Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebookGoogle+


Delite | 
 

 Lisa Stansfield

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Lisa Stansfield   Pet 15 Feb - 16:31


Lisa Stansfield





Lisa Stansfield, rođena kao Lisa Jane Stansfield (Blackpool , Lancashire , Engleska , 11. travnja 1966.),
britanska je soul i R&B pjevačica i glumica. Nagrađena je Grammyjem i Brit awards nagradama. Prvi
put se pojavljuje pred TV ekranima 1982. godine na Granada TV u talent-showu na kojem je pobijedila
pjevajući pjesmu "The Things That Dreams Are Made Of" sastava The Human League. Od 1983. godine
bila je vodeća članica i pjevačica sastava Blue Zone ( U Americi se sastav zvao "Blue Zone UK"). 1989.
godine izdaje svoj prvi samostalni album "Affection" (diljem svijeta je prodan u više od 5.000.000
primjeraka) s kojim 1990. godine postaje međunarodna zvijezda. Najpoznatija pjesma s albuma je
"All Around The World", snimila je i verziju pjesme s Barry Whiteom. 1992. godine nastupla je na
Freddie Mercury Tribute Koncertu. 1999. glumi u filmu "Swing" za koji je napisala glazbu ,
kao i obrade swing klasika.




Diskografija

1989.: Affection
1991.: Real Love
1993.: So Natural
1997.: Lisa Stansfield (album)
2001.: Face Up
2003.: Biography - The Greatest Hits
2005.: The Moment

wikipedija














Poslednji izmenio malalila dana Pet 15 Feb - 16:39, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 15 Feb - 16:32



Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 15 Feb - 16:34

Lisa i Barry White love



Jedan od boljih dueta...sjajni su..


Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

avatar

Ženski
Poruka : 47344

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 15 Feb - 17:18


happy

Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 230160

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Sub 9 Mar - 23:29

Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 230160

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Sub 9 Mar - 23:33

Nazad na vrh Ići dole
Kayser Soze

  

avatar

Muški
Poruka : 13290

Lokacija : Tamo gde Dunav ljubi nebo

Učlanjen : 01.10.2012

Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Sub 9 Mar - 23:37

Nazad na vrh Ići dole
Emelie

Master
Master

avatar

Ženski
Poruka : 230160

Učlanjen : 28.10.2011


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Sub 9 Mar - 23:41

Nazad na vrh Ići dole
Kayser Soze

  

avatar

Muški
Poruka : 13290

Lokacija : Tamo gde Dunav ljubi nebo

Učlanjen : 01.10.2012

Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Sub 9 Mar - 23:49

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:40

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:41

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:42

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:42

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:44

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:44

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:45

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:45

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:46

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:47

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:48

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:49

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:50

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:50

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:51

Nazad na vrh Ići dole
Gost

Gost


PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   Pet 13 Jun - 0:52

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Lisa Stansfield   

Nazad na vrh Ići dole
 
Lisa Stansfield
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Lisa Stansfield
» Lisa Kleypas - Slatkorječivi neznanac
» Naša lista filmova
» Najbolji ženski likovi iz animiranih filmova i serija
» Hari Poter i kamen mudrosti 1
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Biografije Muzičkih Izvodjača-