Swizz Beatz i "In The Ghetto".

2009 izdaje svoj osmi album "Back on My B.S" i tu se izdvajaju singlovi "Arab Money", sa Ron Browz, "Hustler's Anthem '09", sa T-Pain-om i "Respect My Conglomerate" i uglavnom snima sa drugim izvodjačima, kao sa Linkin Parkom, pesmu "We Made It", Asher Roth-om, Estellom itd.


Diskografija

The Coming (1996)
When Disaster Strikes (1997)
E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front (1998)
Anarchy (2000)
Genesis (2001)
It Ain't Safe No More (2002)
The Big Bang (2006)
Back on My B.S. (2009)


Filmografija

Who's the Man? (1993), Jawaan
Strapped (1993), Buster
Higher Learning (1995), Dreads
Cosby (1997), Philip
The Steve Harvey Show (1998), Zack
The Wayans Bros (1998), himself
The Jamie Foxx Show (1998), Himself
The Rugrats Movie (1998), Reptar Wagon – voice
Shaft (2000), Rasaan
Finding Forrester (2000), Terrell Wallace
Space Ghost Coast to Coast (2001), himself
Narc (2002), Darnell 'Big D Love' Beery
Halloween: Resurrection (2002), Freddie Harris
'The Neptunes Present: Dude We're Going to Rio! (2003), Rhymes
Death of a Dynasty (2003)
Full Clip (2004), Pope
Busta Rhymes: Everything Remains Raw (2004)
The Boondocks (2007), Flonominal
Breaking Point (2009 film) (2009), Al Bowen


Izvor:Wikipedija








Busta Rhymes Haoss10


Poslednji izmenio Shadow dana Uto 6 Sep - 12:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97381

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Uto 6 Sep - 12:00

break ya neck











Busta Rhymes Haoss10
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Uto 13 Sep - 8:38











Busta Rhymes 4285547593


Busta Rhymes 2lwq2yh


Busta Rhymes 4285547593
Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97381

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Sre 21 Dec - 18:21











Busta Rhymes Haoss10
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130835

Učlanjen : 07.04.2011


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Pon 16 Apr - 2:21









love
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130835

Učlanjen : 07.04.2011


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Pon 16 Apr - 2:22









love
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130835

Učlanjen : 07.04.2011


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Pon 16 Apr - 2:22









love
Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97381

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Čet 19 Apr - 23:16









Busta Rhymes Haoss10
Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97381

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Čet 19 Apr - 23:17









Busta Rhymes Haoss10
Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97381

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Čet 19 Apr - 23:19









Busta Rhymes Haoss10
Nazad na vrh Ići dole
Shadow

ADMIN
ADMIN

Shadow

Ženski
Poruka : 97381

Lokacija : U svom svetu..

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : Samo


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Čet 19 Apr - 23:21









Busta Rhymes Haoss10
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Lokacija : divljina

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra


Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610Sre 4 Jul - 23:39









Busta Rhymes 4285547593


Busta Rhymes 2lwq2yh


Busta Rhymes 4285547593
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




Busta Rhymes Empty
PočaljiNaslov: Re: Busta Rhymes   Busta Rhymes Sat610

Nazad na vrh Ići dole
 
Busta Rhymes
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Biografije Muzičkih Izvodjača-