Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Ozzy Osbourne

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:06

Džon Majkl Ozborn (eng. John Michael Osbourne, rođen 3. decembra 1948. u Birmingemu, Ujedinjeno Kraljevstvo), poznatiji kao Ozi Ozborn, je vokalista engleskog hevi metal sastava Blek sabat, popularan solo muzičar i od 2002. zvezda rialiti šoa The Osbournes, koji prikazuje svakodnevne scene iz života njegove porodice.


Diskografija

1980. - Blizzard of Ozz
1981. - Diary of a Madman
1982. - Speak of the Devil
1983. - Bark at the Moon
1986. - The Ultimate Sin
1987. - Tribute
1989. - No Rest for the Wicked
1990. - Just Say Ozzy
1991. - No More Tears
1993. - Live & Loud
1995. - Ozzmosis
1997. - The Ozzman Cometh
2001. - Down to Earth
2002. - Live at the Budokan
2003. - The Essential Ozzy Osbourne
2005. - Prince of Darkness
2005. - Under Cover









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:08











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:09











Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:22









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:23









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:28









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:36









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 12:38









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 14:23









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 14:32









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 14:38









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 75132

Učlanjen : 06.06.2011


PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   Pet 20 Mar - 15:15









Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Ozzy Osbourne   

Nazad na vrh Ići dole
 
Ozzy Osbourne
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Ozzy Osbourne
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Biografije Muzičkih Izvodjača-