Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Joe Bonamassa

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Joe Bonamassa   Ned 19 Jan - 12:24




Joe Bonamassa





Joe Bonamassa ( rodj. 8.05.1977. ) je poznati americki bluz i rock gitarista.
 pevac i kompozitor.

Joe Bonamassa je jedan od ponajboljih svjetskih gitarista, ali i karizmatična blues rock
zvijezda, fenomenalni pjevač i skladatelj koji iza sebe ima 15 albuma i 4 DVD izdanja.
Nedavno izašli dvostruki live album „An acoustic evening at the Vienna opera house“
samo je još jedan u nizu fenomenalnih izdanja ovog mladog, ali već prekaljenog bluesera
koji ga ovaj put prikazuje u akustičnoj izvedbi. U Zagreb stiže u „električnoj verziji“
i promovira zadnji solo album „Driving towards the daylight“ (na kojem gostuje gitarista
Aerosmitha Brad Whitford) i live album „Beacon theatre – live from New York“
(na kojem gostuju Paul Rodgers, John Hiatt i Beth Hart).

Svim fanovima Joe Bonamasssa poklanja i besplatan downoad naslovne pjesme novog albuma.

Joe je uz svoju solo karijeru uvijek zaokupljen i nekim side projektima, tako od nedavno ima
jazz funk instrumentalni band Rock Candey Funk Party, još uvijek aktivno radi sa svojim hard
rock bandom Black Country Communion sa Glenn Hughesom, Jason Bonhamom i Derek Sherinianom,
a tu je i suradnja sa Beth Hart sa kojom je izdao album sa soul obradama.

Njegova fenomenalna gitaristička ostvarenja donijela su mu bezbroj nagrada – 2011 proglašen
je gitaristom godine (Guitar International), 2009-te dobio je nagradu „Breakthrough artist of the year“
na dodjeli nagrada Classic rock'n'roll of Honour“, Billbord ga uvrstio na 48. Mjesto na listi 100
najboljih gitarista svih vremena i najboljim blues izvođačem 2010.godine.....nagrade se nižu
 jedna za drugom, a Joe Bonamassa i dalje snima dobre albume i sjajne
koncerte širom svijeta.

2.10. 2013.
idemvan.hr











Poslednji put izmenio malalila dana Pon 30 Mar - 20:13, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Ned 19 Jan - 12:29

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Ned 19 Jan - 12:30

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Ned 19 Jan - 12:31




 happy
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Ned 19 Jan - 12:38

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Uto 21 Jan - 3:46

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Čet 23 Jan - 10:28

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Sub 25 Jan - 20:07

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Sre 30 Apr - 20:38

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Pet 20 Jun - 3:53

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Čet 9 Okt - 5:00

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Čet 9 Okt - 5:01

Ovo moze da se slusa celog dana...



Poslednji izmenio malalila dana Uto 1 Mar - 21:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Čet 9 Okt - 5:03



love
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Čet 9 Okt - 5:09

..kakvi virtuozi ...


Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Čet 9 Okt - 5:19

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Ned 29 Mar - 22:45

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Pon 30 Mar - 20:02

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Pon 30 Mar - 20:07

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Pon 30 Mar - 20:16

Joe Bonamassa discography

  • A New Day Yesterday (2000)
  • So, It's Like That (2002)
  • Blues Deluxe (2003)
  • Had to Cry Today (2004)
  • You & Me (2006)
  • Sloe Gin (2007)
  • The Ballad of John Henry (2009)
  • Black Rock (2010)
  • Dust Bowl (2011)
  • Driving Towards the Daylight (2012)
  • An Acoustic Evening (Live at the Vienna Opera House) (2013)
  • Different Shades of Blue (2014)
  • Muddy Wolf at Red Rocks (Live) (2015)



Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Sre 20 Maj - 11:41

Sta kazete na jedno bluz krstarenje?!
Evo, ovo je poklon za vas... happy



Poslednji izmenio malalila dana Uto 1 Mar - 21:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Esti

  

avatar

Ženski
Poruka : 35419

Lokacija : U spavačici mesečine

Učlanjen : 28.10.2014

Raspoloženje : U bojama duge


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Pet 19 Jun - 13:29









Ne sudite mi danas,možete sutra,kada me iz sna probude jutra!
Nazad na vrh Ići dole
Esti

  

avatar

Ženski
Poruka : 35419

Lokacija : U spavačici mesečine

Učlanjen : 28.10.2014

Raspoloženje : U bojama duge


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Pet 19 Jun - 13:30









Ne sudite mi danas,možete sutra,kada me iz sna probude jutra!
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Pet 3 Jul - 19:41

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Čet 1 Okt - 8:10

Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 45930

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   Uto 1 Mar - 21:48

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Joe Bonamassa   

Nazad na vrh Ići dole
 
Joe Bonamassa
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Joe Bonamassa
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Biografije Muzičkih Izvodjača-