Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.
 
PrijemTražiRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook


Delite | 
 

 Peter Gabriel

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Uto 5 Feb - 23:18




Peter Gabriel



Peter Gabriel 220px-Peter_gabriel_31081978_02_400


Peter Brian Gabriel (13. februar 1950 -) je engleski pjevač, muzičar i kompozitor koji je slavu stekao
kao glavni pjevač i flautist progresivnog rock benda Genesis.Nakon što je 1975. napustio Genesis,
Gabriel je nastavio uspješnu solo-karijeru čijim se vrhuncem obično smatra So, njegov album iz 1986.
koji je bio komercijalno najuspješniji u njegovoj karijeri. Na njemu je snimio pjesmu "Sledgehammer",
koja je godine 1987. osvojila rekordnih devet MTV-jevih nagrada i poslije postala poznata kao najizvođenija
u historiji MTV-ja.[2]Gabriel je nakon toga postao poznat i kao jedan od najistaknutijih humanitaraca među
svjetskim muzičarima, kao i promotor svjetske etno muzike.

Diskografija

Peter Gabriel 1 (Car) (1977.)
Peter Gabriel 2 (Scratch) (1978.)
Peter Gabriel 3 (Melt) (1980.) / Ein deutsches Album (1980.)
Peter Gabriel 4 (Security) (198.2) / Deutsches Album (1982.)
Birdy (1985.)
So (1986.)
Passion (1989.)
Us (1992.)
OVO (2000.)
Long Walk Home (2002.)
Up (2002.)
Scratch My Back (2010.)
New Blood (2011.)









Poslednji izmenio malalila dana Uto 5 Feb - 23:30, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Uto 5 Feb - 23:19





Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Uto 5 Feb - 23:24




Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Uto 5 Feb - 23:25





Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Uto 5 Feb - 23:28





Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Uto 5 Feb - 23:31





Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Pon 14 Okt - 16:20

Наступ Питера Гебријела у Комбанк арени - Beograd


Peter Gabriel Tan2013-10-5_215127487_2


Poslednji izmenio malalila dana Čet 23 Jan - 21:17, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Pon 14 Okt - 16:20

Peter Gabriel Tan2013-10-5_22317393_0










"Treba otimati radost danima koji beze "
 Majakovski
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Pon 14 Okt - 16:21

Peter Gabriel Tan2013-10-5_215125237_1










"Treba otimati radost danima koji beze "
 Majakovski
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Pon 14 Okt - 16:21

Peter Gabriel Tan2013-10-5_22652643_1










"Treba otimati radost danima koji beze "
 Majakovski
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Čet 23 Jan - 21:18









"Treba otimati radost danima koji beze "
 Majakovski
Nazad na vrh Ići dole
malalila

MODERATOR
MODERATOR

malalila

Ženski
Poruka : 52070

Lokacija : Haoss

Učlanjen : 04.01.2012


Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610Čet 23 Jan - 21:19









"Treba otimati radost danima koji beze "
 Majakovski
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content




Peter Gabriel Empty
PočaljiNaslov: Re: Peter Gabriel   Peter Gabriel Sat610

Nazad na vrh Ići dole
 
Peter Gabriel
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Muzika, Film, Net :: Muzika :: Biografije Muzičkih Izvodjača-